Η ηλικία των γυναικών που γουστάρουν όλοι οι άντρες!!

 
sex and the city summerΗ ηλικία των γυναικών που γουστάρουν όλοι οι άντρες!!Ερευνητές από τη Φινλανδία υποστηρίζουν ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άντρες φαντασιώνονται γυναίκες που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Η μελέτη που δημοσιεύουν στην επιθεώρηση Evolution and Human Behavior βασίστηκε στις απαντήσεις 12.656 αντρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 49 ετών και είχε σαν στόχο να εξερευνήσει τις $εξουαλικές προτιμήσεις των δύο φύλων σε σχέση με την ηλικία.

Οι ερευνητές ρώτησαν τους συμμετέχοντες ποια ηλικιακή ομάδα τους ελκύει περισσότερο $εξουαλικά στην παρούσα φάση της ζωής τους αλλά και ποιες ήταν οι ηλικίες των $εξουαλικών τους συντρόφων τους τελευταίους 12 μήνες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι απαντήσεις ανδρών και γυναικών ήταν διαφορετικές. Οι γυναίκες φάνηκε να προτιμούν σε γενικές γραμμές τους συνομήλικους ή τους λίγο μεγαλύτερους άντρες. Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που είναι περίπου τέσσερα χρόνια μεγαλύτεροι από αυτές, με την προτιμώμενη διαφορά ηλικίας να συρρικνώνεται όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν.

Οι άντρες, από την άλλη, φάνηκε να είναι αρκετά σταθεροί στις προτιμήσεις τους, καθώς φάνηκε να προτιμούν τις 25άρες είτε στα 20 είτε στα 40 τους.

 

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι προτιμήσεις τόσο των αντρών όσο και των γυναικών έχουν της ρίζες τους στην εξελικτική βιολογία και την ικανότητα των δύο φύλων να κάνουν και να μεγαλώσουν παιδιά.

Οι νεαρές γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες επειδή μπορούν να τις στηρίξουν περισσότερο στην ανατροφή των παιδιών, ενώ οι άντρες προτιμούν τις νέες γυναίκες επειδή είναι γόνιμες. Οι γυναίκες είναι πιο γόνιμες στα μισά της δεύτερης δεκαετίας της ζωής τους, ενώ παρατηρούνται πτωτικές τάσεις μετά τα 35.

Όσον αφορά τις πραγματικές $εξουαλικές εμπειρίες των συμμετεχόντων, παρατηρήθηκαν και πάλι διαφοροποιήσεις ανά φύλο.

Αν και για τις γυναίκες το μοτίβο $εξουαλικού ενδιαφέροντος και $εξουαλικής δραστηριότητας φάνηκε ήταν παρόμοιο σε σχέση με την ηλικία του άντρα, για τους άντρες δεν ίσχυε το ίδιο.

Last modified on Friday, 30 June 2017 11:49
(0 votes)

READ MORE