Top News

Η νέα ζωή της Τζίνας Αλιμόνου

 

imageΉταν ένας από τους χωρισμούς που σημάδεψαν το πρώτο τρίμηνο του 2017 και πολλές είναι ακόμα οι λεπτομέρειες του διαζυγίου -εν εξελίξει- Παύλου Βαρδινογιάννη και Τζίνας Αλιμόνου που δεν έχουν γίνει γνωστές και το πιθανότερο είναι να μην γίνουν ποτέ…

Η πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα της οικογένειας Βαρδινογιάννη να κινήσει πρώτος τις διαδικασίες του διαζυγίου ήταν μια κίνηση που μάλλον αιφνιδίασε τη γοητευτική ηθοποιό και πρώην μοντέλο, αφού ενδόμυχα πίστευε ότι παρά τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει στον γάμο τους τα τελευταία δύο χρόνια, θα κατάφερναν να βρουν μια οδό επικοινωνίας. Προβλήματα που είχαν να κάνουν κυρίως με τον τόπο διαμονής της οικογένειας, αφού η Τζίνα επιθυμούσε να μείνουν όλοι μαζί στην Ελλάδα ενώ ο σύζυγός της να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ίδια πάντως δεν είχε φτάσει στο σημείο να θέσει τελεσίγραφα ευελπιστώντας ότι, παρά τη διαφωνία της με τον Παύλο, θα κατέληγαν σε μια μέση λύση. Παραμένει, όμως, γεγονός ότι η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης, μετά από έντεκα χρόνια κοινής ζωής, δεν μπορούν πλέον να συνυπάρξουν. Ο τελευταίος συναντάται συχνά με φίλους του όπως ο Γιάννης Σαραντόπουλος, ενώ η Τζίνα Αλιμόνου θα βγει για ένα κρασί με κάποια φίλη της, συνήθως μετά από κάποια παράσταση.

Η Αλιμόνου ζήτησε από τον σύζυγό της στα τέλη Αυγούστου να μείνει με τα παιδιά στην Ελλάδα και να τον επισκέπτονται τακτικά καθώς και την περίοδο των γιορτών, όμως ο επιχειρηματίας τής ξεκαθάρισε ότι πρέπει να επιστρέψουν στην Αμερική. Αυτό στάθηκε η αφετηρία των συχνών διαφωνιών τους, για να ακολουθήσουν στην πορεία τα τρία εξώδικα, η αίτηση διαζυγίου και τα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάστηκαν προ ημερών.

image

Καταθέτοντας τα ασφαλιστικά μέτρα, ο Παύλος Βαρδινογιάννης καλείται να πείσει το δικαστήριο ότι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας είναι στο Κονέκτικατ και ότι εκεί πρέπει να μείνουν τα παιδιά και όχι στην Ελλάδα, όπως επιθυμεί η Τζίνα Αλιμόνου. Σε ό,τι αφορά την εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου, αυτή έχει προσδιοριστεί για το 2019, εκτός αν οι υπάρχουσες συνθήκες ανάμεσα στο ζευγάρι αλλάξουν προς το καλύτερο, κάτι που προς στιγμήν και, όπως μαρτυρούν ελάχιστοι γνώστες της υπόθεσης, φαντάζει απίθανο ενδεχόμενο.

Από την άλλη, πρέπει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη τηρεί ήπια στάση απέναντι στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η λέξη «διαζύγιο» είναι ιδιαίτερα απεχθής στην επιχειρηματική δυναστεία από την Κρήτη, η οποία θεωρεί ότι τα μέλη της πρέπει να εξαντλούν κάθε πιθανό τρόπο ώστε να διατηρούν τη σταθερότητα στη ζωή τους. Ούτως ή άλλως ο Παύλος Βαρδινογιάννης έρχεται ανελλιπώς κάθε μήνα από την Αμερική στην Ελλάδα για περίπου δέκα ημέρες ώστε να περνάει χρόνο μαζί με την οικογένειά του. Επίσης, υπάρχει απόλυτη συνεννόηση σε ό,τι αφορά τα μηνιαία έξοδα των παιδιών και του σπιτιού ανάμεσα στους δύο συζύγους, κάτι που δείχνει ότι η μεταξύ τους επικοινωνία διατηρείται σε πολιτισμένο επίπεδο. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα όλη η οικογένεια απόλαυσε ένα γεύμα στον «Δουράμπεη» του Ψυχικού, σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν όσο το δυνατόν ακέραιες οι συνήθειες ζωής των μελών της.

image

Τις τελευταίες εβδομάδες η Τζίνα μοιράζει πλέον τον χρόνο της ανάμεσα στα παιδιά και σε κάποιες λιγοστές εξόδους την εβδομάδα για να παρακολουθήσει κάποια θεατρική παράσταση. Το θέατρο, άλλωστε, της έλειψε πολύ τα χρόνια της μετοίκησής της στις ΗΠΑ μαζί με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τα τέσσερα παιδιά τους, γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία φροντίζει να δίνει το «παρών» σε κάποια καλή παράσταση. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησε μαζί με μια φίλη της τη θεατρική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση «Η Μεγάλη Χίμαιρα», η οποία και την ενθουσίασε.

image

image

Η ίδια άλλωστε δεν κρύβει σε στενούς φίλους της την επιθυμία να επιστρέψει από την ερχόμενη σεζόν στην υποκριτική, ερμηνεύοντας κάποιον ρόλο στο θέατρο ή στην τηλεόραση – εφόσον προκύψει κάποια καλή πρόταση. Γι’ αυτό τον λόγο επιδιώκει να συναντάει ανθρώπους από τον χώρο με τους οποίους είχε χάσει εκ των πραγμάτων επαφή συζητώντας για πιθανή συνεργασία ώστε να τονωθεί ψυχολογικά. Αν και αποφεύγει να αναφέρεται ανοιχτά στη ρήξη του γάμου της, όπως η ίδια λέει σε πολύ στενό κύκλο δικών της ανθρώπων, το μοναδικό πρόβλημα στη σχέση με τον σύζυγό της ήταν η μετακόμιση στο Κονέκτικατ για δύο χρόνια.

image

Πριν από λίγες μέρες ο φακός την απαθανάτισε στο καλλιτεχνικό στέκι “Mayor”, όπου και συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που της “εμπιστεύτηκε” ρόλο στη σειρά “Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη”. Οι δύο φίλοι είχαν χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό συζητούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στην παρέα τους έπειτα, προστέθηκε και ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Related posts

Lunaz> Βάλτε τη Rolls-Royce σας στην πρίζα

celeb

Η Tina Louise είναι το θηλυκό που θα στοιχειώσει τα όνειρά σας

celeb

Γενναία επιδότηση έως και 6.000 ευρώ για αγορά ηλεκτρικού ΙΧ

celeb

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη

celeb

Σέξι νύφη με πέπλο κάπα η Οικονομάκου, με οσκαρικό νυφικό η Μενούνος

celeb

Η Καλιφορνέζα που ξεσηκώνει

celeb

Τα καυτά φιλιά της Bella Thorne με το νέο της κορίτσι

celeb

Η Τζοάνα Κρούπα κολάζει

celeb

Ένας άγγελος κατέβηκε στη Γη

celeb