GOSSIP

Γιάννης Παπαγεωργίου: “Το μέλλον το δημιουργούμε εμείς”

Γιάννης-Παπαγεωργίου:-“Το-μέλλον-το-δημιουργούμε-εμείς”

Είναι γόνος εξέχουσας οικογένειας για αυτό και η ανατροφή του συμπλέει απόλυτα με τη συμπεριφορά του και τη στάση ζωής του στις κοινωνικές του συναναστροφές, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο εν γένει . Έχει σπουδάσει οικονομικά με πολλά μεταπτυχιακά στο εξωτερικό και περγαμηνές και εργάζεται ως οικονομικός διευθυντής σε εταιρία ιδιωτικού τομέα. Στη δουλειά του είναι ιδιαίτερα οργανωτικός, μεθοδικός, οξυδερκής και φέρει εις πέρας με επιτυχία κάθε δυσκολία ή πρόβλημα που ανακύπτει, χάρις στις άριστες γνώσεις και την ευρυμάθεια που διαθέτει στο αντικείμενο του! Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο γοητευτικός και δραστήριος, Γιάννης Παπαγεωργίου, αντί να σπαταλά τις ώρες του και το χρόνο του σε ανούσια πράγματα ασχολείται πολύ με τους συνανθρώπους του που χρήζουν ανάγκης και φροντίδας ,τους οποίους συμπονά και νοιάζεται στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε- η φιλαλληλία, άλλωστε,  είναι το λάβαρο στη ζωή του- συμπάσχει μαζί τους και προσπαθεί να τους βοήθα, όσο μπορεί. Για αυτό  είναι αναπληρωτής πρόεδρος στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας! Ξεχωρίζει για την ευγένεια, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια του και προσέχει όσο μπορεί την εμφάνισή του, η οποία είναι κομψή , χωρίς στιλιστικές υπερβολές. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τη νεολαία και όχι μόνο. Ένας κύριος με όλη την έννοια της λέξης και μία ήρεμη δύναμη! Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό ασχολείται και με τα κοινά, είναι συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας για τους Έλληνες του εξωτερικού. Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση, αν μία μέρα τον βλέπαμε να διαπρέπει στην πολιτική … Πιστεύει ότι ο κάθε άνθρωπος έχει πολλά και διαφορετικά προτερήματά, ωστόσο εκτιμά περισσότερο την ειλικρίνεια στους ανθρώπους. Τα ελαττώματα που απεχθάνεται είναι η φλυαρία, η ζήλια και η υποκρισία. Όποτε, έχει ελεύθερο χρόνο- κάτι σπάνιο για αυτόν- εξερευνά την κουζίνα του, διαβάζει βιβλία, πηγαίνει για μποξ ,παίζει playstation και απολαμβάνει ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ με τους φίλους του για να συζητήσει λίγο μαζί τους . Με τη σοβαρότητα που την τον διακρίνει απάντησε στις γνωστές 10 + 1 ερωτήσεις μου, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!,

Σπούδασες Οικονομικά με μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο σου. Τι ήταν εκείνο που σε έκανε να θέλεις  να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα. Επίσης, είσαι αναπληρωτής πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ανερχόμενος στην πολιτική σκηνή. Μίλησε μου για το επάγγελμά σου, καθώς και για τις άλλες δραστηριότητες σου.

Η λέξη «οικονομία» έχει πολλές σημασίες. Στην καθημερινή μας ζωή μπορεί να σημαίνει πολύ απλά από την εξοικονόμηση χρημάτων, μέχρι τη γενικότερη οικονομική κατάσταση ενός κράτους ή και του πλανήτη ολόκληρου. Για αυτό το λόγο ήθελα να τη σπουδάσω και να την κατανοήσω, όσο καλύτερα γίνεται. Τη συγκεκριμένη περίοδο επαγγελματικά είμαι οικονομικός διευθυντής σε εταιρία του ιδιωτικού τομέα. Επίσης έχω την τιμή να είμαι αναπληρωτής πρόεδρος στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας. Έναν χώρο ιδιαίτερα ευαίσθητο και απαιτητικό καθώς πρέπει να δίνεις το 100% του εαυτού σου για το καλό του συνανθρώπου σου. Ευτυχώς η πρόεδρος Βίκη Νάκου αλλά και το Δ.Σ και το προσωπικό δίνουν καθημερινά το ‘’είναι’’ τους για να επιτευχθούν, όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Η πολιτική είναι τρόπος ζωής για εμένα και όχι επάγγελμα. Θεωρώ, ότι θέλω και μπορώ να προσφέρω πολλά στους συμπολίτες μου και στον τόπο μου, καθώς είμαι καλός ακροατής και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τα κοινά. Επίσης, μου αρέσει να αγωνίζομαι συνεχώς για να αλλάξει ότι ταλαιπωρεί τους συνανθρώπους μου αλλά και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους. Επίσης, είμαι συντονιστής της ΝΔ για τους Έλληνες του εξωτερικού, μία εξίσου απαιτητική και τιμητική θέση, καθώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γραμματέας Νίκος Θεοδωρόπουλος και όλη η ομάδα δίνουμε μεγάλη προσπάθεια για τα αδέρφια μας στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, ασχολούμαι και με το ραδιόφωνο και ο Alpha Θεσσαλονίκης, μου έδωσε την ευκαιρία να φιλοξενούμαι σε πρωινή εκπομπή τρεις φορές την εβδομάδα.

  1. Πόσες ώρες την ήμερα δουλεύεις;

Συνήθως 12 με 14.

  1. Πες μου τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο;

Απολαμβάνω την παρέα με τους φίλους μου.

Οι καλοκαιρινές διακοπές

Η ενασχόληση μου με την πολιτική.

  1. Κάνεις δουλειές του σπιτιού;

Εννοείται ότι κάνω και με μεγάλη χαρά. Μου αρέσει να είναι καθαρό το σπίτι και όλα τακτοποιημένα.

  1. Φροντίζεις την εμφάνιση σου;

Προσπαθώ σε φυσιολογικά πλαίσια να την φροντίζω.

  1. Κάνεις κάποιο σπορ;

Γενικά, μου αρέσουν πολύ τα σπορ. Τη συγκεκριμένη περίοδο κάνω box και tennis.

  1. Τι αυτοκίνητο έχεις και τι αυτοκίνητο θα ήθελες να έχεις;

 Δεν δίνω μεγάλη σημασία στα αυτοκίνητα. Καινούριο να είναι σχετικά και να μην βγάζει προβλήματα. Είχα ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και τώρα ένα κλικ μεγαλύτερο.

  1. Ποια διάσημη θα ήθελες να καλέσεις σε δείπνο και γιατί;

Θα ήθελα την κυρία Βαρδινογιάννη, διότι κάνει ένα θαυμάσιο κοινωνικό έργο το οποίο αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο.

  1. Ποιο είναι το ακριβότερο δώρο που έχεις κάνει σε μια γυναίκα;

Δεν θεωρώ ότι τα δώρα μετριούνται με χρήματα ,για αυτό δεν δίνω σημασία στην τιμή. Θεωρώ, όμως, ότι το ακριβότερο δώρο είναι τα συναισθήματα και εγώ έχω δώσει την καρδιά μου.

  1. Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Στη Θεσσαλονίκη θα άλλαζα πολλά. Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτες προτάσεις. Ένα πολύ βασικό πρόβλημα ,όμως, είναι οι συγκοινωνίες της πόλης μας. Καθώς έχουμε μόνο μία επιλογή, το μεγαλύτερο ποσοστό των συμπολιτών μου το οποίο πηγαίνει στην εργασία του με τις δημόσιες συγκοινωνίες ταλαιπωρείται αρκετά, για αυτό χρειάζεται να βελτιωθούν και να προστεθούν και νέες.

 

  1. Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Ποτέ μην τα παρατάς. Το μέλλον το δημιουργούμε εμείς.

Related Articles

Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: «Έχω πάθει σοκ με τις δηλώσεις του Περικλή»

admin

Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

admin

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι καταγγελίες μόλις άρχισαν

admin

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται

admin

Αντιδράσεις στην Ινδία για φωτογραφία της Rihanna: «Χλευάζει τον Θεό μας»

admin

Marks & Spencer: Νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021

admin

Σάκης Ρουβάς και Φοίβος στη συνεργασία της χρονιάς!

admin

Nicki Minaj: Σκοτώθηκε ο πατέρας της

admin

Πεντανόστιμες φακές σούπα

admin