• STARS
  • Posted

Οι αστρολογικές προβλέψεις 10 - 13 Ιανουαρίου 2018: Ο Ερμής στον Τοξότη.

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 10 έως 13 Ιανουαρίου. Μάθε πως ο Ερμής στον Τοξότη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

H εβδομάδα αυτή δεν έχει πολλά πλανητικά γεγονότα, δίνοντας μας την ευκαιρία ενός διαλλείματος, από τη μια, από την άλλη όμως επιβάλλει και την ανασκόπηση και την επανεξέταση όλων εκείνων των υποθέσεων που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε.

Ο Ερμής στον Τοξότη

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Ερμής, που την Πέμπτη, επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 5 Ιανουαρίου. Ο Ερμής εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει εύκολα τα θέματα που εκπροσωπεί.

Είναι ο πλανήτης που αφορά τα μικρά πράγματα, τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, την ανάλυση, την εξέταση και τη διάρθρωση των πραγμάτων. Στην πληθωρική περιοχή του Τοξότη είναι δυστυχής, γιατί αναγκάζεται να εξυπηρετήσει τα μεγάλα πράγματα που εκπροσωπεί ο Δίας, με αποτέλεσμα να χάνει το μέτρο και την ουσία του.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Έτσι, γίνεται πολυπράγμων, σε κάποιες περιπτώσεις αναιδής και προκλητικός και πολλές φορές λέει πράγματα που δεν είναι αληθινά, προκειμένου να μπορέσει να υποστηρίξει το σχέδιο του.

Είναι ένας πλανήτης σε θέση αδυναμίας, που υποχρεούται να δράσει, αφού αυτό ορίζει η πύρινη φύση του Τοξότη. Και το κάνει, αν και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει επίγνωση ούτε των ορίων, ούτε των δυνατοτήτων του. Μοιραία, λοιπόν, κάνει και λάθος κινήσεις.

Προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους

Το διάστημα αυτό χρήζει μεγάλης προσοχής σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις συμφωνίες. Όπου δηλαδή μπορεί να χάσεις εύκολα τον στόχο σου, γιατί βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο!

Εστιάζεις στη μεγάλη εικόνα και κάνεις τα πάντα για να την φτάσεις, όμως το γεγονός πως δεν έχεις οργάνωση ή δεν δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, σε οδηγεί σε λάθος δρόμους.

Χρειάζεται διπλό και τριπλό φιλτράρισμα, σε ό,τι λες αλλά και σε ό,τι ακούς από τους άλλους, αφού είναι πολύ εύκολο να χαθείς σε ατέρμονες συζητήσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Είναι πιθανό, ακόμη, να σου δίνουν λάθος πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών βρίσκονται στο προσκήνιο όλα εκείνα τα θέματα που μας απασχόλησαν τον περασμένο Νοέμβριο. Τώρα μπορούμε να τα αξιολογήσουμε διαφορετικά, κυρίως δίνοντας σημασία στην λεπτομέρεια τους.

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Από τη νέα θέση του Ερμή επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που μπορούν να θέσουν τα θέματα τους σε μια νέα βάση. Χωρίς βιασύνη, με συστηματική δουλειά και αξιολόγηση των καταστάσεων, μπορεί να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα στις υποθέσεις τους.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καλή εβδομάδα σε όλους!

(0 votes)

READ MORE