Ανθή Σαλαγκούδη στο «Όλα Ξεκόλλα»: Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον γάμο

image
Η δημοσιογράφος μίλησε για τους άνδρες, για τη σχέση της με τον γάμο ενώ απάντησε για το αν είναι μόνη αυτό το διάστημα, στην προσωπική της ζωήΗ Ανθή Σαλαγκούδη ήταν καλεσμένη στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για τους άνδρες, για τη σχέση της με τον γάμο ενώ απάντησε για το αν είναι μόνη αυτό το διάστημα, στην προσωπική της ζωή.«Λέω στη Δούκισσα να μην εμπιστεύεται τους άνδρες. Γιατί οι άνδρες είναι γαϊδούρια και γουρούνια», είπε ο Θέμος στην Ανθή Σαλαγκούδη.«Να μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Είναι θέμα ανθρώπου δεν είναι θέμα φύλου!», απάντησε η δημοσιογράφος.

Την έχει πληγώσει κάποιος άνδρας; «Ε ναι σίγουρα!», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Έχει δηλώσει ότι ο γάμος δεν είναι στα σχέδια της. «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Έχω και φίλες μου μου έχουν πει ότι θέλουν μέχρι κάποια ηλικία να έχουν παντρευτεί. Νομίζω το πιο ωραίο είναι να επιλέγεις κάθε μέρα τον σύντροφό σου. Νομίζω ότι η συνθήκη του γάμου, σε βάζει σε μία διαδικασία να έχεις τον σύντροφό σου πιο δεδομένο. Εγώ θα ήθελα να είμαι με έναν σύντροφο και να τον επιλέγω και να με επιλέγει κάθε μέρα!», τόνισε η Ανθή Σαλαγκούδη.«Η αδερφή σου έχει κάποιο πρόβλημα; Γιατί παντρεύτηκε;», τη ρώτησε με χιούμορ ο Θέμος. «Νομίζω ότι το ήθελε πάρα πολύ και είναι πολύ ευτυχισμένη. Μου δίνει πραγματικά κουράγιο. Ότι υπάρχει ευτυχισμένος γάμος», είπε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια με διάθεση αυτοσαρκασμού η Ανθή Σαλαγκούδη είπε στον Θέμο: «Έχω πρόβλημα, πρέπει να βοηθήσεις! Είμαι στο ράφι!».

Είναι μόνη; «Μόνη δεν είμαι. Έχω τόσους ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και τους αγαπάω. Ανίψια, οικογένεια, αδερφή!».

(0 votes)