• STARS
  • Posted

Ο Άρης στον Σκορπιό από τον Πέρρη Κρητικό

Στις 9 Δεκεμβρίου ο Άρης περνά στον χώρο του Σκορπιού, στον χώρο που ήταν κυβερνήτης τα πιο παλιά χρόνια, πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας. Το ότι ο Άρης ήταν παλαιοτέρα κοινός κυβερνήτης του Κριού και του Σκορπιού, δείχνουν ότι τόσο το ζώδιο του Κριού, όσο και του Σκορπιού, έχουν ιδιότητες που εξυπηρετούν τις ιδιότητες του Άρη. Γι αυτό το λόγο η θέση του Άρη στον Σκόρπιο θεωρείτε εξαιρετική. Κάποιοι μάλιστα και όχι άδικα, την θεωρούν θέση έξαρσης. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό και παθητικό ζώδιο, ενώ η φύση του Άρη είναι παρορμητική. Αυτός ο συνδυασμός κάνει σε αυτό το χώρο τον Άρη ιδιαιτέρα εσωστρεφή.

 

 

 

image

 

 

Όπως και την δράση του, η οποία σε πολλές περιπτώσεις από αυτή την θέση, γίνετε Πλουτώνια, δηλαδή υπόγεια. Ο Άρης στον Σκόρπιο, ούτε θέλει να χάνει, ούτε ξέρει να χάνει. Δεν ξεχνά και περιμένει όσο χρειάζεται να περιμένει για να δράση Σκόρπισια, με ένα χτύπημα, μια κίνηση, για να φέρει σε πέρας τον σκοπό του. Έχει και επίμονη άλλα και υπομονή. Γι αυτό το λόγο είναι πολύ δυνατή θέση για τους ανθρώπους που τυχαίνει να έχουν τον Άρη στον Σκόρπιο, στον γενέθλιο χάρτη τους. Ο Άρης όμως συνδέετε και με την ερωτικότατα – την σεξουαλικότητα των ατόμων. Σε αυτή λοιπόν την δυναμική θέση, ο πλανήτης θα βρεθεί, από τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι 26 Ιανουαρίου 2018. Από αυτή την θέση ενεργοποιεί τον τομέα, στον αστρολογικό χάρτη του κάθε ανθρώπου, που βρίσκετε το ζώδιο του Σκορπιού, είτε στον ηλιακό του χάρτη, είτε στον χάρτη με βάση τον ωροσκόπο του.

 

 

image

 

 

Για να καταλάβουμε πως θα δράσει ο Άρης αυτό το διάστημα, είναι κάλο να συνυπολογίζουμε, τόσο σε ποιο ηλιακό σπίτι μπαίνει ο Άρης, όσο και σε ποιο σπίτι μπαίνει σε σχέση με τον χάρτη που φτιάχνουμε ανάλογα με τον ωροσκόπο μας. Μέσα από αυτό τον συνυπολογισμό, θα μπορέσουμε να βγάλουμε το συμπέρασμα του χώρου που θα εκδηλώσει την δράση του και τι σημαίνει για μας. Διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο, διαβάστε την επιρροή του πλανήτη και σε σχέση με το ζώδιο σας και σε σχέση με τον ωροσκόπο σας.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα υπάρχει ένα μότο το οποίο οι Κριοί θα ακολουθούσουν. Κάτι που μπορεί να θυμίζει και λίγο από την ρήση του Μακιαβέλι, ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αυτός ο Άρης ψάχνει και βρίσκει τρόπους για να πετύχει ένα από αυτά τα οποία θέλει πολύ αυτό τον καιρό ένας Κριός. Αυτό τα ένα, μπορεί να διαφέρει από Κριό σε Κριό, ανάλογα φυσικά με το που βρίσκετε η ζωή σας και η ηλικιακή σας στιγμή. Όμως ένας Άρης στον Σκόρπιο κάνει σε αυτή την φάση, τους περισσότερους Κριούς αν όχι ανίκητους, εξαιρετικά υπολογίσιμους αντίπαλους του καθενός. Αυτή η ιδία θέση, θα σας κάνει περισσότερο μαχητές και διεκδικητικούς, τόσο απέναντι στα υλικά – στο χρήμα, όσο και απέναντι σε συναισθηματικές σας κτίσεις. Η ανάγκη του να βρείτε κρυμμένες αλήθειες, το πώς και το γιατί μιας λειτουργιάς, μιας συμπεριφοράς, σας καθιστά ειδικούς στην οποίας μορφής έρευνα και φυσικά, ισχυρούς διεκδικητές των δικαιωμάτων σας, οικονομικών, κληρονομικών, κλπ. Στα σίγουρα είναι μια θέση που μπορεί να φέρει σε πολλούς νίκες και κατακτήσεις.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους αυτή η θέση δεν είναι πολύ εύκολη, αφού η φύση του Άρη απέναντι στο ζώδιο σας, δίνει μια περίοδο ανταγωνισμών και ίσως κάποιον δύσκολο σύντροφο ή συνεργάτη που θα βρει τρόπο, θέλοντας να επιβάλει σε εσάς την δική του γραμμή, να σας ταράξει ψυχολογικά και να προκαλέσει την δικαιολογημένη αντίδραση σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό το διάστημα μπορείτε να βρεθείτε στο μέσον μιας διαφωνίας, που θα μπορούσαν να έχουν σύντροφοι σας με άτομα που απαρτίζουν το στενό οικογενειακό σας κύκλο. Σαν να βρεθείτε ανάμεσα σε μια αντίθεση, σε μια αντιδικία και η θέση σας, εκείνη την στιγμή που μπορεί να μην κρατήσει πολύ άλλα είναι εξαιρετικά έντονη, θα είναι πολύ δύσκολη. Το θέμα είναι να καταφέρετε να επιστρατεύσετε όλη την διπλωματικότητα και την ευελιξία που χρειάζεται, ώστε να διατηρήσετε την δύσκολη ισορροπία που χρειάζεται να υπάρχει, για να μην διαταραχτούν σχέσεις και να μην ανοιχτούν χάσματα τα οποία δύσκολα γεφυρώνονται.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον χώρο της εργασίας και του 6ου φυσικού σας οίκου, το πέρασμα του Άρη δίνει υπερδραστηριότητα άλλα και νευρικότητα. Όλα αυτά μεταφράζονται σε κούραση και σε περισσότερες ώρες δουλειάς. Πολλές φόρες μία τέτοια θέση , ένα τέτοιο πέρασμα, είναι κάλεσμα για να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να φανερώσετε, εάν και εφόσον έχετε τις οποίες ικανότητες, ώστε να κάνετε επιθετικές κινήσεις, που έχουν ευθύνη άλλα και κέρδος, αν τελικά είναι επιτυχημένες. Στα σίγουρα αυτή η θέση δίνει αρκετά επαγγελματικά άγχη, την αναγκαιότητα άλλα και την τάση να πάρετε πρωτοβουλίες. Ακόμα μία επαγγελματική σας ενασχόληση δηλαδή λόγω δουλειάς, αυτόν τον καιρό μπορείτε να γνωριστείτε με άτομα που δεν θα γνωρίζατε διαφορετικά και ενώ σας συνδέουν στο κατ αρχάς επαγγελματικά θέματα, να εξελίξετε φιλίες που να μείνουν. Όσο αφορά τον τομέα της υγείας, ένας Άρης εκεί σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους σε ιώσεις κάθε μορφής, γι αυτό κάλο θα ήταν αυτό το διάστημα να είστε περισσότερο προσεκτικοί.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εδώ παίρνει μια πολύ ισχυρή θέση για εσάς. Ισχυροποιεί το πείσμα, την διεισδυτική σας δύναμη, την κατακτητική σας ικανότητα και τον ερωτισμό σας. Φέρνει εντάσεις στην συναισθηματικές σας σχέσεις, από αυτές που λειτουργούν και σαν καύσιμο, το οποίο δυναμώνει την συναισθηματική φλόγα στις σχέσεις σας. Ενώ κάποιες στιγμές αυτό το πέρασμα μπορεί να σηματοδοτεί και την εμφάνιση ενός εξαιρετικά διεκδικητικού άτομου στην ζωή σας, που θα μπορούσε και να σας συναρπάσει, άλλα και να σας δημιουργήσει αρκετά άγχη. Οι μεγαλύτεροι μπορεί να έχετε αρκετό άγχος σε σχέση με τις σχέσεις σας με ένα παιδί σας, το οποίο κινείτε τώρα πιο αυτόνομα και λόγο της συγκεντρωτικής σας φύσης, αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει. Όμως τα θετικά αυτού του περάσματος για τους Καρκίνους, είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά. Εδώ ο Άρης σας κάνει πιο δυναμικούς κυνηγούς του χρήματος και σε κάποιες περιπτώσεις, προτρέπει πολλούς από τους Καρκίνους να κάνουν και κινήσεις ρίσκου, προσπαθώντας να πιάσουν γρήγορα την καλή.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΛΕΩΝ

Η θέση αυτή για εσάς πάντοτε συνεπάγεται αιτίες οικογενειακής αναστάτωσης. Κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το διάστημα, είτε θα έρθετε σε αντίθεση με ένα πιο επιθετικό, πιο επαναστατημένο, πιο ανώριμο άτομο του οικογενειακού σας χώρου, είτε θα υπάρχει μιας άλλης μορφής αιτία, η οποία μπορεί να προκαλέσει ανησυχία- νευρικότητα στο σπίτι. Πάντα όσο ο Άρης θα βρίσκετε στον Σκόρπιο, έχουν λόγο οι Λεοντές να προσέχουν που και σε ποιον ανοίγουν την πόρτα τους. Ένας Άρης στον Σκόρπιο για τον Λέοντα, μπορεί να σημαίνει και εισβολή ενός ατόμου, που μπορεί να περνά στον χώρο σας με διαφορετικά από αυτά που καταρχάς δείχνει κίνητρα. Οι νεώτεροι Λέοντες αυτό το διάστημα θα έχουν έντονες κόντρες με τους γονείς τους.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νευρικότητα στον λόγο και στην κίνηση θα είναι χαρακτηριστικά των ανθρώπων της Παρθένου, το διάστημα που ο Άρης θα τρέχει στον χώρο του Σκορπιού. Είναι ένα διάστημα που η ευελιξία και η διπλωματικότητα χάνονται, μπροστά στην γρήγορη, νευρική ή και επιθετική αντίδραση, απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να σας ενοχλεί, γύρω από οποιοδήποτε τομέα. Η θέση αυτή ακόμα εύκολα φέρνει αιτίες αντίθεσης, ασυνεννοησίας και νευρικότητα στις σχέσεις που μπορεί να έχετε, είτε με αδέλφια, είτε με συγγενείς. Όπως και να’ χει αυτό το διάστημα, είναι καλό να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε την αιτιολογημένη ή μη τάση σας να επιτίθεστε, μα περισσότερο να προσέχετε τις μετακινήσεις σας που θα έχουν νευρικότητα, και τα λαθη βιασύνης που προκύπτουν μέσα από αυτήν την νευρικότητα και θα μπορούσαν να έχουν και οικονομικό κόστος για εσάς.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Άρη στον Σκόρπιο θα σας δώσει για λίγο καιρό ιδιότητες και χαρακτηριστικά που δεν σας χαρακτηρίζουν γενικά. Θα δώσει ένα διάστημα που θα κινείστε με αρκετά ιδιοτελή κίνητρα. Έμμεσα ή άμεσα, μέσα από την κάθε σας κίνηση, θα προσδοκάτε ένα κέρδος. Παράλληλα υπάρχουν λόγοι, οι όποιοι μπορεί να σας κάνουν περισσότερο σφιχτούς από ότι συνήθως στον τρόπο διακίνησης του χρήματος, καθώς αυτή η θέση θα μπορούσε να φέρει και μη προβλέψιμα έξοδα, τα οποία θα σας αναγκάσουν να κινηθείτε πολύ πιο συντηρητικά αυτή τη περίοδο. Η κτητικότατα θα είναι βασικό χαρακτηριστικό σας και δεν θα αφορά μονό το χρήμα, άλλα και ότι έχει να κάνει με τις προσωπικές σας σχέσεις. Το θέλω να ξέρω τι έχω και τι ορίζω, όπως και απαιτώ απτές αποδείξεις προθέσεων, πιστότητας και συναισθημάτων, είναι κάποια χαρακτηριστικά αυτή της περιόδου. Η θέση δεν είναι πολύ εύκολη για σας, άλλα ευτυχώς η διάρκεια της είναι μέχρι τις 26 Ιανουαρίου.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

image

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ ο Άρης περνά σε ένα χώρο που τον γνωρίζει καλά. Σε χώρους που κινείτε όπως θέλει. Αυτό το πέρασμα σας δίνει ένα έναυσμα που σας λεει ότι τώρα ήρθε η στιγμή να κάνετε αυτή την κίνηση που είτε σχεδιάζατε από καιρό, είτε υπήρχε μέσα σας σαν απωθημένο, ψάχνοντας την ιδανική στιγμή να βγει προς τα εξω και να δηλώσει με τον πιο δυναμικό τρόπο αισθητή την παρουσία σας. Όπως και να έχει, ο Άρης από αυτή την θέση δίνει μια αδιαμφισβήτητη δύναμη, μια υπολογίσιμη μαχητικότητα στους ανθρώπους του Σκορπιού και μια δύναμη που αν την χρησιμοποιήσετε σωστά και για καλούς σκοπούς μπορεί να προωθήσει σημαντικά τα θέλω και τα συμφέροντα σας. Κάποιες φόρες όμως θα μπορούσατε να την χρησιμοποιήσετε σαν δύναμη επιβολής των θέσεων σας, αγνοώντας και αψηφώντας τα αιτήματα των γύρω σας. Με τον Άρη στο ζώδιο σας, και αφού γυρίσει ο Ερμής σε ορθόδρομη κίνηση, ξεκινά ένα διάστημα, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε επιθετικές κινήσεις και στους επαγγελματικούς σας χώρους, άλλα και να βάλετε μπροστά προγράμματα για τα οποία χρειάζεται πείσμα για να ολοκληρωθούν σωστά. Ο Άρης εδώ πάντοτε σημαίνει δύναμη και η δύναμη μπορεί να γίνει και δύναμη δημιουργίας άλλα και αρνητική δύναμη. Το πώς θα το χρησιμοποιήσετε είναι στο χέρι σας.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σίγουρο ότι ο Άρης μέσα από τον χώρο του Σκορπιού θα σας κάνει πολύ καλούς ερευνητές γύρω από οτιδήποτε σας ενδιαφέρει ή σας καίει αυτόν τον καιρό. Θα κινηθείτε με ένα τρόπο, ο οποίος θα σας επιτρέψει να δείτε πτυχές που δεν φαίνονται, να ανακαλύψετε ή να αποκαλύψετε καταστάσεις, άτομα, κίνητρα άλλα και παρασκήνια. Αυτό όμως που δείχνει πιο σίγουρο, είναι ότι ένας Άρης στον χώρο του Σκορπιού για σας, είναι και μια αίτια εσωτερικής αναστάτωσης. Μπορεί να είναι μια σκέψη, ένας φόβος ή μια υποψία, που να είναι συνδεδεμένη με θέματα που αφορούν πολύτιμα κομμάτια για εσάς. Είναι μία αγωνιά που μπορεί να γεννά σενάρια από αυτά, που να κάνουν πιο ανήσυχο τον ύπνο σας, πιο δύσκολα τα όνειρα σας. Σίγουρα, ο Άρης από εδώ θα σας κουράσει ψυχολογικά και πρέπει να ελέγξετε την τάση του και την τάση σας να σκαλίζετε γιατί όπως λεει και ο λαός, ότι παρά σκαλίζεις, βρωμάει.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με παρορμητικό τρόπο και χωρίς μεγάλες αναλύσεις και τεστ, θα περνάτε αυτή την εποχή άτομα στην ζωή σας. Νέους φίλους, και ανθρώπους οι όποιοι μπορεί να είναι αρκετά ιδιόρρυθμοι, είτε σε αντιλήψεις, είτε σε συνήθειες και κάποιες στιγμές να σας γοητεύουν, άλλα και να σας παρασύρουν σε δρόμους που δεν έχετε περπατήσει. Κάποιοι άλλοι, αυτό το διάστημα θα νιώσετε ενοχλημένοι από την τάση ατόμων του φιλικού χώρου, να ανακατεύονται πολύ σε οικογενειακά – δικά σας θέματα και αυτό πάλι είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να το ελέγξετε. Ο Άρης από τον χώρο του Σκορπιού για τους Αιγόκερους, μπορεί να γίνει και ο φίλος που μας ξεσηκώνει να κάνουμε πράγματα που μπορεί να μας αρέσουν, να τα θεωρούμε δελεαστικά, ή και να αλλάζουμε συνήθειες, προκαλώντας ωστόσο την αντίδραση των δικών μας ανθρώπων, που μπορεί να μην έχουν συνηθίσει σε δίκες μας αλλαγές και διαφορετικές από τις συνήθεις μας συμπεριφορές. Οι ισορροπίες που πρέπει να διατηρηθούν είναι αρκετά λεπτές, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αυτό το διάστημα.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ ο Άρης λειτούργει αρκετά δυναμικά για σας. Στους περισσότερους, έρχεται για να σας δώσει μια δύναμη που θα σας επιτρέψει να κάνετε κινήσεις από θέση ισχύος. Αυτές οι κινήσεις μπορεί να είναι κάθε μορφής. Το σίγουρο είναι ότι από κάπου θα αντλήσετε δύναμη. Η ανάγκη σας να βγείτε μπροστά, να φανείτε, να ξεχωρίσετε, θα είναι μεγάλη και η θέση αυτή αποτελεί ένα αρκετά κάλο κίνητρο, για τους όσους Υδροχόους είναι φιλόδοξοι, αφού αυτό το διάστημα μπορούν να λειτουργήσουν με ένα τρόπο, ο οποίος θα τους δώσει ένα πιο ψήλο σκαλοπάτι από αυτό που κάθονται, μια καλύτερη κινητικότητα στον κοινωνικό, στον επαγγελματικό μα και στον οικονομικό τους τομέα. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγετε με τον Άρη στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, είναι την υπερβολή που θα μπορούσε να αποτελεί και την μονή παγίδα αυτής της θέσης.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Είσαστε από τα ζώδια που περισσότερο όλων των άλλων ευνοεί η παρουσία του Άρη στον χώρο του Σκορπιού. Αυτός ο Άρης, έκτος από μια ανάγκη για ελεύθερη έκφραση, ελεύθερη σκέψη και ελεύθερη κίνηση, μπορεί να διεισδύει στα βαθιά, στην σκέψη, στις απόψεις, και να σας δίνει μια δράση, η οποία συνδυάζει και την δυναμική και την σιγουριά, άλλα και την σοφία. Ένα τρίπτυχο που σας επιτρέπει να κάνετε την σωστή κίνηση, την σωστή στιγμή, έτσι ώστε να κατακτάτε πράγματα, που σε κάποια άλλη στιγμή, φαινόντουσαν μακρινά και άπιαστα. Δεν υπάρχει τομέας στην ζωή των Ιχθύων που να μην μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και θετικά η παρουσία αυτού του πολύ ισχυρού Άρη στον χώρο του Σκορπιού και τον χώρο του φυσικού ενάτου σας οίκου. Διανύετε ένα διάστημα που το θέλω, είναι συνώνυμο του μπορώ και είναι πολλοί οι Ιχθείς που θα καταφέρουν μικρές άλλα και μεγάλες νίκες, κατακτήσεις, την περίοδο της παραμονής του πλανήτη στο ζώδιο του Σκορπιού.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

 

 

 

(0 votes)

READ MORE