Πνευματικός του Γ.Πλούταρχου: «Ο Γιάννης τρέχει πρώτος και οι άλλοι ακολουθούν»

ploutarxosΟ Πνευματικός του Γιάννη Πλούταρχου μιλάει για τον τραγουδιστή και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

«Οι συνθήκες κατά τις οποίες μεγάλωσε ο Γιάννης ήταν δύσκολες γιατί όπως ξέρουμε η οικογένεια του ήταν άνθρωποι μεροκαματιάρηδες που κυρίως σαν πρώτη ασχολία είχαν την καλλιέργεια των χωραφιών όπου και ο Γιάννης πολλές φορές έδινε το «παρόν» όχι γιατί τον υποχρέωναν από την οικογένεια αλλά γιατί πραγματικά καταλάβαινε τις δυσκολίες και ήθελε από μόνος να είναι δίπλα στην οικογένεια του» δήλωσε ο Πνευματικός του Γιάννη Πλούταρχου στο Χάι και συνέχισε: «Όσον αφορά το θέμα με τις φιλανθρωπίες έχει βοηθήσει και βοηθάει μέχρι και σήμερα πολλές οικογένειες ευπαθείς, την Εκκλησία του χωριού του, αλλά ακόμα και στο εξωτερικό. Η συμβουλή που θα έδινα για τις δυσκολίες είναι να έχει πίστη στο Θεό και να ανοίγει την καρδιά του σε αυτόν και ποτέ δεν θα προδοθεί. Να μείνει ο Άνθρωπος που είναι κοντά στο Θεό, στην οικογένεια και στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

Τέλος, θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα πανηγύρι του χωριού: «Θυμάμαι στην Ιερά Πανήγυρη του χωριού μας πάντα είναι πρόθυμος να βοηθάει στις εργασίες όπως στο σερβίρισμα διότι κάθε φορά μετά την εορτή της Παναγίας μας ακολουθεί μια τράπεζα που εκεί όλοι μαζί ιερείς , ιεροψάλτες και πολλοί προσκυνητές καθόμαστε και περνούμε το κέρασμα μας και ο Γιάννης είναι ο πρώτος που τρέχει πάντα και ακολουθούν και οι υπόλοιποι μαζί ώστε να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα»

(0 votes)

READ MORE