TV REPORT

Μποφίλιου: «Οι περισσότεροι καλλιτέχνες σήμερα εργάζονται για να βιοπορίζονται»

-

Είναι παρορμητική, βιαστική στους ενθουσιασμούς της, δεν φυλάγεται, είναι αυτό που βλέπεις.

Η Νατάσα Μποφίλιου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει τραυματιστεί η σχέση του τραγουδιού με τη ζωντανή του παρουσίαση, λόγω της πανδημίας, ενώ απάντησε σε αυτούς που λένε ότι δεν έχει οικονομικό πρόβλημα.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: J2US: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα και οι μοναδικές εμφανίσεις των ζευγαριών!

Πιστεύεις πως έχει τραυματιστεί ανεπανόρθωτα η σχέση του τραγουδιού με τη ζωντανή του παρουσίαση, η σχέση του με τον κόσμο, λόγω της πανδημίας;

«Φοβάμαι, αν όχι ανεπανόρθωτα, σίγουρα πολύ σοβαρά. Αγωνιώ για το μέλλον μας, χωρίς να μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη, θετική ή αρνητική».

Φαντάζομαι πως θα το έχεις ακούσει κι εσύ: «Σιγά μην έχει οικονομικό πρόβλημα η Μποφίλιου!».

«Αυτό είναι μια άκρως επιφανειακή δήλωση, άλλα δεν μπορώ να περιμένω από τον κόσμο που βλέπει τη λάμψη και την προβολή των επαγγέλματος μας να καταλάβει πώς λειτουργεί ο χώρος μας. Πώς ορίζονται οι αμοιβές, πόσο κοστολογείται μια παραγωγή, πόσοι άνθρωποι πρέπει να πληρωθούν από ένα συναυλιακό εισιτήριο των 13 ευρώ, τις κρατικές εισφορές κ.τ.λ.

Δεν κλαίγομαι, αλίμονο! Νιώθω ευγνώμων και τυχερή, γιατί πια έχω μια όμορφη και άνετη ζωή και δεν κρύβομαι από τον σπιτονοικοκύρη μου, ούτε μου κόβουν το τηλέφωνο. Ομως, για την ιστορία, είναι μια καλή στιγμή να πούμε ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες σήμερα εργάζονται για να βιοπορίζονται. Οχι για να βάζουν στην τράπεζα λεφτά. Εχουν καλές αλλά και πολύ κακές χρονιές και σίγουρα ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και διαρκών αλλαγών που πρέπει να είναι έτοιμοι να υπερκεράσουν ανά πάσα στιγμή. Αυτό μας κάνα ευάλωτους και οικονομικά ασταθείς».

Φοβάσαι μήπως ζούμε σε μια εποχή, σε μια συγκυρία, που όλες οι προκλήσεις θα μείνουν αναπάντητες από τις γενιές μας; Που δεν θα πάμε τα πράγματα ούτε ένα βήμα παραπέρα ούτε ένα μέτρο καλύτερα;

«Φοβάμαι πως ζούμε στην εποχή του “τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ’ αυτό μένειν”. Κι αυτό έχει θειική και αρνητική χροιά. Φοβάμαι πως όποιο σενάριο κι αν μου διαβάσεις, δεν θα εκπλαγώ. Πιστεύω το ίδιο στην πιθανότητα ενός πολέμου και στην πιθανότητα μιας επανάστασης (χωρίς καμία γραφικότητα στον όρο). Το θέμα για μένα είναι ό,τι κι αν γίνει, σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα μας βρει. Με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε. Γι’ αυτό προτείνω αντίσταση και καλλιέργεια», είπε στο BΗΜΑgazino.

Related posts

Η κίνηση στρατηγικής του Ομίλου ANTENNA

celeb

Η Ελένη Γερασιμίδου θυμάται την εποχή του “Εμείς κι εμείς” και αποκαλύπτει…

celeb

Τι μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης στο τελευταίο Kitchen Lab της σεζόν;

celeb

Σιμόνα Βιρτζίλι: Η δολοφονία του συζύγου της στο κέντρο της Αθήνας για μια κάμερα…

celeb

«Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821 και μπαίνω στη Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

celeb

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως και χάνεται κάθε έλεγχος

celeb

Κάτι ψήνεται: Δεν έχει ξαναγίνει! Παίκτρια αποχώρησε φωνάζοντας έξαλλη: «Απαράδεκτο, δεν το δέχομαι»

celeb

Χαλασμός στο Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – “Άγεται από τη ματαιοδοξία της”

celeb

Τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

celeb