GOSSIP

Αντιμετωπίστε τα συμπτώματα της MASKNE

Αντιμετωπίστε-τα-συμπτώματα-της-maskne

Η νέα πραγματικότητα που όλοι ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχει αλλάξει ριζικά τις συνήθειες και την ψυχολογία μας, επηρεάζοντας, φυσικά, και την κατάσταση της επιδερμίδας μας. Η πρωτόγνωρη ανάγκη για πολύωρη χρήση προστατευτικής μάσκας, έχει δημιουργήσει έναν δερματολογικό όρο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά: το φαινόμενο MASKNE!

Ο όρος MASKNE περιγράφει την ακμή που προέρχεται από την τριβή και τη θερμοκρασία της προστατευτικής μάσκας. Είναι στην πραγματικότητα αυτό που οι ειδικοί ονομάζουν μηχανική ακμή ή ακμή λόγω τριβής, δηλαδή ένας τύπος ακμής που προκαλείται όταν ασκείται υπερβολική πίεση στο δέρμα συνδυαστικά με υψηλή θερμότητα. Ό,τι ακριβώς μπορεί να συμβεί με την καθημερινή, πολύωρη χρήση της μάσκας.Η FREZYDERM, στοχεύοντας στην ανακούφιση της επιδερμίδας από τα συμπτώματα της MASKNE, προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα και μερικά «έξυπνα» twists για την υπάρχουσα καθημερινή ρουτίνα περιποίησής σας, ώστε να ανακτήσετε τη λεία, ανανεωμένη και γεμάτη ευεξία επιδερμίδα που ίσως σας στέρησε η MASKNE. Η νέα πραγματικότητα που όλοι ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχει αλλάξει ριζικά τις συνήθειες και την ψυχολογία μας, επηρεάζοντας, φυσικά, και την κατάσταση της επιδερμίδας μας. Η πρωτόγνωρη ανάγκη για πολύωρη χρήση προστατευτικής μάσκας, έχει δημιουργήσει έναν δερματολογικό όρο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά: το φαινόμενο MASKNE! Η καθημερινότητα με μάσκα συνεχίζεται. Η MASKNE όχι. MASK + ACNE


Το φαινόμενο MASKNE δεν επηρεάζει μόνο τα λιπαρά δέρματα, όπως λογικά φαντάζονται οι περισσότεροι, αλλά και την κανονική ή ακόμη και την ξηρή επιδερμίδα. Η συνεχής χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι πιθανό να οδηγήσει σε λιπαρότητα, ατέλειες και ερεθισμούς. Συγκεκριμένα:• Η τριβή που δημιουργείται από την επαφή της μάσκας με την επιδερμίδα για μεγάλο διάστημα μέσα στη μέρα, μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμούς.• Κάτω από τη μάσκα το δέρμα δεν αναπνέει με την ίδια ευκολία, σημαίνει πως τα κύτταρά του ενδεχομένως δεν οξυγονώνονται σωστά. • Η αυξημένη θερμότητα κάτω από τη μάσκα και η έντονη υγρασία από τις «εγκλωβισμένες» εκπνοές οδηγούν στη δημιουργία σμήγματος, λιπαρότητας και ιδρώτα που φράσσουν τους πόρους αλλά και σε αφυδάτωση, λόγω της εφίδρωσης. Ένα αφυδατωμένο όμως δέρμα είναι ένα δέρμα ευάλωτο σε «επιθέσεις». Καθώς ο επιδερμικός φραγμός του – το εξωτερικό δηλαδή προστατευτικό «τείχος» του – δυσλειτουργεί, το δέρμα δεν μπορεί να συγκρατήσει την αναγκαία υγρασία που θα το διατηρήσει ελαστικό και σφριγηλό και επιπλέον, δεν μπορεί να προστατευθεί εύκολα από ερεθισμούς. Όντας ξηρό, αφυδατωμένο και τραχύ, το δέρμα χάνει την άνεση και την ευεξία του. Ακόμα και αν πρόκειται για ένα κανονικό, ανθεκτικό μέχρι πρότινος δέρμα. • Η παράλειψη της εντατικής φροντίδας του προσώπου μας αυτή την περίοδο – καθώς για μεγάλα διαστήματα η περιοχή καλύπτεται από μάσκα και δεν φαίνεται – ευνοεί σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση της MASKNE. Η ανάγκη; Νέα δεδομένα, νέα skincare ρουτίνα!Ενάντια στη MASKNΕ και με την κατάλληλα προσαρμοσμένη δερματική φροντίδα, η επιδερμίδα μπορεί να διατηρήσει την ελαστικότητα, την άνεση και την ευεξία της και να απαλλαγεί από ερεθισμούς και ατέλειες ακόμη και στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας. Μην αφήσετε τη MASKNE να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο του δέρματός σας.

Τώρα λοιπόν, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθούμε πιστά ένα συστηματικό και μεθοδικό πλάνο φροντίδας, για να περιορίσουμε/ελέγξουμε τη λιπαρότητα και να καταπολεμήσουμε τις ατέλειες και τους ερεθισμούς που δημιούργησε η MASKNE.

Δείτε αναλυτικά εδώ FREZYDERM

Related Articles

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο «Υγεία» μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

admin

MEGA Cinema: Το ελληνικό σινεμά δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Ιανουάριο

admin

Μέριλιν Μάνσον: Αστυνομικοί τον αναζητούσαν απεγνωσμένα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες

admin

H Mαντώ από το Α ως το Ω: “Ο «Όρκος τιμής» θα αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων”

admin

Διαβάστε στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί: Ολόκληρη η φρικτή καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη

admin

Χόλιγουντ: Διάσημες που υπήρξαν το τρίτο πρόσωπο

admin

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παίρνουν διαζύγιο

admin

O Χρήστος Τριπόδης από το Α ως το Ω: “Αν υπάρχει ζωή μετά, ας είναι έκπληξη”

admin

Bridgerton: Η σημαντική λεπτομέρεια που μόνο οι αναγνώστες κατάλαβαν

admin