Uncategorized

Εgreeno: Έλληνες δημιούργησαν τα πιο δραστικά απορρυπαντικά, φιλικά για την υγεία του παιδιού τους!

greeno-

Mία 100% ελληνική εταιρία παραγωγής απορρυπαντικών, με εξωστρέφεια και αφοσίωση στην ποιότητα. 

O Χρήστος Γκουλέτσας, είναι χημικός μηχανικός και επικεφαλής μιας ομάδας νέων επιστημόνων, με κατάρτιση και πάθος για έρευνα και καινοτομία. Η εταιρία που δημιούργησε με τη σύζυγο του παράγει απορρυπαντικά και βρίσκεται στην πανέμορφη εξοχή του νομού Κιλκίς, σε μια καταπράσινη πεδιάδα δίπλα στον Αξιό ποταμό. Η τοποθεσία δεν είναι τυχαία αφού αγαπάνε πολύ τη φύση και επιδιώκουν αυτό να το περάσουν και στα προϊόντα.

Ο Χρήστος Γκουλέτσας λέει: 

Όταν έγινα όμως για πρώτη φορά πατέρας, άρχισαν να με απασχολούν θέματα που μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν, όπως η υγεία του παιδιού μου αλλά και η δική μου υγεία ως γονιός. Θέλαμε με την γυναίκα μου, ό,τι χρησιμοποιούμε εμείς και το παιδί μας να είναι 100% υγιεινό και ασφαλές. Από την αγάπη μας, λοιπόν, για την φύση και το παιδί μας, προέκυψαν τα προϊόντα egreeno (www.egreeno.gr) , μια πρωτοποριακή σειρά αγνών φυσικών απορρυπαντικών με ιδιαίτερα πρόσθετα φυτικά συστατικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Οι αξίες μας στα νέα προϊόντα egreeno είναι οι εξής:


Σεβόμαστε την φύση και το περιβάλλον. Με αυτό συμβαδίζει απόλυτα η νοοτροπία μας, η λειτουργία μας και τα προϊόντα μας . Το νερό, ο ήλιος, ο αέρας, η γη, μας δίνουν άφθονους τους πόρους τους και εμείς οφείλουμε να τους διαφυλάξουμε και να τους ανακυκλώσουμε ξανά πίσω στην φύση.

Αγαπάμε τα παιδιά μας και τους δίνουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μεγαλώνουν σωστά και να παίζουν ξέγνοιαστα σε ένα καθαρό σπίτι, χωρίς βλαβερές χημικές ουσίες. Γι’ αυτό στα προϊόντα μας έχουμε βάλει συστατικά που είναι διεθνώς αναγνωρισμένα ως φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό και έχουμε αποκλείσει ουσίες που δημιουργούν πρόβλημα στην υγεία.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα ευλογημένη. Η βιοποικιλότητα της ελληνικής χλωρίδας μας προσφέρει μια πληθώρα από αιθέρια έλαια, φυτικά λάδια και συστατικά που έχουν θαυματουργικές ιδιότητες. Εμείς απλά σκεφτήκαμε να τα αξιοποιήσουμε.

Η φιλοσοφία μας είναι η ισορροπία, όπως αυτή που υπάρχει στην φύση. Και τα καθαριστικά egreeno είναι σχεδιασμένα να έχουν ισορροπία: αποτελεσματικά και σκληρά με την βρωμιά, αγνά και φιλικά με τον άνθρωπο, οικολογικά και φυσικά για το περιβάλλον. Γι’ αυτό τον σκοπό ερευνούμε, διαβάζουμε, δοκιμάζουμε, αναλύουμε, ρωτάμε, ενημερωνόμαστε, βελτιωνόμαστε συνεχώς…

Η αποστολή μας είναι απλή: να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Όπου μπορούμε και όπως μπορούμε. Πιστεύουμε ότι πρέπει να επιστρέφουμε πίσω στους ανθρώπους το καλό και την αγάπη που λαμβάνουμε. Αυτό ακριβώς κάνουν ο Αλέκος και η Ναυσικά, δύο Έλληνες που έχουν χτίσει, από το μηδέν, ένα ορφανοτροφείο στην πάμφτωχη Τανζανία. Όταν τους γνώρισα δεν μπορούσα να μείνω ασυγκίνητος μπροστά σε αυτό το έργο αγάπης. Γι’ αυτό και το 3% των καθαρών εσόδων μας από τις πωλήσεις της σειράς απορρυπαντικών egreeno, το προσφέρουμε, με την καρδιά μας, στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία Τ.Ο.Μ (www.tom.org.gr)

Γιατί να επιλέξεις απορρυπαντικά egreeno;

1) Περιέχουν εξαιρετικά υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης (μέσος όρος 93%), γεγονός που τα καθιστά απορρυπαντικά αφενός φιλικά για την ανθρώπινη υγεία και αφετέρου γρήγορα βιοδιασπώμενα και πολύ οικολογικά.

2) Δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες ουσίες (SLES, SLS, COCODEA, φοινικέλαιο κ.α.) που περιέχονται στην συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων απορρυπαντικών.

3) Είναι από τα ελάχιστα απορρυπαντικά στην ελληνική αγορά που δεν έχουν καμία επισήμανση, καμία προειδοποίηση και καμία ένδειξη για προφύλαξη, σύμφωνα με τις οδηγίες του Γεν. Χημείου του Κράτους και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

4) Τα άοσμα καθαριστικά egreeno δεν περιέχουν καμία αρωματική ουσία, και γι΄ αυτό είναι ιδανικά για μητέρες με μωρά, για άτομα με αλλεργίες & ατοπική δερματίτιδα, αλλά και για χώρους εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

5) Είναι καθαριστικά Vegan/Cruelty-Free (πιστοποιημένα από την P.E.T.A.) και έχουν πρόσθετα φυτικά συστατικά και αιθέρια έλαια, χαρακτηριστικά της ελληνικής γης με θαυματουργικές ιδιότητες.

6) Είναι δραστικά απορρυπαντικά με συμπυκνωμένη υποαλλεργική σύνθεση.

7) Το 3% των εσόδων της σειράς απορρυπαντικών egreeno προσφέρεται στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία “ΤΟΜ”.

Για περισσότερες πληροφορίες και online αγορές (αποστολή σε όλη την Ελλάδα) μπείτε στο www.egreeno.gr

Related posts

Βούρκωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον «αέρα», «έκοψε» για διαφημίσεις η Ελένη Μενεγάκη

celeb

ΕΛΠΕ: Προσφορά υπερσύγχρονου συστήματος διάγνωσης για τον covid-19 στο νοσοκομείο «Αττικόν»

celeb

Στη FILA, μόδα & ελευθερία γίνονται ένα!

celeb

Τι να φορέσω στο γυμναστήριο; 8 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

celeb

Δανάη Παππά: Μάθαμε τι γυμναστική κάνει και το λόγο που έχει υπέροχα μαλλιά

celeb

Τηλεοπτική «βόμβα» από τον Τανιμανίδη – Η ανακοίνωση που δεν περιμέναμε!

celeb

Γιώργος Μαζωνάκης

celeb

Η φωτογραφική μηχανή για τις φετινές διακοπές

celeb

Άγριες μέλισσες: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Μελέτης έμαθε όλη την αλήθεια

celeb