• STARS
  • Posted

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 9 μέχρι 11 Μαρτίου 2018: Ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 9 μέχρι 11 Μαρτίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου.

Ολυμπία Χριστοδουλή

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο το Σαββατοκύριακο

Ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω την Κυριακή, επηρεάζει τις εξελίξεις των ημερών και σε καλεί σε ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα.

Υπάρχει έντονα παρορμητική διάθεση στο τριήμερο αυτό, τέτοια που είναι εύκολο να κάνεις την λάθος κίνηση η να πεις την λάθος λέξη!

Νοιώθεις έντονη σωματική κούραση, αλλά και πνευματική και καλό είναι αυτό το τριήμερο να αποφύγεις να καταπιαστείς με εργασίες που έχουν απαιτήσεις.

Η αποδοτικότητα σου είναι μειωμένη, και πιθανόν να υπάρχει και μια έλλειψη διάθεσης απέναντι σε όλα.

Εκείνο όμως που φαίνεται να δυσκολεύει περισσότερο τα πράγματα, είναι η διάθεση για αυστηρότητα που μπορεί να βγει εύκολα προς τα έξω και να δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα μέσα από κριτική τάση που εκδηλώνεται έντονα προς τα έξω.

Καλό είναι τις ημέρες αυτές να αποφύγεις πάσης φύσεως εμπορικές συναλλαγές ή συμφωνίες γιατί δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί το σημείο ισορροπίας ανάμεσα στα δύο μέρη.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Επίσης ένα σημείο που χρειάζεται προσοχή, είναι οι αρνητικές σκέψεις που φωλιάζουν στο μυαλό σου, και δεν σε αφήνουν να δεις το θετικό ή το αισιόδοξο κομμάτι της ζωής σου.

Την επιρροή της όψης εισπράττουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά, που καλό είναι να χειριστούν τα θέματα τους με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα, γιατί μπορεί να προκληθούν ακόμα και συγκρούσεις αν δεν το προσέξουν. Ακόμα προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σας.

Ο Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό

Από την άλλη, το τριήμερο αυτό βρίσκεται επίσης κάτω από την επιρροή του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Ουρανού.

Υπάρχει έκδηλη η ανάγκη για ελευθερία, που μπορεί να σε κάνει να αναζητήσεις νέες εμπειρίες έξω από τις συνηθισμένες.

Και είναι το όλο κλίμα που συνηγορεί, σε καινούργια ενδιαφέροντα και την αξιοποίηση τους, αλλά και σε εκπλήξεις  που σε βγάζουν από την ρουτίνα και την μονοτονία της καθημερινότητας.

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, δεν αποκλείεται να ζήσεις έντονες ερωτικές εμπειρίες, μια και τα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου ανεβάζουν για τα καλά τον δείκτη της αδρεναλίνης !

Οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορεί να ζήσετε συναρπαστικές εμπειρίες, να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα σας ή να αφεθείτε σε μια συγκλονιστική ερωτική περιπέτεια!

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται και αυτό την Κυριακή) , ανεβάζει τον δείκτη του συναισθήματος και μας δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστούμε με τους γύρω μας όλη εκείνη την ευαισθησία που έχουμε μέσα μας. Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί,  Αιγόκεροι και Ιχθύες που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της όψης για να δώσετε και να πάρετε αγάπη με τους αγαπημένους σας και να φτιάξετε ένα όμορφο κλίμα στις σχέσεις σας!

Για λεπτομέρειες, διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι πλανήτες θα επηρεάσουν το ζώδιο σου. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

(0 votes)

READ MORE