Faces

Κώστας Σπυρόπουλος & Δημήτρης Σταρόβας

Αποφασισμένοι να αποκαλύψουν την αλήθεια ήταν ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Οι δυο ηθοποιού, που φέτος συνεργάζονται στην παράσταση «ΤOC- TOC» βρέθηκαν καλεσμένοι στην «Ελένη» και μίλησαν στην Ελένη Μενεγάκη για την πολυσυζητημένη πια απομάκρυνση του Ευθύμη Ζησάκη από το θεατρικό.

 

«Κοίταξε, είναι πολύ δύσκολη δουλειά το θέατρο. Απαιτεί ακρίβεια, συνέπεια και πειθαρχία. Όταν δεν την έχεις, υπάρχει πρόβλημα. Εμείς δεν είμαστε τρελοί να παίρνουμε κόσμο και να τον διώχνουμε. Θέλουμε να είμαστε στη δουλειά μας, να γίνονται οι πρόβες και να ανεβαίνουμε γρήγορα. Όταν αυτό δεν γίνεται για λόγους άλλους προσωπικούς του καθενός, το θέμα αρχίζει και φρενάρει. Οι πρόβες ξεκίνησαν κανονικά, όλοι κάναμε πρόβα, όλοι ήμασταν εκεί εκτός από τον κ. Ζησάκη. Δεν μπορούσε, είχε δυσκολία. Είμαστε τόσοι άνθρωποι… Έχει γίνει ένα viral όλο αυτό… Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα, έχει ένα θέμα στη συμμετοχή. Τη μία αργεί, την άλλη στέλνει μήνυμα, την άλλη δεν θα πάει, την άλλη κάτι έπαθε, τον πήρε ο ύπνος… Εδώ, Ελένη μου, είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα, είναι επάγγελμα. Υπάρχουν άνθρωποι, συνεργάτες, φίλοι… […] Δίνεις ευκαιρία ξανά και ξανά και τελικά θα βγει ο άλλος από πάνω να σε καβαλήσει, για να το πούμε ωμά. Δεν γίνεται αυτό. Όταν ξεκινάμε να κάνουμε μια δουλειά σημαίνει πρώτα ότι είμαστε στην ώρα μας. Δεν είμαστε; Αργούμε ένα τέταρτο, το ακαδημαϊκό. Δεν μπορώ να έχω γεμάτο τηλεφωνητή με μηνύματα “Δεν μπορώ / Σε λίγο / Συγγνώμη / Δώσε μου μια ευκαιρία” ξανά και ξανά» ανέφερε ο Κώστας Σπυρόπουλος.

 

«Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα στη ζωή του ένας άνθρωπος; Πρέπει να το σκεφτεί. Εμείς με δυνατό συναίσθημα αντιμετωπίσαμε τα πράγματα. Δεν θέλουμε ποτέ να καταδικάζουμε έναν άνθρωπο, έναν καλλιτέχνη, ένα συνάδελφο. Όλοι σε αυτή τη δουλειά δεν είμαστε καλά, όπως λέμε. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποια standards που δεν μπορείς να παραβλέψεις» πρόσθεσε ο διάσημος ηθοποιός.

 

Τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας εξηγώντας: «Επειδή ο κόσμος τώρα θα νομίζει πως ο Σπυρόπουλος είναι ο αυστηρός… Θα σου πω ακριβώς τι έγινε, αν και υπάρχουν 3 λόγοι που δεν θα έπρεπε να μιλήσω γι’ αυτό. Ο πρώτος είναι ότι δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, δεύτερον δεν είμαι και ο πλέον συνεπής γι’ αυτό δεν θα έπρεπε να βγαίνω να μιλάω και τρίτον θεωρητικά θα είμαστε μαζί με τον Ζησάκη στο Your Face Sounds Familiar, στην ίδια εκπομπή. Από την άλλη εκνευρίζομαι γιατί έχω ένα θέμα με το ακριβές, το σωστό, το δίκαιο. Και με εκνευρίζουν πολύ οι αχάριστοι άνθρωποι. Αυτοί που είναι φυγόπονοι και μεταθέτουν τις ευθύνες τους αλλού. Εδώ, για να πω ακριβώς πώς έγινε από την αρχή, επειδή πάει να κατηγορηθεί ο Κώστας, εγώ θα τον παρομοίαζα με φιλανθρωπικό ίδρυμα. Στην αρχή πήραμε συμβουλές “Μην τον πάρετε, γιατί έχει κάποιο θέμα”. Τον παίρνει στη δουλειά ο Κώστας και τελικά έτσι πέρασε ένας μήνας. Φθάσαμε δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα, έβαλε τον βοηθό του να μάθει τον ρόλο, πόσες ευκαιρίες να του δώσεις; Και το λέω εκνευρισμένα γιατί αν κάποιος έχει ένα θέμα από αδυναμία, μια αρρώστια, να γίνουμε θυσία να σε βοηθήσουμε. Όταν είσαι ένα παιδί νέο, έξυπνο, ταλαντούχο, στα έχει δώσει ο Θεός όλα και τα κλωτσάς όλα, είσαι… να μην πω τώρα. Ο καθένας δικαιούται να κάνει ό,τι γουστάρει για το τομάρι του, όταν εμπλέκονται κι άλλοι άνθρωποι πρέπει να τηρείς κάποια δεδομένα. Μάλιστα, εγώ παραπονιόμουν αλλά ο Κώστας έλεγε να μην εκθέσουμε το παιδί, γιατί θα είναι η χαριστική βολή επειδή έφυγε από τη μία δουλειά και από την άλλη. Όταν μας κρεμάς όμως έτσι και βγαίνεις να λες ότι τον πουλήσαμε, υπάρχει και ένα όριο».

 

Μάλιστα, ο Κώστας Σπυρόπουλος πρόσθεσε: «Ελπίζω να βρει τον δρόμο του ο άνθρωπος γιατί πραγματικά μπορεί να το κάνει. Έφυγε, η παράστασή μας ανέβηκε. Έτσι όπως ανέβηκε. Φέραμε τον άνθρωπο από την Κύπρο και έκανε πρεμιέρα μέσα σε τρεις μέρες. Έκανε άθλο ο Νίκος Πολυδερόπουλος! Έπαιζε με ακουστικό. Τρεις πρόβες έκανε το παιδί, γιατί δεν γινόταν επειδή είχαμε παράσταση. Τι να λέμε τώρα; Η παράσταση ανέβηκε και δεν το έχει ανάγκη όλο αυτό, εκεί είναι το θέμα. Αναγκάζεσαι καμιά φορά να μπεις σε αυτή την “αντιπαράθεση” γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, γιατί δεν σταματάει! Δεν σκάει κάποιος, να μπει ένα τέρμα εκεί. Αφού έληξε, δεν πάει παρακάτω. Είναι άλλη δουλειά αυτή! Δεν είναι stories και post. Είναι άλλη δουλειά το θέατρο, πολύ διαφορετική. […] Να σου δώσουμε την ευκαιρία, ό,τι θες, αλλά πώς; Αφού δέκα φορές μας είπες άλλα».

 

 

Related posts

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

celeb

Βάνα Μπάρμπα

celeb

Πρίγκιπας Harry

celeb

X-Factor | Audition #2

celeb

Ματίνα Νικολάου

celeb

Alpha

celeb

Ελένη Χατζίδου

celeb

GNTM

celeb

Έλενα Χριστοπούλου

celeb