• STARS
  • Posted

Ο Άρης στον Σκορπιό από την Χρύσα Βογιατζή

Άρης, η δύνατη φλόγα της επιθυμίας που ξεχύνεται, χωρίς δεύτερη σκέψη για να διεκδικήσει για τον εαυτό της τον κόσμο. Η ενστικτώδη τάση του ανθρώπου να επιβάλλει τον εαυτό του. Είναι η δύναμη για δράση που κινητοποιεί τον άνθρωπο να προχωρήσει. Άφοβος, αγέροχος, αμείλικτος και πολεμοχαρής είναι έτοιμος να διεκδικήσει για σένα μια και μόνη θέση, αυτή της κορυφής. Θα παλέψει μέχρις εσχάτων για την επιβίωση της μοναδικότητας σου. Θα σε διαφυλάξει και αν είσαι αδύναμος θα σε διαφεντέψει. Δεν χαρίζεται, δεν παρακαλά και δεν τον ενδιαφέρει η συνεχής ενότητα. Υπόσχεται πως θα σηκώνει το γάντι σε κάθε πρόκληση όπως για δικαιωματικές νίκες.

 

 

image

 

 

Τώρα θα μου πείτε, όλοι έχουμε έναν Άρη κάπου μέσα στον αστρολογικό μας χάρτη, είμαστε όλοι τόσο γενναίοι και έτοιμοι να πέσουμε στη φωτιά για έναν άνθρωπο, μια ιδέα??? Nα ηγηθούμε καταστάσεων και ανθρώπων, να παίρνουμε αποφάσεις που επηρεάζουν όχι μόνο εμάς αλλά και τις ζωές άλλων και όλα αυτά ,καθήμενοι κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη;;;; ΟΟΟΧΙ βέβαια, ο Άρης δεν είναι πάντα και παντού όσο δυνατός και τολμηρός θέλει να δείχνει. Υπάρχουν οι καλές του θέσεις που δεν είναι, ούτε μόνο, ούτε απαραίτητα αυτές που θα βρείτε στα βιβλία και δεν είναι άλλες από τις θέσεις του Κριού και του Αιγόκερω και οι ΄΄κακές΄΄ θέσεις που ανήκουν στα απέναντι των ΄΄καλών ΄΄, δηλαδή του Ζυγού και του Καρκίνου. Να σημειώσουμε εδώ ότι καλές θέσεις θεωρούνται αυτές που έχουν ιδιότητες που εξυπηρετούν τη φύση,τη δράση του Άρη ενώ κακές θεωρούνται όσες έχουν ιδιότητες στις οποίες ο Άρης δυσκολεύεται έως και αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του.

 

 

image

 

 

Παρ΄όλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που οι αδύναμες θέσεις του Άρη δίνουν δυνάστες, δολοφόνους, βίαιους ή και παράτολμα θαραλλέους ανθρώπους και το αντίθετο φυσικά,δυνατοί Άρηδες να βγάζουν λιγόψυχους , δειλούς και θεωρητικούς ανθρώπους. Αυτό έχει να κάνει τόσο με τον οίκο στον οποίο βρίσκεται και αυτόν που κυβερνά ο Άρης σε ένα ωροσκόπιο , όσο και με τις όψεις που παρουσιάζει μέσα σε ένα χάρτη.

 

 

image

 

Ερχόμαστε λοιπόν στο κυρίως μέρος που είναι το πέρασμα του στο καυτό και φλογερό ζώδιο του Σκορπιού όπου ο Άρης παλιά πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας ήταν κυβερνήτης του ζωδίου με απoτέλεσμα στο σήμερα πολλοί αστρολόγοι να θεωρούν τον Άρη σε αυτή τη θέση σε έξαρση. Αυτό και μόνο κάνει τη θέση του Σκορπιού μια εξαιρετική θέση για τον Άρη αφού φαίνεται ότι όπως και ο Κριός έτσι και ο Σκορπιός έχουν ιδιότητες που εξυπηρετούν τη φύση του Άρη. Η διαφορά είναι πως ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, παθητικό, σταθερό και ιδιαίτερα εσωστρεφές με αποτέλεσμα ο δυναμισμός του Άρη αναγκάζεται να γυρίσει προς τα μέσα, στην ανίχνευση και αναγνώριση του εαυτού μέχρι τις ρίζες κάτι που τον κάνει εύκολο για τους άλλους και δύσκολο για τον εαυτό του σε αντίθεση με τον Άρη στον Κριό που είναι ζώδιο της φωτιάς, παρορμητικό και άκρως εξωστρεφές και ο δυναμισμός του Άρη εδώ εκδηλώνεται και επιβάλλεται στο περιβάλλον και το άτομο εκτονώνεται και ξεκουράζεται. Πέραν από όλα αυτά , η διέλευση ενεργοποιεί και κάθε ζώδιο στον τομέα- οίκο που έχει στον χάρτη του το ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι όποιο και αν είναι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας δείτε πως σας επηρεάζει η διέλευση αυτή.

 

 

image

 

 

Κριός

image Το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό θα καταφέρει να φρενάρει τις εκρηκτικές σας αντιδράσεις κάνοντας σας πιο μεθοδικούς και εύστοχους στους τρόπους που διεκδικείτε, καχύποπτους και μυστικοπαθείς ενώ είναι ένα διάστημα που οι σκοποί θα αγιάζουν τα μέσα. Εκμεταλλευτείτε την εσώστρεφη διάθεση σας για να κάνετε μια καλή ανίχνευση και αναγνώριση του εαυτού σας και των θέλω σας αυτή την περίοδο.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

Ταύρος

image Το πέρασμα αυτό θα φέρει μία αντιπαράθεση με ένα άτομο που θα προσπαθήσει να σας επιβάλει δικούς του τρόπους και κανόνες με έναν απόλυτο τρόπο ενώ παράλληλα θα μπορούσε να κάνει μια σχέση ή συνεργασία περισσότερη ανταγωνιστική προσθέτοντας νευρικότητα όσο θα διαρκέσει η παραμονή του Άρη εκεί. Υπάρχουν και αυτοί που θα ξεκινήσουν μια σχέση αυτό το διάστημα την οποία για κάποιους λόγους θα χρειαστεί να την κρατήσουν κρυφή,τουλάχιστον προσωρινά.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

Δίδυμοι

image Το πέρασμα που θα κάνει ο Άρης στο Σκορπιό ενεργοποιεί επαγγελματικά την ζωή σας δίνοντας σας το νεύρο και την μαχητικότητα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την απαιτητική αυτή εποχή. Παράλληλα, θα σας δώσει περισσότερες ευθύνες στην δουλειά αλλά και την ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας σε πιο δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

 

Καρκίνος

image Ο Άρης περνά στον δυναμικό και πολύ καλό για εσάς Σκορπιό και θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια και κατακτητική δύναμη. Η δράση του από εκεί θα σας γεμίσει αποφασιστικότητα, θα σας δώσει το απαραίτητο θάρρος για να τολμάτε και να επιχειρείτε ακόμα και δύσκολους στόχους κάθε μορφής ενώ μπορεί να φέρει και ένα έντονα διεκδικητικό άτομο στην ζωή σας. Θα δώσει πνοή στην ερωτική σας ζωή ενώ είναι πολύ πιθανές οι εντάσεις στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

Λέων

image Η αλήθεια είναι ότι από αυτήν την θέση ο Άρης θα φέρει νευρικότητα στους οικογενειακούς χώρους. Πιθανότατα κάποια στιγμή να σας φέρει σε αντιπαράθεση με ένα κοντινό σας άνθρωπο που θα σας προκαλέσει με την άρνηση του να δεχτεί τον τρόπο σκέψη σας ή να πραγματοποιήσει μια ιδέα σας ενώ θα μπορούσε και κάποιο νεαρότερο μέλος της οικογενείας να ξεπεράσει τα όρια της υπομονής σας και να υπάρξει μια έντονη αντιπαράθεση.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

Παρθένος

image Ο Άρης από τον Σκορπιό θα έχει την τάση να κάνει τον λόγο σας επιθετικό, πολύ καυστικό αλλά και εύστοχο κάτι που πιθανότατα δεν θα αρέσει στους γύρω σας. Προσπαθείστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις με β΄ βαθμού συγγένειας άτομα ενώ καλό θα ήταν να ελέγχεται τη νευρικότητα που θα χαρακτηρίζει όχι μόνο το λόγο αλλά και τις κινήσεις προκειμένου να αποφύγετε ατυχήματα.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

 

Ζυγός

image Αυτό το μήνα φαίνεται πως ο Άρης από τον Σκορπιό θα φέρει κατ αρχάς έξοδα και λάθη που κοστίζουν αλλά στο κατόπιν θα σας κάνει περισσότερο προσεχτικούς ως και συντηρητικούς στην διαχείριση , όπως και αρκετά σκληρούς κυνηγούς του χρήματος. Τις κινήσεις σας θα τις χαρακτηρίζει ιδιοτέλεια και εσάς η κτητικότητα όχι μόνο στο χρήμα αλλά και στους ανθρώπους,κάτι που στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ελέγξετε αν δεν θέλετε να γίνεται κουραστικοί κάνοντας συντρόφους και συνεργάτες να αντιδράσουν.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

 

image

 

 

 

Σκορπιός

image Ο Άρης από αυτή την θέση είναι δύναμη που αν την διοχετεύσετε σωστά θα έχετε την πυγμή και την ενέργεια να κάνετε μεγάλα βήματα αν όμως την ενέργεια την κάνετε επιθετικότητα και εγωισμό αυτό το διάστημα θα σας κάνει εριστικούς , ακόμα και αντιπαθείς στους γύρο σας. θα αρχίσετε να πραγματοποιείτε όσα εδώ και καιρό σχεδιάζετε αν και η ίδια θέση θα μπορούσε να σας δώσει και μία επιθετικότητα απέναντι σε ότι και όποιον εμποδίζει τα σχέδιά σας.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

Τοξότης

image Ο Άρης από τον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να ψαχτείτε εσωτερικά και πιθανά να μετριάσετε τον πολύ εγωισμό σας που γίνετε αιτία συχνά να χαλά το κλίμα σε σχέσεις με αγαπημένα σας άτομα. Παράλληλα θα σας προσθέσει μια ανησυχία που θα μπορούσε να επηρεάζει και τον ύπνο σας ακόμα είτε για την πορεία μιας σχέσης που για κάποιο λόγο διατηρείτε κρυφή είτε για κάποιο σας παιδί, όσοι έχετε.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

Αιγόκερως

image Το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό δημιουργεί την ανάγκη να αυξήσετε τις κοινωνικές σας επαφές με άτομα που σας συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί και συμφέροντα προκειμένου να προωθήσετε ένα σας εγχείρημα. Παράλληλα θα μπορούσε να φέρει ή να κάνει ένα ήδη υπαρκτό στον κοινωνικό σας κύκλο άτομο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό έως και επιθετικό απέναντί σας. Εσείς απλά κρατήστε χαμηλούς τόνους.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

Υδροχόος

image Το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό θα προσανατολίσει τον λόγο και την κίνησή σας προς την εκπλήρωση φιλόδοξων σχεδίων και θα σας δώσει πρόσθετες αρμοδιότητες μα και ευθύνες που μπορούν να αναδείξουν ταλέντα σας και να βοηθήσουν την επαγγελματική σας θέση. Είσαστε πρόθυμοι να κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε κινήσεις εντυπωσιασμού προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή.Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

Ιχθείς

image Ο Άρης από τον Σκορπιό είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί στο τώρα, αφού σας βγάζει από μία περίοδο αδράνειας και σας κάνει περισσότερο πρακτικούς από θεωρητικούς με αποτέλεσμα σχέδια σας να μπαίνουν σε εφαρμογή και να μην μένουν πια μόνο σχέδια και λόγια. Παράλληλα θα σας δώσει την δυναμική, την ευστροφία και την όρεξη να μάθετε και να σχοληθείτε με καινούρια πράγματα που μελλοντικά θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν και στην αύξηση των εσόδων σας. Μάθε τέχνη και αστηνε που λέει και ο λαός..Μάθε πως επηρεάζει ο Άρης στον Σκορπιό την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με την αστρολόγο Χρύσα Βογιατζή και την ομάδα της στο 14707!

 

 

 

 

 

(0 votes)

READ MORE