8 πράγματα που θα τον κάνουν να σε (ξανα)ερωτευτεί

how to lose a guy pupΠολλές φορές, οι σχέσεις πέφτουν σε μια σκέτη μονοτονία, είτε γιατί η καθημερινότητα δε σου αφήνει το περιθώριο να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου, είτε γιατί επαναπαυτήκατε και οι έξοδοι σας σιγά σιγά μετατράπηκαν σε Σαββατόβραδα που λιώνετε με σειρές στον καναπέ. Βαρέθηκε να σε βλέπει με την πιτζάμα, κουράστηκες να τον βλέπεις όλη τη μέρα με την ίδια φόρμα. Πριν τα πράγματα χειροτερέψουν, δοκίμασε οτιδήποτε (ή και όλες) από τις παρακάτω προτάσεις για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να τον κάνεις να σ' ερωτευτεί από την αρχή (ναι γίνεται):

1. Να τον προσέξεις όταν είναι άρρωστος και σε χρειάζεται (ακόμη περισσότερο). Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τους άντρες και το κρύωμα, αλλά στα μάτια τους φαίνεται - το λιγότερο - σαν το τέλος του κόσμου. Χωρίς υπερβολή τώρα. Αν του σταθείς στη γρίπη, θα σε ερωτευτεί χίλιες φορές από την αρχή.

2. Να του στείλεις παλιές σας φωτογραφίες. Αν πιστεύεις ότι η σχέση σας έχει αρχίσει και βαλτώνει, μπορείς να του στείλεις 2-3 παλιές σας φωτογραφίες (ξέρεις, από τα πρώτα ντουζένια σας) για να τον πιάσεις στο συναίσθημα και να πάρει κι αυτός τα πάνω του. Ε και μαζί του κι εσύ. Ε και μαζί με εσάς και η σχέση σας.

3. Να πάτε εκδρομή (με σκοπό να σπάσετε κάθε ρεκόρ στο σεξ). Βέβαια, αυτό δεν το αποκαλύπτεις από την αρχή. Βασικά δεν το αποκαλύπτεις ποτέ. Απλά το δείχνεις με τον τρόπο σου και του κάνεις την καλύτερη έκπληξη όλων των εποχών.

4. Δοκιμάστε μια δραστηριότητα που υπό άλλες συνθήκες δε θα κάνατε. Σαν να λέμε ελεύθερη πτώση, αναρρίχηση ή κάτι πιο ασφαλές, τύπου paintball. Εναλλακτικά, αν κινείστε σε πιο καλλιτεχνικούς ρυθμούς, μπορείτε να γραφτείτε σε μαθήματα σάλσα ή τάνγκο.

5. Να μοιραστείς μαζί του μερικά από τα ταλέντα σου. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα του μαγειρέψεις την σπεσιαλιτέ σου, είτε ότι θα τον σύρεις σ' ένα καραόκε για να απολαύσει τη φωνή σου, είτε οτιδήποτε άλλο που θα του αποκαλύψει μια πολύ θετική πλευρά του εαυτού σου που δεν είχε την τύχη να δει ως τώρα.

6. Βρες μια δικαιολογία για να γιορτάσετε κάτι, σαν να λέμε την προαγωγή σου, τη γιορτή της γάτας σου, τα γενέθλια του σκύλου σου, τις πρώτες λέξεις που ξεστόμισε το βαφτιστήρι σου. Τα γλέντια και οι χαρές πάντα φέρνουν πιο κοντά τον κόσμο.

7. Βοήθησε τον σε κάτι που δεν αντέχει να κάνει μόνος του, δηλαδή να του σιδερώσεις τα πουκάμισα (που το βαριέται σαν τρελός), να του καθαρίσεις το σαλόνι (που μόνο εσύ λείπεις πίσω από τον καναπέ), να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα πράγματα που έχει παρκάρει στο μπαλκόνι εδώ και μήνες (και το έχει κάνει να φαίνεται τουλάχιστον σαν φρούριο), να τον συνοδεύσεις στα ψώνια (και να τον σώσεις από πολλά περιττά έξοδα). Έλα μη βαριέσαι, θα εκτιμηθεί πολύ, θα το δεις!

8. Να κάνεις πίσω σε κάποιον - ασήμαντο - καβγά. Από εκεί που έκανες 2-3 μέρες να του μιλήσεις και περίμενες να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση και να σε πάρει τηλέφωνο, κάνε τη διαφορά κι επικοινώνησε εσύ μαζί του. Μετά από τόσες φορές που του έχεις κρατήσει μούτρα, ήρθε η σειρά σου να λυγίσεις πρώτη.

(0 votes)

READ MORE