Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και πάλι «μαζί»

image
Δήλωσαν από κοινού ότι ευχαρίστως θα δούλευαν για την παραγωγή ενός νέου δίσκουΟ Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και πάλι μαζί. Όχι δεν πρόκειται οι δύο τους να ζήσουν ή μάλλον να ξαναζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα-της δεκαετίας του '90. Όμως δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα δούλευαν από κοινού για την παραγωγή ενός νέου δίσκου. Η Μπρίτνεϊ ήταν η πρώτη που έριξε την ιδέα για τη συνεργασία, όταν την ρώτησαν από το E! News, με ποιον θα ήθελε από τη μουσική σκηνή να δουλέψει και εντελώς… τυχαία αναφέρθηκε το όνομα του Τζάστιν. Τότε αυτή δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε «φυσικά και θα ήθελα».

Η δήλωση αυτή μεταφέρθηκε στον 35χρονο καλλιτέχνη συνοδευόμενη με την ερώτηση εάν θα απαντούσε σε μία κλήση της πρώην αγαπημένης του. Κι η απάντηση του ήταν: «Θα το έκανα. Σίγουρα! Απολύτως, απολύτως».

imageimageimageimageimageimage

Βέβαια έσπευσε να αστειευτεί αναφέροντας τον γιο του Σίλα, λέγοντας ότι «έχω ένα 17 μηνών μωρό κι έτσι δεν παίρνω και πολλά πράγματα είδηση. Ζητώ συγγνώμη που δεν το γνώριζα. Είμαι ανοιχτός να δεχτώ μία κλήση».

Τώρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να σηκώσει το ακουστικό η Μπρίτνεϊ και να κάνει την πρότασή της…

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(0 votes)

READ MORE