TV

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια νύχτα πάθους και μια ολομέτωπη επίθεση

Άγριες-Μέλισσες-spoiler:-Μια-νύχτα-πάθους-και-μια-ολομέτωπη-επίθεση

Άγριες Μέλισσες

Ποιοι θα ζήσουν έντονες στιγμές πάθους στις Άγριες Μέλισσες και ποιοι θα συγκρουστούν με σφοδρότητα;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με αμείωτη συχνότητα, καθώς  ανατροπές συμβαίνουν πλέον στις ζωές όλων των ηρώων. Μία από αυτές που έχει αρχίσει ήδη να μας απασχολεί, είναι και η σταδιακή αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Σέργιου. Ποιος θα το μάθει πρώτος μετά τον Νικηφόρο και πώς θα αντιδράσει;

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει στις Άγριες Μέλισσες, θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις στη δολοφονία.

Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Πηγαίνει και βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν. Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια;

Ο χωρισμός αυτός σε καμία περίπτωση δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Όπως είπε, λοιπόν, για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα, θα ζήσουν έντονες στιγμές πάθους.

Ωστόσο, η ηρεμία και ο συμβιβασμός μεταξύ των αδελφών Σταμίρη δεν θα διαρκέσει για πολύ. Σύμφωνα με το spoiler, ο Νικηφόρος θα κάνει μια δελεαστική πρόταση στην Ασημίνα που αφορά στον μικρό Σέργιο. Αυτό θα φέρει και πάλι τις δύο αδελφές απέναντι και η νέα σύγκρουση ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι σφοδρή.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη η Ασημίνα δε θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου.

Ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση, ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη και της Βιολέτας έρχονται τα πάνω- κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπήσει την πόρτα. Στον Συνεταιρισμό, επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες και ένας καινούριος πόλεμος είναι προ των πυλών.

Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε μια περίεργη οργάνωση. Οι τρεις αδελφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο.

Related Articles

Ξέσπασε στο MasterChef o Κωστής – «Μπούρδες, κότες, πήρε φωτιά ο κ…ς τους»

admin

Έρωτας με διαφορά: Πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στο Star

admin

Στο Style Me Up η Έλενα άλλαξε στυλ και ανανέωσε την ψυχολογία της

admin

Απασφάλισε στο MasterChef ο Ιωάννης – «Ψεύτης, υποκριτής και ρουφιάνος»

admin

Σοκάρει η Στεφανία Γουλιώτη: «Μπήκε μέσα στο σπίτι και μου έριξε σφαλιάρα»

admin

«Όταν βγήκα να ζητήσω βοήθεια, αυτοί γέλαγαν που με «κράξανε»

admin

Live News: Μολύνθηκε ένα χρόνο πριν αλλά η νόσος τον ταλαιπωρεί ακόμα

admin

MasterChef – Αντώνης: «Η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα έχουν τόση κακή ενέργεια που νιώθεις τα βλέμματά τους να σε τρυπάνε»

admin

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης – «Θέλω να δεις ότι ποτέ δεν υπήρξα μελλοθάντος»

admin