WOMAN

Ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε! Τι σημαίνει αυτό και πώς θα το βιώσει

Ο-ανάδρομος-Ερμής-τελείωσε!-Τι-σημαίνει-αυτό-και-πώς-θα-το-βιώσει

Ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε! Τι σημαίνει αυτό και πώς θα το βιώσει

Ώρα να το γιορτάσουμε! Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2021 ολοκληρώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου! Μετά από μια ταραχώδη αρχή για τη νέα χρονιά, θα έχουμε τελικά ένα διάλειμμα μέχρι την επόμενη ανάδρομη πορεία, η οποία θα συμβεί στο ζώδιο των Δίδυμων από τις 29 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου.

Όλοι συμφωνούν ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι μια… χάλια περίοδος! Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας, ο Ερμής – ο πλανήτης που διέπει την ομιλία, τα ταξίδια και την επικοινωνία – μοιάζει να γυρίζει γύρω γύρω στον ουρανό, αλλάζοντας την πορεία του. Ναι, οι ανάδρομες πορείες μπορούν εύκολα να εξηγηθούν από τους αστρονόμους, αλλά πιστεύεται ότι έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην ενέργεια των ανθρώπων. Υπάρχει μαγεία στο μύθο και στο συμβολισμό, φίλες μας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως θα έχεις παρατηρήσει ότι λες πράγματα που δεν θέλεις να πεις, το λάπτοπ σου καταρρέει, το αυτοκίνητό σου έχει κολλήσει στο συνεργείο ή το νέο σου αφεντικό  είναι σε κόντρα μαζί σου. Όταν ο Ερμής είναι δυσαρεστημένος στην ακροβατική ανάδρομη του περίοδο, πρέπει να πει σε όλους ότι έχει εκνευριστεί. Είναι, άλλωστε, ο πλανήτης της επικοινωνίας.

Εάν έχεις σημαντικές τοποθετήσεις (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή) στον Υδροχόο (όπου ο Ερμής έκανε την ανάδρομη πορεία του), πιθανότατα το έχεις αισθανθεί πολύ σκληρά. Οι άνθρωποι με τον Ήλιο στον Υδροχόο πιθανότατα το έχουν αισθανθεί σε όλους τους τομείς της ζωής τους, ενώ τα άτομα με Σελήνη ή Ερμή στον Υδροχόο αισθάνθηκαν την ανάδρομη ενέργεια στα συναισθήματά τους, στην εικόνα του εαυτού τους και στα πρότυπα ομιλίας αντίστοιχα.

Διάβασε και αυτό: Γιατί το 2021 θα έχουμε περιπέτειες με τον ανάδρομο Ερμή

Παρόλο που η ενέργεια μετά την ανάδρομη πορεία τείνει να παραμείνει για λίγο, περίμενε να αισθανθείς πολύ καλύτερα αυτή την εβδομάδα όταν ο Ερμής γυρίσει στην κανονική του πορεία. Τώρα είναι η ώρα να επικοινωνήσεις με οποιονδήποτε μάλωσες αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά πες του ότι λυπάσαι και προσπάθησε να μην κατηγορήσεις τα αστέρια για την κακή συμπεριφορά σου, εντάξει;

Όταν τελειώνει η ανάδρομη πορεία  του Ερμή, μπορεί να αισθανθείς σαν να αναπνέεις καθαρό αέρα. Οι ανάδρομες πορείες μας κάνουν να αισθανόμαστε μπερδεμένες και στάσιμες και μόλις απελευθερωθούμε από αυτήν την ενέργεια, η ζωή αρχίζει να επιστρέφει στη θέση της και να προχωρά μπροστά.

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα είναι πολύ πιο χαλαρή από την πρώτη. Ο Ήλιος μόλις πέρασε στους Ιχθείς, μια ενέργεια που χρησιμεύει ως βάλσαμο για την ψυχή μετά από μια κρύα, σκληρή εποχή του Υδροχόου. Όλες συνεχίζουμε να ανακάμπτουμε από την πλανητική ευθυγράμμιση, οπότε μην εκπλαγείς αν η νέα εβδομάδα κρύβει ευκαιρίες.

Related Articles

Τα καλύτερα tips για να ντύνεσαι κομψά

admin

5 λάθη που μπορεί να κάνεις στην κουζίνα και κάνουν το φαγητό σου λιγότερο νόστιμο

admin

Αυτές οι τροφές έχουν περισσότερο κάλιο από την μπανάνα

admin

Μπήκαμε στους Ιχθείς: Ιδού 10 celebrities, χαρακτηριστικά παραδείγματα του ζωδίου του νερού

admin

Tα 5 πιο συνηθισμένα λάθη σε μια σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στον χωρισμό

admin

Ζώδια Προβλέψεις: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, Τετάρτη 3/3/2021

admin

Το αστρολογικό γεγονός που επηρέαζει αυτόν τον καιρό τις σχέσεις και ποια ζώδια αφορά

admin

Snacks που σας κάνουν παρέα στην αποτοξίνωση

admin

Lash lift: Κατά πόσον είναι ασφαλές να το δοκιμάζεις στο σπίτι

admin