TV REPORT

Γυναίκα χωρίς όνομα: Το μυστικό, η αγωνία και η κατάρρευση

Τη στιγμή που η Μαρίνα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς βρήκε την κόρη της, η Κάτια, θέλοντας να προστατεύσει τον εαυτό της, αποκαλύπτει τα πάντα στη Λίλιαν, με αποτέλεσμα εκείνη να παίρνει τη μικρή Ελπίδα και να εξαφανίζονται…

H Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι επιτέλους βρήκε την κόρη της και ανυπομονεί, όσο τίποτε άλλο, να τη σφίξει στην αγκαλιά της.

Ωστόσο, γνωρίζει πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί άμεσα καθώς πρέπει να βρει τρόπο να πάρει νόμιμα πίσω την Ελπίδα από τους θετούς γονείς της, τη Λίλιαν και τον Σταύρο, οι οποίοι αγνοούν την αλήθεια.

Έτσι, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βρει τρόπους ώστε να βλέπει πιο συχνά τη μικρή. Τα σχέδια της όμως δεν τα αποκαλύπτει στον Κωστή. Σύμμαχός της σε αυτό είναι ο Μιχάλης ο οποίος βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της αυτή τη σημαντική περίοδο για εκείνη, παρά τα όσα τους χωρίζουν. Έτσι, όταν ο Κωστής πηγαίνει στο σπίτι της Λίλιαν για να δει την Ελπίδα ξαφνιάζεται καθώς αντικρύζει τη Μαρίνα και τον Μιχάλη στο σαλόνι.

Οι τελευταίοι προκειμένου να προσεγγίσουν την οικογένεια υποκρίνονται το άτεκνο ζευγάρι και ζητούν τη βοήθεια του Σταύρου. Ο Κωστής όμως δεν γνώριζε το σχέδιο της πρώην αγαπημένης του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει ψύχραιμος. Η Μαρίνα καταφέρνει τον στόχο της και συγκινεί τη Λίλιαν με την υποτιθέμενη ιστορία που της εξομολογούνται εκείνη και ο Μιχάλης. Παράλληλα, η αγωνία κυριεύει την Κάτια καθώς ανησυχεί πως τώρα που η Μαρίνα έμαθε την αλήθεια μπορεί να την κατηγορήσει για παράνομη υιοθεσία και να την κλείσει στη φυλακή.

Μάλιστα, η γυναίκα σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποκαλύψει την αλήθεια στη Λίλιαν, ώστε να την πείσει να πάρει την Ελπίδα και να εξαφανιστούν από τη ζωή της Μαρίνας.

Λίγο αργότερα, η τελευταία επισκέπτεται ξανά το σπίτι του Σταύρου και της Λίλιαν και βλέπει την κόρη της. Η Μαρίνα συγκινείται, όμως-καταφέρνει και κρύβει τα συναισθήματα της.

Φεύγοντας από εκεί, η Λίλιαν συναντιέται με την Κάτια, η οποία κάνει πράξη το σχέδιο της και της αποκαλύπτει πως οι βιολογικοί γονείς του παιδιού είναι η Μαρίνα και ο Κωστής.

Ο κόσμος της γυναίκας τότε καταρρέει!

Η Λίλιαν αγωνιά τόσο για το παιδί της, ενώ παράλληλα πλήγωνεται καθώς θεωρεί πως ο Κωστής την προσέγγισε ερωτικά από δόλο και όχι γιατί έτρεφε για εκείνη συναισθήματα. Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρίνα βρίσκει το κουράγιο και πηγαίνει στο σπίτι της Λίλιαν αποφασισμένη να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Τότε, εκείνη της ομολογεί πως γνωρίζει τα πάντα και στη συνέχεια αρνείται να συνεχίσει     την κουβέντα.

Μάλιστα, θεωρεί πως η Μαρίνα εγκατέλειψε την Ελπίδα και τώρα αποφάσισε πως τη θέλει πίσω.

Η κοπέλα προβληματίζεται έντονα και αποχωρεί…

Ώρες μετά, ο Αντρέας πηγαίνει να βρει τη Λίλιαν, αλλά φτάνοντας στο σπίτι συνειδητοποιεί πως είναι κλειστό.

Ο ίδιος πανικοβάλλεται καθώς πιστεύει ότι η γυναίκα το έσκασε με τη μικρή και ενημερώνει αμέσως τους πάντες! Η εξαφάνιση τους προκαλεί πανικό σε όλους! Η Μαρίνα και ο Κωστής καταρρακώνονται καθώς θεωρούν ηώς έχασαν για δεύτερη φορά την κόρη τους και αυτή τη φορά ίσως είναι οριστικά.

My TV

Related posts

Η επιστροφή: Η Έλενα έρχεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες του Χάρη

celeb

“Νόμιζα ότι θα είμαι στην κριτική επιτροπή του YFSF

celeb

Έκρηξη βόμβας στον ειδησεογραφικό όμιλο MC Digital Media στη Λεμεσό

celeb

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Έκανα πλαστική στη μύτη και νόμιζαν ότι έχω κάνει λίφτινγκ»

celeb

Μετά το Μεξικό, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρωταγωνιστής και στο Ιράν

celeb

The Bachelor: Το πρώτο ραντεβού του Παναγιώτη-Την τάιζε στο στόμα (Pics-Vid)

celeb

Γιώργος Παρτσαλάκης: “Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους που τους άφησα στο κενό”

celeb

Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ: Γινόμαστε καθημερινά περίγελος

celeb

Dina’s Bakery: Τι θα δούμε στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου

celeb