• STARS
  • Posted

Δίας στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Δίας στις 8 Νοεμβρίου αποχωρεί από το ζώδιο του Σκορπιού και εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη. Πρόκειται για μία περίοδος που θα ωφεληθούν ιδιαίτερα σχέδια τόσο αισθηματικής όσο και επαγγελματικής φύσεως. Τώρα ευνοούνται συζητήσεις  και συναντήσεις που προωθούν τις ιδέες του ατόμου, οργανώνονται εύκολα τα ταξίδια και οι σπουδές, καταστρώνονται σχέδια  και γίνονται συζητήσεις πάνω σε φιλοσοφικά θέματα. Γενικά προωθείται η δημιουργική σκέψη και αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να κάνετε την σκέψη πράξη.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Ο Δίας στον Τοξότη και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την περίοδο με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη θα νιώσεις πως είσαι στην καλύτερη φάση της διάθεσής σου, καθώς θα είσαι γεμάτος ενέργεια και ένταση. Τον τελευταίο καιρό στον κοινωνικό τομέα κινείσαι με έντονους ρυθμούς κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Έξοδοι με φίλους και παρέες είναι το χαρακτηριστικό  της. Οι ευκαιρίες σου για ταξίδια και συναντήσεις αυξάνουν και γι΄αυτό εκμεταλλεύσου τες. Η θέση αυτή κινείται ευνοϊκά για σένα, γέμισε με θετική αύρα κι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο στην ζωή σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ  Ταύρε, αυτήν την περίοδο  με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη η ευαισθησία σου θα ξεπεράσει τα όρια. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος από τις καταστάσεις που θα σε πλαισιώνουν, ωστόσο τις περισσότερες φορές θα έχεις την ευελιξία να κινηθείς με διακριτικότητα και σταθερότητα. Δεν χρειάζεσαι την βοήθεια κανενός, είσαι έξυπνος και δραστήριος, στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και ξέρεις ότι θα βγεις νικητής. Κάποια οικονομικά θέματα που θα σε απασχολήσουν με κληρονομιές άλλα περιουσιακά θέματα θα τα ξεπεράσεις μόνο με τιμιότητα. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η περίοδος με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη θα έχει για σένα πολλές και δυνατές εκπλήξεις καθώς μια απίστευτη εύνοια θα αγγίξει όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση με ανεβασμένη την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Θα υπάρξουν συναντήσεις με φίλους και γνωστούς από τα παλιά που θα σε συγκινήσουν και θα σε γεμίσουν χαρά. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα θέση του Δία στον Τοξότη θα φέρει στην ζωή σου νέες ιδέες και επαγγελματικές σκέψεις, νέα ξεκινήματα  και επαγγελματικά ανοίγματα  που θα σε ενθουσιάσουν κι αυτό θα σε κάνει να θέσεις νέους και πιο υψηλούς στόχους που σύντομα θα κερδίσεις. Στα οικονομικά σου η αλήθεια τα πράγματα είναι λίγο άστατα, καθώς απρόοπτα έξοδα και υποχρεώσεις θα σε καλέσουν να κινηθείς με περισσότερη σύνεση κι οργάνωση. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Στην ζωή σου με την νέα θέση του Δία στον Τοξότη αυτό το διάστημα θα έχεις μεγάλη εύνοια σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου και τις σχέσεις σου.Θα βρεις όλη την ενέργεια που έχεις μέσα σου και θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου ζώντας μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού. Έχεις κάθε λόγο να νιώθεις πλήρης από την επικοινωνία σου με το ταίρι σου αφού σε όλα είναι δίπλα σου. Ακόμη και για εσάς που παραμένετε ελεύθεροι θα έχετε μεγάλη εύνοια σε νέες συναντήσεις και γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Καλλιτεχνικά θέματα και συζητήσεις ευνοούνται. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας που επηρεάζεται πιο έντονα για εσένα με την νέα θέση του Δία στον Τοξότη είναι αυτός  της οικογένειας σου και γενικότερα του σπιτιού σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον αυτήν την περίοδο θα νιώσεις την ανάγκη να είσαι κοντά σους δικούς σου και να φτιάξεις τις μεταξύ σας σχέσεις. Προσπάθησε να βρεις τον απαραίτητο χρόνο να ευχαριστηθείς την παρέα κοντινών σου προσώπων και να χαρείς με τη συντροφιά τους. Να αναθερμάνεις σχέσεις και να βάλεις τις βάσεις για νέους δεσμούς. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η περίοδος με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη θα κυλήσει με μια σχετική ηρεμία καθώς η ανάγκη σου για ξεκούραση είναι μεγάλη. Θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις να αποφορτιστείς απ΄ όσα σε βάρυναν το τελευταίο διάστημα και να βρεις μια ισορροπία μέσα σου. Είσαι πολύ δοτικός κι αυτό αρκετές φορές σε κάνει να υπερβαίνεις τις δυνάμεις σου. Προσπάθησε να μειώσεις τους ρυθμούς σου τις στιγμές που οι αντοχές σου χτυπούν κόκκινο. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμη και αν ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιο σου και εισέρχεται στον Τοξότη εσύ δεν έχεις λόγο να έχεις κανένα παράπονο, αφού όλα τον χρόνο αυτό θα πάνε ακόμα πιο καλά απ΄ ότι περιμένεις. Μια πρόταση για νέα συνεργασία ή για κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σε κερδίσει, καλό είναι να αξιολογήσεις όλες τις παραμέτρους και να προχωρήσεις σε αυτά που πραγματικά σε γεμίζουν και σε ικανοποιούν. Επίσης ο τομέας που μπορείς να πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες αυτό το χρόνο θα είναι ο οικονομικός΄καθώς κάποια έσοδα απρόβλεπτα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που βρισκόσουν μέχρι πρόσφατα. Έχεις κάθε λόγο λοιπόν να νιώσεις χαρούμενος, αλλά μην ανοίγεσαι γιατί ο κίνδυνος να παρασυρθείς παραμονεύει!  Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον χρόνο αυτό με τον Δία να κινείται στο ζώδιο σου θα έχεις το πλεονέκτημα να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου που θα στεφθούν με επιτυχία. Έχεις την πλανητική εύνοια στο πλευρό σου,  σε όλους σχεδόν τους τομείς και τις πτυχές της ζωής σου. Κοινωνικά, επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους. Θα έχεις την ευκαιρία για συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και θα δεχτείς προτάσεις που θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονιά αυτή με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι αρκετά έντονη καθώς είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε βασανίζουν. Θα υπάρξουν μικροαπογοητεύσεις και αρνητισμός που θα σε καταβάλλει κάποιες στιγμές, όμως πολύ σύντομα θα δεις πως όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται καθώς η αποφόρτιση και το άγχος σου θα υποχωρήσουν αρκετά μετά από πολύ προσωπική σου δουλειά και αξιολόγηση. Ίσως αυτόν τον χρόνο να χρειαστεί να πάρεις κάποιες ουσιαστικές αποφάσεις για σένα και το μέλλον σου και μπορεί να τολμήσεις ακόμη και τη σκέψη μιας μετακόμισης. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονιά αυτή με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι αρκετά διφορούμενη για σένα αγαπητά Υδροχόε, θα λάβεις μεγάλες συγκινήσεις που θα σε χαροποιήσουν, αλλά και μικρές απογοητεύσεις που θα σε ωφελήσουν βέβαια στο να διακρίνεις καλύτερα τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Θα βρεθείς με φίλους από το παρελθόν, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε ωφελήσουν στα κοινωνικά σου σχέδια.Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Ο τομέας της καριέρας σου και γενικότερα της εργασίας σου είναι αυτός που θα επηρεαστεί κυρίως με την νέα θέση του Δία στον Τοξότη. Όλα δείχνουν να κινούνται με οργάνωση, συνέπεια και στοχευμένες κινήσεις. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι κατακτώνται ο ένας μετά τον άλλον κι αυτό είναι βέβαιο πως σου δίνει την ικανοποίηση που αξίζεις ως άτομο πολύ εργατικό και δυναμικό. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, ο Χρίστος Ντούβλης, η Νάντια Ρήγα ξέρουν πως θα επηρεάσει ερωτικά σου ο Δίας στον Σκορπιό! Τι ακριβώς θα γίνει με το άτομο που αγαπάς; Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

(0 votes)