• STARS
  • Posted

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 13 ως 15 Απριλίου 2018, ο Ανάδρομος Δίας σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 13 έως 15 Απριλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου.

Το σημαντικό στο τριήμερο αυτό, αλλά και γενικότερα στο διάστημα που θα ακολουθήσει, είναι ο επαναπροσδιορισμός και η διαχείριση όλων εκείνων των σχεδίων πάνω στα οποία δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να μπούμε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση τους.

Ο ανάδρομος Δίας σε εξάγωνο με Πλούτωνα φέρνει δημιουργικές αλλαγές

Αυτές τις ημέρες, ο Ανάδρομος Δίας σε εξάγωνο με Πλούτωνα (η όψη ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά στις 15 Ιανουαρίου 2018), προσφέρει ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Ευνοεί κάθε είδους δημιουργική αλλαγή, αρκεί να είμαστε προετοιμασμένοι να τη δούμε και να δουλέψουμε για την επίτευξή της.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε κάτι! Tις ευκαιρίες που τώρα παρουσιάζονται τις φέρνει η Θεά Τύχη στο δρόμο μας, έτσι απρόσμενα και ξαφνικά, θα παίξουν όμως σπουδαίο ρόλο στις ζωές μας. Είναι η φυσική εξέλιξη σε μια σειρά προσπαθειών που έφτασε η ώρα να προχωρήσουν και -γιατί όχι;- να υλοποιηθούν.

Θα νοιώσετε πως πολλά πράγματα μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά, χωρίς εσάς για εσάς, ανοίγοντας όμως ένα δρόμο ιδιαίτερα ευνοϊκό για την εξέλιξη των υποθέσεων σας.

Εργασιακά θέματα που μπορεί να έμειναν σε στασιμότητα το προηγούμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθούν εκ νέου, όπως μια πρόταση που δεν εξελίχτηκε, μια προαγωγή ή μια συμφέρουσα συνεργασία. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αρκεί να είσαι έτοιμος να αδράξεις την ευκαιρία.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Επιπλέον, επενδυτικές κινήσεις μπορεί να δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα την περίοδο αυτή.

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε μια διαδικασία αλλαγής, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια των δύο πλανητών, ώστε να επεξεργαστείτε στην κάθε τους λεπτομέρεια τα όποια θέματα σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να τα εξελίξετε.

Μπορεί να μην εισπράξετε άμεσο όφελος άμεσα, αλλά ότι γίνεται τώρα κλείνει οριστικά τον Σεπτέμβριο, αφού η όψη επαναλαμβάνεται στις 12 του μηνός.

Είναι πιθανό τα οριστικά αποτελέσματα να φανούν τότε, χωρίς, όμως, να αποκλείεται και η τωρινή περίοδος.

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει και ένα πρόσωπο ισχυρό που θα εξελίξει τα σχέδια σας.

Από την όψη αυτή ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ταύροι, Καρκίνοι Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή τους προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων (μπορείτε να το δείτε στον αστρολογικό χάρτη). Τώρα είναι η εποχή που περίμεναν για να βελτιώσουν το μέλλον και την εξέλιξη τους.

Ο Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα ευνοεί τα συναισθηματικά

Παράλληλα το τριήμερο αυτό εξακολουθεί να κινείται στο καλό κλίμα των προηγούμενων ημερών, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά, και γι’ αυτό φροντίζει ο Άρης και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα.

Υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση στην ατμόσφαιρα. Γενικότερα η διασκέδαση είναι στην πρώτη γραμμή και είναι πιθανό να ζήσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στις υπερβολές κάθε είδους, αλλά το σίγουρο είναι πως θα έχουμε την ευκαιρία να εκτονωθούμε για τα καλά!

Την εύνοια της όψης εισπράττουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες που μπορεί να ζήσουν έντονα και ρομαντικά, ανανεώνοντας για τα καλά την ερωτική τους ζωή και όχι μόνο!

Την Κυριακή ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη πορεία, αποκαθιστώντας σταδιακά τις ισορροπίες , ωστόσο τα πράγματα επανέρχονται στην κανονική τους ροή στις αρχές του Μαΐου, όταν δηλαδή ο Ερμής ξαναεπιστρέψει στις μοίρες που ξεκίνησε την αναδρομή του. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

(0 votes)

READ MORE