6 λόγοι για να βγεις με κάποιον που είναι πιο κοντός από εσένα

Shallow Hal 1920x1080Όποια είπε ότι δεν την απασχολεί το ύψος του φίλου/φλερτ/παρτενέρ της, μάλλον δεν ήταν και τόσο ειλικρινής. Όλες θα θέλαμε ένα ψηλό αγόρι, κατά προτίμηση που να μοιάζει με τον Bradley Cooper και να έχει άσπρο άλογο. Έστω μαύρο. Στη χειρότερη, ροζ. Επειδή, όμως, δεν ξέρεις ποιος θα σου κάνει το κλικ και ποιον θα ερωτευτείς *πεταλούδες και καρδούλες πετούν στην ατμόσφαιρα*, μην απορρίψεις κάποιον που θα τύχει να είναι πιο κοντός από σένα. Κυρίως, για τους 6 λόγους που ακολουθούν:

1. Όταν ένας άντρας είναι κουλ με το να είσαι πιο ψηλή απ' αυτόν, θα είναι κουλ γενικότερα

Και πόσο μας αρέσουν οι άνετοι άντρες που δεν έχουν θέματα εμφάνισης/αυτοπεποίθησης δε λέγεται. Κανένα κόμπλεξ. Κανένα στερεότυπο. Κανένα πρόβλημα.

2. Δε θα χρειαστεί να το σκεφτείς μια και δυο φορές πριν βάλεις τακούνια

Μιας και είναι ήδη πιο κοντός από σένα, το "κακό" έχει γίνει. Φυσικά, το πρόβλημα θα είναι όταν τα τακούνια θα σε κάνουν να του ρίχνεις δυο κεφάλια αντί για ένα - λίγο awkward αυτό.

3. Ένας πιο κοντός άντρας, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις δικές σου ανασφάλειες

Ξέρεις, για το "τι θα πει ο κόσμος" που το αγόρι σου είναι πιο κοντό/αδύνατο από σένα κι αν θα μπορέσεις να νιώσεις εξίσου την αίσθηση προστασίας που όλες θεωρούμε ότι θα μας προσφέρει ένα ψηλότερο αγόρι. Κι αν τα πηγαίνεις καλά μαζί του, τέλος πάντων τι σε νοιάζει ποιος είναι πιο ψηλός και τι θα πει η κοινωνία;

4. Έρευνες δείχνουν ότι οι πιο κοντοί άντρες τα καταφέρνουν καλύτερα με τις δουλειές του σπιτιού

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2014 από το National Bureau of Economic Research, οι άντρες που είχαν μέτριο ανάστημα, αφιέρωναν 8,5 ώρες στις δουλειές του σπιτιού σε εβδομαδιαία βάση, σε αντίθεση με τα ντερέκια τους ψηλότερους που αφιέρωναν 7 ώρες το πολύ. Μιλάμε για 1,5 ώρα παραπάνω, μην το γελάς!

5. Η ίδια έρευνα δείχνει ότι στατιστικά οι πιο κοντοί άντρες τα καταφέρνουν καλύτερα στο θέμα δουλειά/μισθός

To 78% των πιο κοντών αντρών κέρδιζαν περισσότερα χρήματα από τα ταίρια τους, έναντι του 69% των αντρών μέτριου αναστήματος και το 71% των ψηλών αντρών. Okay, μπορεί αυτός από μόνος του να μην είναι ένας καλός λόγος για να τα φτιάξεις με έναν πιο κοντό από σένα, αλλά τα νούμερα δείχνουν ότι τα καταφέρνουν μια χαρά με τα οικονομικά/επαγγελματικά/δουλειές του σπιτιού. Άξια παλικάρια, σου λέει.

6. Μάντεψε, η ίδια έρευνα μας δίνει άλλον ένα λόγο: οι πιο κοντοί άντρες είναι λιγότερο πιθανό να σε χωρίσουν

Λίγο το έχεις που δε θα ζεις με το άγχος μήπως την κάνει με ελαφρά; Έλα,σταμάτα, όλες το σκεφτόμαστε αυτό όταν θέλουμε κάποιον πάρα πολύ. Και δεν τα λέω εγώ, η έρευνα τα λέει - μόλις το 32% των κοντών αντρών είναι πιθανό να χωρίσει το ταίρι του.

(0 votes)

READ MORE