Γιώργης Ζίρκας: «Είμαι έτοιμος να με μαστιγώσει ο Μποτρίνι»

image

Ηταν ένα από τα φαβορί του «Hell’ s Kitchen», αλλά αποχαιρέτησε πρόωρα το παιχνίδι.

Ωστόσο, του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να δουλέψει σε ένα από τα εστιατόρια του Έκτορας Μποτρίνι, μια και το ταλέντο του, το ήθος του, αλλά και οι μαγειρικές του γνώσεις, όπως φαίνεται, δεν άφησαν αδιάφορο τον βραβευμένο σεφ!

Ο Γιώργης Ζίρκας με τη συμμετοχή του στο reality μαγειρικής του ΑΝΤ1 ήθελε να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή του. Κι αυτό γιατί ενώ είχε μια επιτυχημένη καριέρα στην Αγγλία τόσο σε εστιατόριο ως σεφ όσο και σε cocktail bar ως barman, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του, η οποία τον μεγάλωσε μόνη της και, προφανώς, της λείπει.

Ο Γιώργης ανοίγει την καρδιά του στην «» και μιλάει τόσο για τη μοναδική εμπειρία που έζησε και τον Εκτορα Μποτρίνι όσο και για τις φιλίες που δημιούργησε μέσα από το παιχνίδι. «Ηταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό, γιατί μου άρεσε το concept από το εξωτερικό που βρισκόμουν. Μου άρεσε και ο κύριος Εκτορας, οπότε τα συνδύασα» αναφέρει ο 28χρονος σεφ, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι και προσθέτει: «Ουσιαστικά γύρισα στην Ελλάδα για τη μητέρα μου, αλλά είδα και το παιχνίδι σαν μια ευκαιρία για καινούργια αρχή. Θα ήταν μια καλή διαφήμιση να δείξω τι αξίζω και ποιος είμαι» εξηγεί.

Με πολλή περηφάνια μάς μιλά και για την ευκαιρία που του δόθηκε από τον ίδιο τον Εκτορα Μποτρίνι να δουλέψει μαζί του: «Ηταν πολύ συγκινητικό όταν μου είπε ότι οι πόρτες του εστιατορίου του είναι ανοιχτές για να δουλέψω. Είναι κάτι που δεν το ακούς καθημερινά και δεν το λέει και στον καθένα, γιατί, όπως έχει πει, είναι πολύ δύσκολο κάποιος να δουλέψει γι’ αυτόν» τονίζει και προσθέτει: «Θα βρεθούμε με τον κύριο Εκτορα και θα παρθούν οι αποφάσεις. Είμαι έτοιμος να ξαναμπώ στην κουζίνα μαζί του και να με... μαστιγώνει! Δεν έχω κανένα πρόβλημα... αντιθέτως θα μάθω πολλά πράγματα από αυτόν. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και ξέρει τη δουλειά του. Για μένα είναι μια εγκυκλοπαίδεια ο Εκτορας Μποτρίνι. Είναι top! Kαι όσοι τον “κράζουν” χωρίς να τον ξέρουν είναι ανθρωπάκια που θέλουν να δειχτούν. Ο Εκτορας για μένα είναι ο καλύτερος μάγειρας στην Ελλάδα, είναι σχολείο».

(0 votes)

READ MORE