Το ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη

image

Για την σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία μας είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο και βγήκε σε ένα περιοδικό. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα, εμένα προσωπικά ευτυχώς τίποτα. Αλλά μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα, να έχει ο πατέρας της, η μητέρα της. Από τη στιγμή που ανέβασα τη φωτογραφία, ησύχασε το κεφάλι μου γιατί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται. Όσο δεν έδινα αναφορά ήμουν ο περίεργος, με τον σκύλο… Με το που μαθαίνεται κάτι, "στημένο είναι" δεν ικανοποιείται με τίποτα ο άλλος. Με το που την ανεβάζω, "ξεπουλάει τη σχέση του"… Ε, άντε στο δι[...]ο όλοι μαζί…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης καλεσμένος στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσο για την γνωριμία τους είπε ότι έγινε όταν πήγε στην καλοκαιρινή εκπομπή του ANT1 που παρουσίαζε η Νικολέττα Ράλλη με τον Νίκο Αναδιώτη.

«Δεν είχα ιδέα ποια είναι. Άσε της το λέω και μου πετάει κάτι κατσαρόλες» είπε ο παρουσιαστής και tattoo artist.

Υπενθυμίζετας ότισε αυτή την εκπομπή ο Γιώργος Μαυρίδης αντιμετώπιζε ένα βασικό πρόβλημα κι αυτό είχε να κάνει με το σέξι μπούστο της παρουσιάστριας Νικολέττας Ράλλη, το οποίο του αποσπούσε συνεχώς την προσοχή.

(0 votes)

READ MORE