Uncategorized

Μπορώ μαζί με τη λιποαναρρόφηση να κάνω και σμίλευση σώματος;

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο, MD, πλαστικό χειρουργό (www.drmegapanos.gr, www.keymedical.gr).

Ναι, μπορείς να αποκτήσεις σμιλεμένους κοιλιακούς, δυνατούς γλουτούς και γραμμωμένα μπράτσα με τη δύναμη του ελάχιστα επεμβατικού συστήματος λιποαναρρόφησης Vaser. Ένα λεπτό, γραμμωμένο και σμιλεμένο σώμα είναι αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες, αλλά πολλές φοβούνται ότι, ακόμα κι αν αποφασίσουν να προχωρήσουν με κάποια μέθοδο, και πάλι δε θα έχουν ένα δυνατό γραμμωμένο σώμα. Τη λύση έρχεται να δώσει μια πρωτοποριακή τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας, το σύστημα Vaser.

Λιποαναρρόφηση με Vaser

Πρόκειται για μια συσκευή λιποαναρρόφησης που βασίζει την καινοτόμο λειτουργία της στη δύναμη των υπερήχων και τις εξαιρετικά λεπτές και εύκαμπτες μικρο-κάνουλες που διαθέτει. Η λογική είναι αρκετά απλή, καθώς η ενέργεια των υπερήχων διοχετεύεται στην υπό θεραπεία περιοχή και ρευστοποιεί το προς αφαίρεση λίπος, το οποίο εν συνεχεία απομακρύνεται μέσα από τις μικρο-κάνουλες. Το γεγονός πως το λίπος πλέον βρίσκεται σε ρευστή μορφή επιτρέπει τη χρήση εξαιρετικά λεπτών και εύκαμπτων κανουλών, που μειώνουν εξαιρετικά τον «τραυματισμό» στο σώμα. Έτσι, ελαχιστοποιείται και ο όποιος χρόνος αποθεραπείας. Παράλληλα, επειδή ακριβώς οι κάνουλες αναρρόφησης είναι τόσο εύκαμπτες, επιτρέπουν στον πλαστικό χειρουργό να κάνει εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς και να «σμιλεύει» γραμμώσεις εκεί που πριν δεν υπήρχαν. Επιπλέον, η θερμότητα που εκλύεται από την ενέργεια των υπερήχων κινητοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό προκαλώντας ταυτόχρονη σύσφιγξη στην περιοχή.

Τα αποτελέσματα

Με την πρωτοποριακή τεχνική Vaser απομακρύνεται το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος από την κοιλιά, τη μέση, τα παχάκια, τα μπράτσα, την πλάτη και το στήθος, ενώ παράλληλα ο χειρουργός «σμιλεύει» το σώμα κάνοντάς το να μοιάζει γυμνασμένο και γραμμωμένο. Θελκτικά μπράτσα, λεπτή μέση, σμιλεμένοι γλουτοί και δυνατοί κοιλιακοί είναι τα αποτελέσματα που μπορεί να χαρίσει το Vaser εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Παράλληλα, η σύσφιγξη που πραγματοποιείται εξασφαλίζει πως δε θα υπάρξει χαλάρωση στην περιοχή από όπου αφαιρέθηκε το λίπος. Η εν λόγω τεχνική δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και σε περιπτώσεις ήπιας γυναικομαστίας, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως ως μέρος της διαδικασίας της λιπομεταφοράς, όπου το ανεπιθύμητο σε μια περιοχή λίπος μεταφέρεται σε μια άλλη περιοχή για προσθήκη όγκου. Όταν η αφαίρεση λίπους αφορά μόνο μια μικρή περιοχή, τότε η όλη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία στο περιβάλλον του ιατρείου και μετά να επιστρέψεις κανονικά στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

Related posts

Σε τι δειλιάζεις περισσότερο σύμφωνα με το ζώδιο σου

celeb

Ελένη Μενεγάκη: Τα λόγια της τηλεθεάτριας που την έκαναν να δακρύσει!

celeb

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ατάκα για τον χωρισμό του και η αντίδραση της Μενεγάκη

celeb

Gaspar: Τέλος εποχής για τη «φωλιά» των επωνύμων

celeb

J2US: Χατζηβασιλείου-Καραφώτης: Άγγιξαν την… τελειότητα με την «Ιεροσυλία»

celeb

J2US: Οι λυγμοί της Κόνι Μεταξά, το «I can’t breathe» πάνω στη σκηνή και ο ενθουσιασμός της Δέσποινας Βανδή

celeb

Γιώργος Παπαδόπουλος

celeb

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον Αρναούτογλου και την εκπομπή του, The 2night show

celeb

Σνακ που τρώνε και οι διαιτολόγοι για να αδυνατίσουν, για τις λιγούρες, για γλυκό, για αλμυρό και για το γραφείο

celeb