Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: Ήπιε, ήπιαμε κι εμείς... Πώς να τον αποτρέψω;

image
«Φταίω σε κάτι; Εδώ δεν έσωσα τον εαυτό μου» έγραψε η Μίνα Αρναούτη ξεσπώντας - Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου για πρώτη φορά έδωσαν στοιχεία για το μοιραίο τροχαίοΠερίπου οκτώ μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, προσπαθούν να επιστρέψουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους. Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου έχουν αρχίσει σιγά - σιγά να έχουν δυναμική παρουσία στα social media και να... λύνουν τη σιωπή τους για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το μοιραίο τροχαίο. Σήμερα, μέσω του Instagram η Μίνα Αρναούτη, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook «ξαναχτυπά» υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί τέτοιος χλευασμός για μία κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα και πέρασε 5 μήνες στο νοσοκομείο και ακόμα δεν έχει σταθεί; Φταίω σε κάτι; Ήπιε...ήπιαμε και εμείς... πως να τον αποτρέψω; Εδώ δεν έσωσα τον εαυτό μου». Μάλιστα, στα σχόλια φαίνεται να υπερασπίζεται τη Μίνα και η Φρόσω Κυριάκου η οποία επιτίθεται σε κάποιους που χλεύασαν τα λεγόμενα της φίλης της.

image

image

Λίγο αργότερα η Μίνα Αρναούτη, έκανε νέα δήλωση στο Facebook και φαίνεται ιδιαίτερα εξοργισμένη με τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για εκείνη και τη Φρόσω. Δείτε παρακάτω τι έγραψε σήμερα το απόγευμα:

image 

Η ανάρτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, από τη Μίνα Αρναούτη, είναι η παρακάτω: «Λοιπον ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστικας πάλι πίνει συχνά  ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα... Τι είναι ο Κωστίκας;;;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι  οι αιματολογικές εξετάσεις, ο Παντελής Παντελίδης ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας, το μοιραίο πρωινό.

Για πρώτη φορά, ο αδερφός του αξέχαστου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης αναφέρεται σε κάποιο σχόλιο της Μίνας Αρναούτη. «Κανένα σχόλιο», αρκέστηκε να πει για τα όσα έγραψε η κοπέλα στα social media.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, την αντίδραση της για την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη εξέφρασε και η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία της ζήτησε να την αποσύρει από το Facebook.  

(0 votes)