• STARS
  • Posted

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 20 Δεκεμβρίου 2017 ως 19 Δεκεμβρίου 2020 Γράφει ο Πέρρης Κρητικός

Ο Κρόνος , είναι ο πλανήτης που περισσότερο από όλους τους εξωτερικούς ή μακρινούς πλανήτες , θεωρείτε λανθασμένα από πολλούς, πρόξενος ζημιών, δυσκολιών ή ακόμα και συμφορών. Για αυτήν την τόσο άδικη κακή του φήμη, φταίνε κυρίως οι συνήθεις ύποπτοι που δήθεν γνωρίζουν Αστρολογία και δυστυχώς έχουν τρόπο και να φανούν και να ακουστούν … Ο Κρόνος είναι ο ομορφότερος στην όψη πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος , ντυμένος με τους υπέροχους δακτυλίους που τον περιβάλλουν και παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά από τον Γαλιλαίο , όπως και πολλά μα πάρα πολλά φεγγάρια, που τον κάνουν τόσο ξεχωριστό μέσα στο στερέωμα.

 

 

image

 

 

Έχουν μετρηθεί 62 δορυφόροι – φεγγάρια και 53 από αυτά έχουν ονόματα. Το μεγαλύτερο φεγγάρι του Κρόνου είναι ο Τιτάνας, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δορυφόρος στο Ηλιακό σύστημα και ο μοναδικός με πυκνή ατμόσφαιρα . Σκεφτείτε πως είναι μεγαλύτερος από τον πλανήτη Ερμή !! Το δεύτερο μεγαλύτερο φεγγάρι του Κρόνου είναι η Ρέα. Τα ονόματα μερικών από τους υπόλοιπους δορυφόρους είναι: Εγκέλαδος, Διώνη, Υπερίων, Ιαπετός, Φοίβη, Ιανός, Καλυψώ, Άτλας, Προμηθέας, Πανδώρα, Πάνας, Παλλήνη, Πολυδεύκης κλπ, κλπ Ο Κρόνος στην αστρολογία έχει βασική κοινή αποστολή με αυτήν του Δία.. Την μάθηση. Μαζί με τον Δία και τον Ήλιο αποτελούν την τριάδα των πατρικών ουρανίων σωμάτων . ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον φυσικό πατέρα, ο Δίας και τον φυσικό και τον πνευματικό, και ο Κρόνος μόνο τον πνευματικό.

 

 

image

 

 

Είναι αλήθεια πως σαν εξεταστής δάσκαλος μας υποβάλει σε δοκιμασίες – τεστ , κάτι σαν τα διαγωνίσματα στο σχολείο. Είναι αλήθεια πώς δεν χαρίζει βαθμούς , ούτε κάνει χάρες, ούτε όμως και αδικεί… Με λίγα λόγια ο Κρόνος δεν είναι κακός αλλά δίκαιος και όταν παρεμβαίνει στην ζωή μας , στον αστρολογικό μας χάρτη , βάζει το άτομο απέναντι στα αποτελέσματα των πράξεών και των αποφάσεων του , είτε θετικά είτε αρνητικά είναι αυτά, και τον πληρώνει ανάλογα.. Τώρα ο Κρόνος μετά από 27 1/2 χρόνια περνά ξανά στον Αιγόκερω ( τελευταία διέλευση από αυτόν τον χώρο από 14 Φεβρουαρίου 1988 έως 6 Φεβρουαρίου 1991) . Η παρουσία του στον Αιγόκερω θα κρατήσει από 20 Δεκεμβρίου 2017 ως 22 Μαρτίου 2020 Μετά θα περάσει για λίγο στον Υδροχόο μέχρι 21 Ιουλίου 2020, για να επιστρέψει στον Αιγόκερω ως τις 19 Δεκεμβρίου 2020 που θα φύγει οριστικά προχωρώντας στον Υδροχόο. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι σε χώρο κυριαρχίας. Λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο για την φύση του.

 

 

image

 

 

Σε αυτό τον χώρο παύει να είναι αρνητικός και τόσο αυστηρός όσο τον έχουμε μάθει από άλλες θέσεις. Γι αυτό το λόγο τώρα, δεν θα είναι τόσο σκληρά μαθήματα που παραδίδει όσο αυτά που δίνει από άλλες θέσεις του στο ζωδιακό. Τώρα μέσα από το ζώδιο που κυβερνά, θα αποδώσει δικαιοσύνη, τιμωρίες μα και τιμές σε όσους αξίζουν τιμές και καθιέρωση… Ας δούμε λοιπόν τι θα φέρει στην ζωή μας αυτός ό ιδιαίτερος πλανήτης τα επόμενα δύο και κάτι χρόνια από τον Αιγόκερω…. Για όσους λοιπόν έχουν Ήλιο (ζώδιο) ή ο ωροσκόπος τους είναι :

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αν κάποιος έχει Ήλιο η ωροσκόπο στον Κριό, τότε μιλάμε για μια εξαιρετική διέλευση που καθιερώνει την κοινωνική θέση και τα επιτεύγματα του ανθρώπου. Κατά την διάρκεια που ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω ένας Κριός μπορεί να δέσει τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές του κατακτήσεις και να νιώσει ότι ήρθε η ώρα να δείξει ότι μπορεί να άρχεται, να κυβερνά δηλαδή, και να κατευθύνει ο ίδιος τις καταστάσεις, όπως η εμπειρία του, τα βιώματα του, άλλα και τα επιτεύγματα του επιτρέπουν να κάνει. Σίγουρα ο Κρόνος στον Αιγόκερω για τους Κριούς αποτελεί ωρίμανση. Είναι η στιγμή που η μικροί μεγαλώνουν και οι μεγάλοι απολαμβάνουν τα θετικά που προκύπτουν μέσα από την θέση τους και την ωρίμανση τους. Αυτό το διάστημα θα αρέσει στους Κριούς να δείχνουν την ισχύ τους. Να προβάλλουν τα όπλα τους δηλαδή και να μην αφήνουν περιθώριο στους άλλους, να αμφισβητούν την θέση τους ή ακόμα και την εξουσία τους.

Είναι μια περίοδος πολύ δημιουργική για κοινωνικές κατακτήσεις, άλλα θα μπορούσε σε κάποιο επίπεδο η σοβαρότητα που θα διακρίνει τους Κριούς να μην αφήνει περιθώρια για ανέμελα παιχνίδια, που όλοι λίγο πολύ στην ζωή τους χρειάζονται κάποιες στιγμές. Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους ταύρους αυτή η διέλευση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς έρχεται μια χρονική στιγμή, στην πορεία της ζωής του καθενός, που τίθενται σε δοκιμασία , σε ένα είδος τεστ, οι οποίες θέσεις, ιδέες, θεωρίες, που αταλάντευτα μέχρι σήμερα ακολουθούσαν στην ζωή, είτε επειδή έτσι έμαθαν από το σπίτι τους, είτε επειδή έτσι έμαθαν να πιστεύουν. Ο Κρόνος από εδώ, με ένα καθαρό τρόπο, τους δείχνει ποια από αυτά τα πιστεύω τους πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν και ποια από τα πιστεύω τους, όπως αποδεικνύει η πράξη και η πραγματικότητα, θα πρέπει να τα αλλάξουν επειδή δεν αντιπροσωπεύουν πια, παρά μόνο μία ανεδαφική θεωρεία. Λογικά λοιπόν, οι Ταύροι θα αλλάξουν πολλές από τις θεωρίες τους και θα δουν τα πράγματα αλλιώς. Επειδή ο Κρόνος κρίνει αυστηρά, αν έχουν ακολουθήσει με εμμονή μια πιστή για πολύ καιρό, αυτό δεν θα γίνει ευχαρίστα. Από την άλλη μεριά, υπάρχει η πιθανότητα αυτή η διέλευση, να κάνει κάποιους Ταύρους ποιο δογματικούς, να αρνούνται να δεχτούν ένα κανόνα που αποπίπτει αυτό που μέχρι χτες πίστευαν, να αρνούνται να μάθουν μια διαφορετική μέθοδο από αυτήν που ήξεραν. Σίγουρα το διάστημα που ο Κρόνος θα είναι στον Αιγόκερω, ότι έχουν να μάθουν οι Ταύροι θα το μάθουν μέσα από πληρωμές. Δηλαδή θα μάθουν από τα λάθη τους και τα πάθη τους.

Παράλληλα φαίνεται ότι για να τα καταφέρουν σε κάποια ανοίγματα που προσπαθούν να κάνουν, όσο αφορά ένα τομέα μάθησης, θα πρέπει να κάνουν πολύ (Κρόνιο) κόπο. Να δείξουν σοβαρότητα δηλαδή.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω αυξάνει την ανασφάλεια σας, κυρίως για θέματα που μπορεί να αφορούν οικονομικά ζητήματα. Εδώ ο Κρόνος θα μπορούσε να δώσει μια περίοδο που για διάφορους λογούς να καταφέρει να πιέσει οικονομικά τους Δίδυμους. Αυτό μπορεί να προκύψει επειδή, κατά το διάστημα της παραμονής του Κρόνου στον Αιγόκερω, είναι πιθανόν να μειωθούν αυτά που απέδιδε μια συνεργασία τους, είτε να πάψει ολοσχερώς να αποδίδει μια συνεργασία τους. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει μείωση των εσόδων του η της συντρόφου, που αυτό βεβαίως έχει απήχηση στην οικονομία τους και αύξηση της ανασφάλειας τους. Από αυτήν την θέση ακόμα η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια, θα σας κάνει εξαιρετικά διεκδικητικούς σε ότι αφορά κληρονομικά θέματα και πολλοί αυτό το διάστημα θα επιχειρήσουν να ξεκαθαρίσουν μετά από χρόνια, μπερδεμένα κληρονομικά στοιχεία. Η κτητική σας διάθεση όμως όπως και η ανασφάλεια δεν περιορίζονται μόνο σε οικονομικά θέματα , αλλά περνούν και σε προσωπικά και σε ότι αφορά τις σχέσεις σας. Η ανάγκη να περιχαρακώσετε τις κτήσεις σας ώστε να είναι προφυλαγμένες από διάφορους παράγοντες κινδύνου, θα έιναι έντονη αυτόν τον καιρό.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο ο Κρόνος μέσα από τον Αιγόκερω, θα δώσει μια περίοδο που θα πρέπει να αντιμετωπίζουν με μεγάλη υπομονή, τις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχουν από αυτούς, είτε σύντροφοι, είτε συνεργασίες. Απαιτητικές συνεργασίες και απαιτητικοί σύντροφοι δηλαδή… Σίγουρα αυτή η θέση θα στριμώξει τους Καρκίνους άλλα με ένα τρόπο, ο οποίος θα είναι άκρως δημιουργικός. Δημιουργικό στρίμωγμα , και δημιουργικό άγχος. Γιατί προκειμένου να φάνουν εντάξει στις αυξημένες υποχρεώσεις που δημιουργούνται, θα πρέπει να λειτουργούν πρακτικά και χωρίς λάθη. Και με δεδομένο ότι τον καιρό που θα είναι ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι καιρός ανάπτυξης για τους Καρκίνους, φαίνετε ότι ο Κρόνος δεν θα πάψει στιγμή να τους θυμίζει παλιά λαθη και παλιές χαμένες ευκαιρίες και θα τους αποτρέπει να κάνουν λαθη, ώστε να μην χάσουν τις ευκαιρίες που τώρα θα έχουν.. Φυσικά θα υπάρξουν κάποιοι που δεν θα το καταφέρουν αυτό, άλλα είναι λίγοι. Αυτό που ζητά ο Κρόνος από τους Καρκίνους είναι το μετρό και η σοβαρότητα με την οποία θα πρέπει να διαχειρίζονται τα ανοίγματα που παρουσιάζονται τώρα στην ζωή τους και σε σχέση με την διαχείριση του χρήματος άλλα και γενικότερα.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες αυτή η θέση είναι αρκετά δύσκολη. Την περίοδο που ο Κρόνος θα τρέχει μέσα στον Αιγόκερω, δυο είναι οι τομείς που δεν επιτρέπουν λάθη και παραλείψεις. Ο ένας τομέας αφορά τον χώρο της υγείας και λέει στους Λεοντές ότι : δεν υπάρχει περιθώριο μέσα από ένα δεν βαριέσαι, δεν πειράζει να μην ακολουθείτε προγράμματα και αγωγές για να έχετε σε έλεγχο θέματα υγείας. Αν δεν πράξουν έτσι θα το πληρώσουν. Στον τομέα της δουλείας, λόγω του ότι για κάποιο λόγο οι συνθήκες και το περιβάλλον θα αλλάξει και θα είναι πολύ πιο δύσκολος και απαιτητικός, δεν θα πρέπει να σκέφτονται με τα δεδομένα παλαιοτέρων χρόνων. Για αν επιτύχουν στο σήμερα, θα πρέπει να κινούνται με μέθοδο και να κουράζονται από την αρχή, σαν να στήνουν από το μηδέν κάτι, που μπορεί κάποτε να είχαν δημιουργήσει και να έλαμπε, άλλα τώρα αλλάζει και απαιτεί μία νέα προσπάθεια. Κρόνος στον Αιγόκερω για τους Λεοντές σημαίνει. πάμε από την αρχή. Σιγά σιγά και σταθερά. Με σύνεση, με προσοχή και με κόπο να ξαναστήσουμε στο καινούργιο περιβάλλον, με τα καινούργια δεδομένα, αυτό που θέλουμε να έχουμε επαγγελματικά.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για το ζώδιο της Παρθένου, η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, όσον αφορά το πώς θα λειτουργήσει, με την ηλικιακή στιγμή που βρίσκετε ο κάθε ένας από εσάς. Ένας Κρόνος στον πέμπτο δεν είναι η καλύτερη παρέα και θα μπορούσε να δώσει στους μεγαλύτερους, ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχουν αίτιες, να ασχοληθούν πολύ με τα παιδιά τους και τις δημιουργίες τους επειδή θα υπάρχει εκεί πρόβλημα και αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και να λύσουν. Το εύκολο σενάριο είναι να διαφωνήσουν με τις δημιουργίες και τα παιδιά τους. Ο δρόμος που τους ζητά ο Κρόνος, είναι να βρουν τον τρόπο και τις μεθόδους και τις υπομονές για να στηρίξουν καταστάσεις. Για τους νεότερους, ο Κρόνος εδώ θα μπορούσε να σημαίνει πολλά πράγματα. Για πολλούς σημαίνει μια περίοδο που συνειδητά τελειώνει το παιγνίδι, οι εφήμερες καταστάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις ο Κρόνος συνδυάζει την εκεί παρουσία του, με το ξεκίνημα μιας σοβαρής σχέσης, που δένει, άλλα ταυτόχρονα περιορίζει την ελαφρότητα που ίσως αντιμετώπιζαν τις σχέσεις μέχρι χθες κάποια άτομα της Παρθένου. Σε άλλες περιπτώσεις, σημαίνει μια περίοδο που είναι αρκετά δύσκολη για την συναισθηματική έκφραση των ανθρώπων. Κάποιοι λένε ότι ο Κρόνος στον πέμπτο φυσικό οίκο δημιουργεί μια άγονη περίοδο. Αυτό είναι λάθος. Άνθρωποι που έχουν τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο, όχι μονό άγονοι δεν είναι, άλλα μπορεί να είναι και πολύτεκνοι. Στα σίγουρα όμως είτε η γονιμότητα είτε τα παιδιά αποτελούν αίτια άγχους στην ζωή των ανθρώπων της Παρθένου τώρα.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, πρέπει να κάνουμε ειδική αναφορά, όσο αφορά την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Είναι το πρώτο ζώδιο, που η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω, θα μπο0ρουσε να λειτουργήσει εξαιρετικά δύσκολα και σκληρά. Στον χώρο του τέταρτου φυσικού οίκου, θα μπορούσε να φέρει από ένα δυσεπίλυτο οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο να αλλάξει την ψυχολογία του άτομου μέχρι και διαφόρων μορφών οικογενειακής φύσεως προβλήματα, που θα μπορούσαν να διαταράξουν ή να διασπάσουν σχέσεις οικογενειακές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, θα μπορούσε αυτή η διέλευση να φέρει και ένα πρόβλημα ή μια δυσκολία, η οποία να μην αφορά άτομα, άλλα αυτό καθ εαυτόν τον χώρο του σπιτιού, που είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω ενός κακού γείτονα, είτε λόγω κάποιων άλλων καταστάσεων, να κάνουν την ζωή των Ζυγών πολύ δύσκολη μέσα σε αυτό τον χώρο. Γενικά οι Ζυγοί είναι το ζώδιο που θα πρέπει να προσέξει περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα, την χρονική στιγμή που ο Κρόνος θα βρεθεί σε όψη με τον Ήλιο τους. Επειδή εκείνη την στιγμή θα φέρει και το πρόβλημα, η ένα από τα προβλήματα που αναφέραμε στην ζωή τους.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

image

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, όπως κάθε ζώδιο του υγρού στοιχείου, την περίοδο που ο Κρόνος θα τρέχει στον Αιγόκερω, θα είναι σε περίοδο μεγάλης ανάπτυξης. Στα επόμενα χρονιά που θα είναι ο Κρόνος εκεί, θα κάνει πιο δύσκολες τις μετακινήσεις, πιο βαρύ και σκληρό- καυστικό τον λόγο, ή θα μπορούσε να κάνει τις μετακινήσεις των Σκόρπιων να περιοριστούν σε αυτές που είναι αναγκαίες και χρήσιμες, μειώνοντας αυτές που συχνά κάναμε έτσι απλά για να περνάμε καλά. Αυτή η διέλευση, μπορεί να φέρει προβληματισμό στην σχέση των Σκόρπιων, είτε με αδέλφια, είτε με συγγενείς δεύτερου βαθμού. Σε κάποιες περιπτώσεις ένας Κρόνος στον χώρο του Αιγόκερω μπορεί να φέρει ακόμα και μια αίτια που να τους ακινητοποιεί ή αδρανοποιεί. Η θέση απαιτεί προσοχή στην κίνηση-στην οδήγηση και προειδοποιεί να μην καταπιάνονται με ριψοκίνδυνα σπορ άλλα ούτε και με άνομες ενέργειες, επειδή ένας Κρόνος στον τρίτο, εύκολα θα μπορούσε να βάλει φυλακή ένα Σκορπιό που κινείτε παράνομα αυτό το διάστημα.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τοξότες τα επόμενα χρόνια και λόγο της διέλευσης αυτής, θα αλλάξουν πολύ την θεωρία τους γύρω από το χρήμα. Θα δουν με αίτιες που δεν μπορούν να αποφύγουν, τα πάγια τους να εκτοξεύονται προς τα πάνω, οι ανελαστικές απαιτήσεις οικονομικής φύσεως να τους κάνουν εξαιρετικά συντηρητικούς, προσεκτικούς, και ανασφαλής σε οτιδήποτε αφορά το χρήμα. Κάποιοι μπορεί αυτό να το ζήσουν, εξ αιτίας μίας αγοράς που προσθέτει ένα σημαντικό πάγιο στην ζωή τους. Κάποιοι άλλοι εξαιτίας μιας άλλης μορφής υποχρέωσης ή ανοίγματος που πρόσφατα είτε δημιούργησαν, είτε πρόκειται να δημιουργήσουν σύντομα. Στα σίγουρα όμως ο Κρόνος εκεί έρχεται για να προβληματίσει αρκετά τους Τοξότες γύρω από τον οικονομικό τομέα, άλλα και να κάνει κάποιους να μετανιώσουν εκ των υστέρων πολύ, για τις οποίες σπατάλες που έκαναν στο πρόσφατο ή στο μακρινότερο παρελθόν χωρίς αίτια. Η ανάγκη της οικονομικής σιγουριάς, θα μηδενίσει τις κινήσεις ρίσκου στην ζωή των Τοξοτών. Και το… (κάλιο πέντε και στο χέρι πάρα δέκα και καρτερεί) θα τους αντιπροσωπεύει και θα τους χαρακτηρίζει.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Ο Κρόνος στον χώρο του δείχνει ότι οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά ευνοημένοι από αυτή την θέση. Ο Κρόνος ως κυβερνήτης πάνω στον δικό σας Ήλιο έρχεται να σας δώσει και να υπερτονίσει, όλα αυτά τα στοιχειά που υπάρχουν στην φύση σας και σας ωθούν να πετύχετε σε ένα σοβαρό κοινωνικό ανέβασμα, ώστε να μπορείτε να βρεθείτε σε μια θέση ισχύος κοινωνική ή επαγγελματική, που κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει. Ο Κρόνος εδώ μοιράζει παράσημα και τιμωρίες. Μπορούν λοιπόν να είναι σίγουροι, όσοι Αιγόκεροι κουραστήκαν πραγματικά να κατακτήσουν μια καλύτερη θέση στην ζωή ή στην δουλειά, ότι τώρα φτάνει γι αυτούς, η εποχή της αναγνώρισης μέχρι και του σεβασμού για τις όποιες κατακτήσεις και τα όποια επιτεύγματα τους. Για κάποιους άλλους, είτε νεώτερους είτε πιο επιπόλαιους, ο Κρόνος όμως έρχεται για να τους προσγειώσει σε μια απόλυτα ρεαλιστική πραγματικότητα, να τους υποχρεώσει να δουν την ζωή από την σοβαρή της πλευρά, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν. Το αναλαμβάνω ευθύνες γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα που μεταφέρει ο Κρόνος στους ανθρώπους αυτούς. Την περίοδο του Κρόνου δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Στην περίοδο του Κρόνου μονό η σοβαρή αντιμετώπιση των καταστάσεων μπορεί να λύσει προβλήματα.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει αρκετά δύστροπα. Με τον δικό του ρεαλιστικό και απόλυτο τρόπο, θα δείξει στους ανθρώπους του Υδροχόου, ποια από τα όνειρα τους πρέπει να σβήσουν όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Λένε ότι ο Κρόνος στον δωδέκατο έχει την δύναμη να σκοτώνει ελπίδες και όνειρα. Όμως με δεδομένο ότι ο Κρόνος μπορεί να βρίσκετε στον δωδέκατο, άλλα είναι στην καλύτερη του θέση στον Αιγόκερω, ναι σβήνει ελπίδες, σβήνει όνειρα, άλλα σβήνει τα όνειρα που πάντα θα έμεναν όνειρα και τις ελπίδες που θα έμεναν πάντα μόνο ελπίδες. Κανένα από τα όνειρα ή τις ελπίδες που θα μπορούσαν να πραγματοποιούν δεν πρόκειται να πειράξει ο Κρόνος. Αυτή η ρεαλιστικοποιήσει του ονείρου και των προσδοκιών, ίσως τελικά λειτουργήσει θετικά για τους ανθρώπους του Υδροχόου. Θα νιώσουν και θα καταλάβουν μέσα από διάφορες καταστάσεις αυτήν την περίοδο, ότι η ζωή είναι κύκλοι. Κάποιοι κύκλοι ανοίγουν, κάποιοι κλείνουν και ότι τελικά αυτό δεν είναι κακό επειδή είναι ζωή και εξέλιξη. Όμως αυτό δεν θα είναι πάρα πολύ εύκολο για κάποιους, όχι όλους, που φοβούνται να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους Ιχθείς το πέρασμα του Κρόνου μέσα από τον Αιγόκερω, θα φέρει μια περίοδο που θα τους αναγκάσει να κρίνουν, όχι με βάση το συναίσθημα, άλλα με βάση τα γεγονότα και την λογική, κόσμο που μπορεί είτε λόγω συγγένειας, είτε λόγω φιλίας, να αποτελούσε καιρό ίσως και χρονιά τώρα πρόβλημα στην ζωή, στην σχέση, στην οικονομία, και στην εργασία τους. Εδώ ο Κρόνος έρχεται για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Να ξεκαθαρίσει σχέσεις ή ακόμα και συγγένειες που δεν έχουν να σας δώσουν, παρά μόνο να σας πάρουν. Οι Ιχθείς θα έχετε στα χρόνια του περάσματος αυτού και τις αιτίες και τις αφορμές για να κόψετε σχέσεις με ανθρώπους που σας έχουν στοιχίσει και με ανθρώπους οι όποιοι μόνιμα μετάφεραν τα δικά τους ψυχολογικά βάρη στην δική σας ζωή. Μπορεί οι φίλοι και οι συγγενείς που θα μείνουν να είναι λίγοι. Μπορεί ο χώρος ο φιλικός και ο συγγενικός να δώσει αίτιες λύπης. Όμως μετά από αυτό το πέρασμα, ότι μείνει θα έχει λόγο να είναι και να υπάρχει γιατί θα αξίζει. Και τα κριτήρια σας από αυτό το πέρασμα και μετά, για να εντάξετε ένα άνθρωπο στον κύκλο τον φιλικών σας σχέσεων, θα είναι αυστηρά και ποιοτικά. Έτσι λοιπόν και εσείς, όπως και όλα λίγο πολύ τα ζώδια, μάλλον κερδισμένοι θα βγείτε από την αυστηρή άλλα δίκαιη κρίση που θα επιβάλλει ο Κρόνος στην ζωή σας.Μάθε πως επηρεάζει ο Κρόνος στον Αιγόκερω αποκλειστικά την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

 

 

(0 votes)

READ MORE