FACES

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλά για τον σάλο στον χώρο του θεάματος

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλά για τον σάλο στον χώρο του θεάματος

Καλεσμένος στο “Πρωινό” βρέθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και φυσικά κλήθηκε να μιλήσει για το κύμα αποκαλύψεων που αφορά τον χώρο του θεάματος.

“Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Είναι λυτρωτικό για αυτούς που το κάνουν και είμαι με αυτούς. Ας είναι στην αρχή και από φόβο για κάποιους να μην κάνουν κάποια πράγματα. Και ας είναι η αρχή να γίνει συνείδηση αυτό” είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, ενώ παραδέχθηκε: “Σοκαρίστηκα λίγο. Δεν περίμενα τέτοια πράγματα. Έχω ακούσει για κάποιες συμπεριφορές εκρηκτικές, κυρίως στην αρχή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Από τις σχολές μάθαμε πως ο σκηνοθέτης μπορεί να έχει ένα τρόπο περίεργο και εμείς να το δεχθούμε. Ότι κάποιος να ξεχάσει στην πρόβα μια ατάκα και να φύγει ένα τραπέζι! Όχι προς τον άνθρωπο φυσικά… Ήταν λίγο στο μυαλό μας ότι κάπως έτσι είναι ο χώρος, ότι είναι φυσιολογικό”.

Μάλιστα, μετά από ερώτηση της Φαίης Σκορδά, ο ίδιος επιβεβαίωσε πως έχει συνεργαστεί με έναν εκ των πρωταγωνιστικών προσώπων που κατηγορούνται, εξηγώντας: "Ναι, συνεργάστηκα. Στις αρκετά 'αρχές' μου. Όλοι έχουμε συνεργαστεί, είναι αρκετά μικρός ο χώρος. Η έκθεση των δουλειών μας μπορεί να ήταν μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπήρχε κοινός χρόνος".

Όσο για το αν είχε δει δυσάρεστα περιστατικά μπροστά στα μάτια του που τον έκαναν να δουλεύει περισσότερο μόνος ή με στενούς του συνεργάτες, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης τόνισε: "Δεν ξέρω αν θέλω να πω για συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά προτιμώ την ηρεμία, τη ψυχραιμία στα πράγματα. Αυτό με ώθησε στο να ψάχνω δουλειές που θα είμαι ήρεμος. [...] Για να έχουμε το θάρρος θα έπρεπε να έχω αντιληφθεί κάτι παραπάνω. Κι όμως δεν είχα ακούσει. Επειδή έγινα πολύ γρήγορα δημοφιλής, σε ένα μήνα με ήξεραν όλοι, όταν είσαι δημοφιλής προστατεύεσαι από αυτά. [...] Εμένα μου φαίνονταν όλα ρομαντικά. Όλοι αγαπιόμαστε, όλοι κάνουμε μια δουλειά που τη λατρεύουμε".

"Έχω δει μια εκρηκτική συμπεριφορά, ναι. Όχι απέναντι σε κάποιον συγκεκριμένα. Τώρα αν με ρωτάς θα τη χαρακτήριζα μεμπτή, αλλά τότε νόμιζα πως ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας. Με έναν τρόπο το αποδεχόμασταν. Βέβαια αν σου συμβεί άντε να ανέβεις στη σκηνή μετά να παίξεις, πώς να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο;" πρόσθεσε.

Όσο για την επόμενη μέρα, ο ίδιος ανέφερε: "Ειλικρινά δεν ξέρω αλλά σημασία έχει το τώρα και το μέλλον που θα φέρει όχι τόσο σε αυτά τα πρόσωπα αλλά σε αυτούς που έχουν βλαφθεί"

Related Articles

Ειρήνη Δανιήλ: ‘Ήμουν 21 χρονών, είχα αλλάξει προπονητή. Την πρώτη μέρα μου είπε να πάμε στα αποδυτήρια’

admin

Πέτρος Κωστόπουλος | Το δημόσιο ξέσπασμα του στο Instagram μετά το ταξίδι του στο Ντουμπάι

admin

Με ποια ηθοποιό συναντήθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος μετά τη δημόσια εξομολόγησή του;

admin

Έλενα Τζώρτζη: Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσόγλανος

admin

Η Alexandria Ocasio-Cortez συγχαίρει τους Joe Biden & Kamala Harris

admin

Ο Γιάννης Στάνκογλου σε καθημερινές στιγμές

admin

Η Demy έγινε ξανθιά | Δες το νέο hair look της

admin

Η Εβελίνα Παπούλια & η κακή σχέση με τη δέσμευση: ‘Και οι δυο γάμοι που έκανα ήταν καταστροφή’

admin

Η Αθανασία Σμαραγδή ξεκαθαρίζει για τις καταγγελίες: ‘Θα σας πω εγώ γιατί μιλάνε τώρα’

admin