Η πρώτη περιοδεία της Κέιτ Μίντλετον χωρίς τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

image
Πέντε χρόνια μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ταξίδεψε στην Ολλανδία χωρίς να έχει στο πλευρό το σύζυγό τηςΤην πρώτη της εμφάνιση σε άλλη χώρα χωρίς να έχει στο πλευρό της το σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ έκανε η πριγκίπισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον η οποία βρέθηκε στην Ολλανδία. Πέντε χρόνια μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τις δημόσιες εμφανίσεις της με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τα δείπνα με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποιεί μια σόλο περιοδεία, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που τον βλέπουμε να ταξιδεύει συχνά μόνος σε άλλες χώρες.

Αλλά μετά το ταξίδι της στον Καναδά την περασμένη βδομάδα η Δούκισσα τόλμησε να ταξιδέψει στην Ολλανδία μόνη όπου και την υποδέχτηκε σήμερα το πρωί ο βασιλιάς Willem-Alexander στην Villa Eikenhorst, κοντά στη Χάγη.

image

Η Κέιτ θα βρεθεί σήμερα τη Χάγη και το Ρότερνταμ και επισκέφθηκε μια εικαστική. Παράλληλα θα λάβει μέρος σε μια συζήτηση ανοιχτής τραπέζης για θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία. 

image

Για την επίσκεψή της στην Ολλανδία, η Δούκισσα επέλεξε ένα ανοιχτό μπλε στενό φόρεμα της Catherine Walker ενώ τα μαλλιά της ήταν όλα μαζεμένα πίσω. Επίσης, φορούσε μαργαριταρένια σκουλαρίκια αποδεικνύοντας πως είτε ταξιδεύει μόνη της είτε έχει στο πλευρό της το σύζυγό της, ντύνεται κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση.

(0 votes)

READ MORE