• STARS
  • Posted

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο

image  Γράφει η αστρολόγος Χρύσα Βογιατζή!

Η καλή , γλυκούλα και πάνω  απ΄όλα συντροφική σε καλές θέσεις Αφροδίτη  περνά στον χώρο του εκκεντρικού,  ανθρωπιστή και φιλεύσπλαχνου Υδροχόου. Δεν είναι και η καλύτερη θέση του κόσμου όσων αφορά τη συναισθηματική θέρμη της αλλά αν κάνεις πως αρρωσταίνεις ή για κάποιο λόγο τραυματίζεσαι εκεί θα δεις το μεγαλείο αυτής της Αφροδίτης.

 

Αυτό το διάστημα θα δείχνουμε όλοι μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, θα έχουμε την πρόθεση να κατανοήσουμε  πως όταν παίρνει φωτιά το σπίτι του γείτονα, σειρά έχει το δικό μας , αφήνοντας έτσι  για λίγο τον δικό μας προσωπικό μικρόκοσμο. Τώρα το πέρασμα αυτό αγγίζει έναν τομέα της ζωής μας ανάλογα με το ζώδιο μας.. Πάμε να δούμε τι φέρνει στον κάθε ένα.

 

image Κριός

Για εσάς το πέρασμα αυτό  σηματοδοτεί  μια τρομερά κοινωνική και αποδοτική σε ότι έχει να κάνει τις φιλικές  και κοινωνικές σχέσεις περίοδο. Οι φίλοι  θα είναι δίπλα σας και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στην κατάκτηση ενός στόχου ενώ θα μπορούσε και μια νέα γνωριμία να καταλήξει σε μια πολύ καλή σχέση ή συνεργασία.

 

 

image Ταύρος

Είναι το καλύτερο διάστημα  για να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ είναι σε θέση να σας υποσχεθεί και οικονομική βελτίωση.  Ακόμα είναι ένα καλό διάστημα για την τακτοποίηση υποχρεώσεων. Τα πρέπει θα έχουν προτεραιότητα των θέλω σας αυτό τον καιρό.

 

 

 

image Δίδυμοι

Οξύτητα στη σκέψη  θα σας δώσει το πέρασμα αυτό και τη δυνατότητα  να βλέπετε πολυεπίπεδα ένα θέμα και να βρίσκεται γρήγορα λύσεις . θα υπάρχει εύνοια σε νομικά και σπουδαστικά θέματα ενώ άνθρωποι από μακριά ή και μεγαλύτεροι όχι απαραίτητα ηλικιακά αλλά και πνευματικά  θα είναι πρόθυμοι αν όχι να εκπληρώσουν, τουλάχιστον να βοηθήσουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση μεγάλων θέλω σας.

 

 

image Καρκίνος

Μια Αφροδίτη στον Υδροχόο υπόσχεται βελτίωση των οικονομικών σας ή του συντρόφου σας ενώ είναι ένα πολύ καλό διάστημα για την διευθέτηση κληρονομικών. Παράλληλα  αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί μα και κτητικοί με τους συντρόφους σας. Αποφύγετε να γίνεται ασφυκτικοί και περιορίστε την αυξημένη καχυποψία που φέρνει μια Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας.

 

 

image Λέων

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο και σας κάνει πιο  συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας ενώ θα έχετε αυξημένη την ανάγκη ουσιαστικής συντρόφευσης και συνύπαρξης. Είναι ένα καλό διάστημα να μιλήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις

 

 

 

image Παρθένος

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα φέρει ένα διάστημα απόλυτα ευνοϊκό για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως οι ιδέες σας θα σας αποφέρουν όχι μόνο την οικονομική άνοδο που φιλοδοξείτε αλλά και την βελτίωση του επαγγελματικού στάτους που θέλετε να προβάλλεται. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα είτε για να ανανεώσετε το χώρο της δουλειάς είτε για την σωματική υγεία και ευεξία σας.

 

 

image Ζυγός

Είναι ένα πολύ καλό  και γόνιμο διάστημα για τα συναισθηματικά σας. Οι μεγαλύτεροι έχετε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας ενώ οι μόνοι εκμεταλλευτείτε μια πολύ καλή γνωριμία. Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε τώρα να θέσετε σε εφαρμογή την επίτευξη μεγάλων θέλω σας και να ασχοληθείτε με ότι και όσους πραγματικά αγαπάτε.

 

 

image Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο  θα ομορφύνει το χώρο του σπιτιού είτε με την παρουσία κάποιου ατόμου μέσα σε αυτό  είτε με αιτίες  που θα σας κάνουν να θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο χρόνο σε αυτό. Παράλληλα  θα σας φέρει πιο κοντά  στην οικογένεια και θα νιώσετε αυξημένη την ανάγκη να ασχοληθείτε ακόμα και με την αισθητική του σπιτιού.

 

 

image Τοξότης

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο αυξημένης κινητικότητας για εσάς ,με  πολλές συζητήσεις μετακινήσεις και μηνύματα ενώ είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε ή να τα πείτε και με ανθρώπους β συγγένειας που  είχατε για κάποιο λόγο χαθεί. Μην αγνοήσετε τις προσκλήσεις που θα έχετε γιατί θα είναι πολλά υποσχόμενες και θα περάσετε σίγουρα καλά.

 

 

image Αιγόκερως

Η  Αφροδίτη στο δεύτερο φυσικό σας οίκο θα σας δώσει ανάσα οικονομική και μάλιστα όχι αναμενόμενη διότι η Αφροδίτη στον χώρο του Ουρανού φέρνει και ξαφνικά κέρδη. Παράλληλα θα σας κάνει και ιδιαίτερα κτητικούς όχι μόνο με υλικά θέματα  αλλά και με συναισθηματικά. Εκμεταλλευτείτε την πολύ καλή περίοδο για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη

 

 

image Υδροχόος

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο και ομορφαίνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Κατά την παραμονή της  θα δίνετε προτεραιότητα στα δικά σας θέλω αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων  ενώ θα  θελήσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Θα νιώθετε επιβεβαιωμένοι και ευχαριστημένοι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με την οικογένεια

 

 

image Ιχθείς

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο δίνει  μια αιτία χαράς που θα μπορούσε να είναι και κρυφή και να αφορά και συναισθηματικό θέμα, όμως δίνει και ένα καλό διάστημα που βοηθά να κατασιγάσουν ανησυχίες σας , να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά. Σε κάποιες περιπτώσεις το πέρασμα αυτό μπορεί να φέρει μυστικές συζητήσεις ή συμφωνίες για ένα οικονομικό ή και κληρονομικό θέμα.

(0 votes)

READ MORE