Η Κάιλι Τζένερ στόλισε χρυσό δέντρο

image

Είναι η μικρότερη των αδελφών Καρντάσιανς-Τζένερ και η πλουσιότερη, αφού μόλις στα 20 της χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει μία περιουσία που αγγίζει τα 900 εκατ. δολάρια. Κάθε επιχειρηματική κίνηση της Κάιλι Τζένερπουλάει τρελά, όπως και η προσωπική της ζωή, την οποία ωστόσο προσπαθεί να μη διατυμπανίζει όσο οι μεγαλύτερες αδελφές της και δη η Κιμ Καρντάσιαν.

Ωστόσο, η 20χρονη Κάιλι έχει -όπως και όλη η οικογένεια, άλλωστε- την υπερβολή μέσα της. Και με κάθε ευκαιρία, την αποκαλύπτει. Όπως έγινε και με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Πέρυσι, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του σπιτιού της είχε κινηθεί σε ροζ αποχρώσεις, ελέω και του ερχομού της κόρης της.

Φέτος, όμως, είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και στόλισε ένα χρυσό δέντρο, που εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνισή του, όσο και με το ύψος του, αφού φτάνει το ταβάνι της έπαυλης. Η Κάιλι Τζένερ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram βίντεο με το δέντρο της, όπου μέσα ακούγονται και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

«Gold theme this year» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ανάρτησή της. Το, δε, εντυπωσιακό είναι ότι το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες είχε ξεπεράσει τις 7,6 εκατ. προβολές.

(0 votes)

READ MORE