• STARS
  • Posted

Τι φέρνει η ολική έκλειψη της Σελήνης στα 12 ζώδια; Από τον Πέρρη Κρητικό

image Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

Πριν μιλήσουμε για την ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείτε το μεσημέρι 15: 27 ώρα Ελλάδος στις 11ο ,37΄του Λέοντα θα πρέπει να γνωρίζουμε πώς….

Κάθε χρόνο τους μήνες που παρουσιάζεται το φαινόμενο μίας έκλειψης μέσα από περιοδικά – εφημερίδες και φυσικά την τηλεόραση ξεκινά μία απερίγραπτη κινδυνολογία γύρω από τις … ( καταστροφικές ) της επιρροές, έτσι ώστε να απλώνεται ένα γκρίζο απειλητικό σύννεφο πάνω από τις ζωές μας και να μας προδιαθέτει αρνητικά για ότι πρόκειται να συμβεί τις μέρες που επηρεάζει αυτή η έκλειψη.. . Ίσως σε αυτό να φταίει το γεγονός ότι η κινδυνολογία πουλά περισσότερο μα σίγουρα φταίει και η ημιμάθεια των δήθεν ειδικών, που βρίσκουν μαγικά και χρόνο και χώρο να ακουστούν !!! Μέσα σε αυτό το κείμενο θα σας δώσω με έναν απλό τρόπο να καταλάβετε, πότε και αν πρέπει να φοβόμαστε μία έκλειψη και πώς να ξεχωρίζετε την αλήθεια από τις αμπελοφιλοσοφίες των ..ειδικών.

 

Πρώτα από όλα οι εκλείψεις είναι συχνά επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, σε αντίθεση με κάποιες όψεις που μπορούν να κάνουν ακόμα και αιώνες να παρουσιαστούν. Είναι αλήθεια και σωστά από τους αρχαίους χρόνους, ότι το φαινόμενο των εκλείψεων, το είχαν συνδυάσει με μία επερχόμενη ζημιά, μία καταστροφή κλπ. Όμως όπως είπαμε πιο πάνω, εκλείψεις έχουμε και πολλές και κάθε χρόνο και αν κάθε μία την ακολουθούσε και μία συμφορά, δεν θα είχε μείνει πέτρα στην πέτρα ! Λογικά λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα με τις εκλείψεις δεν είναι πια και τόσο μαύρα… Ναι αλλά γιατί σωστά οι αρχαίοι είχαν συνδέσει τις εκλείψεις με καταστροφές ??

image

Μα γιατί τις έβλεπαν δηλ ήταν ορατές στον χώρο τους, αφορούσαν άμεσα τον χώρο που ζούσαν όπως εμείς τον Αύγουστο του 1999 που στις διακοπές με τα ειδικά γυαλιά παρακολουθούσαμε αυτήν την τρομερά σκληρή, από αστρολογικής άποψης, έκλειψη Ηλίου και μετά ήρθε το ναυάγιο του χρηματιστηρίου κλπ …Θα ρωτάτε όταν βλέπουμε μία έκλειψη περιμένουμε και ζημιά ? ‘Όχι δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να επηρεάζετε και από άλλους παράγοντες, αρνητικές όψεις εξωτερικών πλανητών προς την μοίρα της έκλειψης κλπ. Ένας απαραβίαστος κανόνας της Αστρολογίας λέει πως δεν υπάρχουν κακές και καλές όψεις, παρά μόνο δυναμικές θετικές η αρνητικές όψεις, ανάλογα με τις θέσεις των Πλανητών που τις απαρτίζουν. Αυτό είναι σαν να λέμε το Άλφα στο μαθαίνει κάποιος Αστρολογία … τι μας φέρνει λοιπόν η ολική έκλειψη της Σελήνης στις 31 του Ιανουαρίου ;;;;;

image

Την Σεληνιακή έκλειψη που περιμένουμε , την πρώτη έκλειψη του 2018 στις 11ο και 37΄του Λέοντα , ευτυχώς δεν την επιβαρύνουν αρνητικά με όψεις εξωτερικοί πλανήτες , για αυτό άλλωστε και χαρακτηρίζετε ουδέτερη και όχι αρνητική.. Ως τόσο έχει λόγους να ρίξει ψυχολογικά ή και να φέρει δύσκολα στην ζωή ατόμων που γεννήθηκαν 9ο,10,11ο,12ο του 1945 – 1ο,8ο του 1946 – 2ο,3ο,6ο του 1947 – 10ο,11ο του 1957 – αρχές 8ου του 1958, 1ο,2ο,3ο,τελος 10ου αρχές 11ου του 1977 – 12ο του 1987 – 4ο,10ο του 1988.. Κάτω από την επιρροή αυτής της έκλειψης υπάρχει πιθανότητα όλοι λίγο πολύ σε ένα τομέα της ζωής μας να χάνουμε την ουσία , δίνοντας σημασία σε κάτι που τελικά δεν είναι σπουδαίο… στους Κριούς μπερδεύει τους ρόλους στις φιλικές σχέσεις καθώς θα μπορούσε ένα άτομο του φιλικού χώρου να σας φέρει σε δύσκολη θέση.. Στους Ταύρους δίνει ασυνεννοησία με τα άτομα του σπιτιού – την οικογένεια, στους Διδύμους συζητήσεις που δεν καταλήγουν στον σκοπό που θέλετε να πετύχετε, στους Καρκίνους, αχ… έξοδα που δεν μπορείτε να μην μπείτε, αφού αφορούν ανάγκες αγαπημένων σας προσώπων αλλά σας στριμώχνουν άσχημα.

image

Στους Λέοντες δίνει αιτίες να καταπιέσουν το μέσα και τα συναισθήματά τους προκειμένου να φανούν δυνατοί και κυρίαρχοι στα μάτια κάποιων, στους Παρθένους, περισσότερο ρεαλιστικό τρόπο και πιο συγκρατημένα συναισθήματα προκειμένου να επιτύχουν επαγγελματικούς κυρίως στόχους, στους Ζυγούς, ένα διάστημα που οι επιλογές σας θα είναι αντίθετες με τις παραινέσεις και τις απόψεις των πολύ δικών σας ατόμων, στους Σκορπιούς, την συνειδητοποίηση ότι είναι αδύνατον κάποιοι πολύ κοντινοί σας να σας καταλάβουν και να βγάλετε άκρη μαζί τους, στους Τοξότες, κάποιες ανησυχητικές εξελίξεις που μπορεί να αφορούν χρήματα που παίρνετε ή που περιμένετε, στους Αιγόκερους, θα σας κάνει φανερό ότι κάποιοι που δείχνουν ότι συμφωνούν μαζί σας το κάνουν αναγκαστικά και στην πραγματικότητα είναι αντίθετοι με τις απόψεις σας ακόμα και αν είναι πολύ δικοί σας, στους Υδροχόους , ανόητους φόβους για θέματα υγείας και γενικά μία αβάσιμη ανησυχία γύρω από εξελίξεις που τελικά ούτε σας αφορούν ούτε σας ακουμπάνε και στους Ιχθείς, μικρό- διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο που αν δεν τις προσέξετε μπορεί να πάρουν διαστάσεις και να φέρουν προβλήματα.

Μάθε πως θα επηρεάσει η έκλειψη της σελήνης αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο σήμερα!

Διάβασε επίσης:

Εκλείψεις, πρέπει να τις φοβόμαστε ή όχι;

Οι πλανητικές όψεις του μήνα- Πως επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή; 

Τα τερτίπια της Αφροδίτης! Τι αλλαγές φέρνει στην ερωτική σου ζωή;

Άρης οξύθυμος, Άρης μαχητικός, Άρης… που έρχεται να φτιάξει ή να χαλάσει;

Η διέλευση του Δία προσφέρει αν.. κινηθείς! Μα δεν χαρίζει!

 

 

(0 votes)

READ MORE