GOSSIP

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας από το Α ως το Ω: “Κανένα ταλέντο δεν μπορεί να ξεπεράσει τη σκληρή δουλειά”

Ο-Κωνσταντίνος-Δανίκας-από-το-Α-ως-το-Ω:-“Κανένα-ταλέντο-δεν-μπορεί-να-ξεπεράσει-τη-σκληρή-δουλειά”

Δεν είναι τυχαία η θριαμβευτική επιτυχία και η τηλεθέαση του σίριαλ” Άγριες μέλισσες”. Είναι μία σειρά καλογυρισμένη με πολύ αξιόλογος και εκλεκτούς θεατρικούς ηθοποιούς, αλλά το πιο επιτυχές από όλα ήταν η ευθύβολη επιλογή του υπόλοιπου cast. Όλοι οι ηθοποιοί, εκτός των πρωταγωνιστών, που επελέγησαν για να παίξουν σε αυτή τη σειρά είναι τόσο αριστοτεχνικά δεμένοι με τους ρόλους τους που την απογειώνουν ακόμη περισσότερο. Αναδείχθηκαν από αυτήν ηθοποιοί που, ενώ υπάρχουν στο χώρο χρόνια τώρα , με αυτό το σίριαλ τους δόθηκε η ευκαιρία και ήρθε η κατάλληλη στιγμή και η συγκυρία για να ξεχωρίσουν και να αποδείξουν το πληθωρικό ταλέντο και το χάρισμα τους με τα οποία είναι ευλογημένοι! Όπως, κάποιους κρυμμένους θησαυρούς που τους φέρνουν στην επιφάνεια μετά από χρόνια… Ένας τέτοιος ηθοποιός- θησαυρός, και μάλιστα, ανεκτίμητος είναι ο Κωνσταντίνος Δανίκας , ο οποίος υποδύεται το ρόλο του Φανούρη , του φτωχού χωρικού, ο οποίος τρέφει μεγάλη αδυναμία στις αδελφές Σταμίρη και ιδιαίτερα στην Λενιώ. Είναι ο φύλακας άγγελος τους! Όταν βλέπω τον Κωνσταντίνο Δανίκα να τον ενσαρκώνει, νιώθω ότι με ταξιδεύει στο Θεσσαλικό Κάμπο και βρίσκομαι μαζί με τους χωρικούς της εποχής εκείνης που καλλιεργούσαν τα χωράφια τους ή δούλευαν εργάτες των τσιφλικάδων. Τι συγκλονιστική ερμηνεία είναι αυτή! Έχει ντυθεί τόσο πειστικά το ρόλο, βγάζει τέτοια ψυχή και αλήθεια που δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας πραγματικός χωρικός, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας έξοχος ηθοποιός με όλα τα γράμματα κεφαλαία, με ευρεία γκάμα που θα ζήλευαν ακόμη και ηθοποιοί του εξωτερικού.  Οι ερμηνείες του είναι συνταρακτικές και σε αφοπλίζουν, ενώ ο ίδιος παραμένει σεμνός, ταπεινός και χαμηλών τόνων, με ευγένεια, ήθος και αξιοπρέπεια. Τόσα χρόνια περίμενε υπομονετικά για να αποδείξει σε όλους, επαΐοντες και μη, πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι. Φανταστείτε πόσοι ακόμη καλλιτέχνες του βεληνεκούς του Κωνσταντίνου Δανίκα υπάρχουν και περιμένουν υπομονετικά να παίξουν κάποιο ρόλο που θα τους βγάλει από την αφάνεια. Όχι μόνο για να αποδείξουν ότι είναι πραγματικοί ηθοποιοί αλλά και για να μπορέσουν να βιοποριστούν. Εύχομαι ολόψυχα μετά από την τόσο μεγάλη καλλιτεχνική σου επιτυχία, Κωνσταντίνε, να ανοίξει ο δρόμος και να παίζεις ρόλους σημαντικούς που θα τους λαμπρύνεις… Ο εξαιρετικός ηθοποιός Κωνσταντίνος Δανίκας από το Α ως το Ω!

Άγριες Μέλισσες: Ό,τι και να πω για τις “Άγριες Μέλισσες” θα είναι περιττό. Η αγάπη του κοινού είναι η καλύτερη απάντηση!

Βιοπορισμός: Ήταν, είναι και θα είναι ένα αγκάθι για τους περισσότερους καλλιτέχνες. Ένα εμπόδιο που δημιουργεί άγχος και έρχεται σε κόντρα με την έμπνευση.

Γενικός εγκλεισμός: Νιώθω συχνά πως ζούμε μια δεύτερη χούντα. Βλέπω και αναγνωρίζω πολλά λάθη στην αντιμετώπισή του, με κάποια από αυτά εγκληματικά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρίσκω την υπομονή να αντιμετωπίσω ψύχραιμα την πανδημία.

Δημοσιότητα: Η αγάπη του κόσμου και η αναγνώριση είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο μπράβο για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας!

Εμβόλιο κορωνοϊού: Εάν δεν ήταν έμμεσα υποχρεωτικό, θα προτιμούσα να το αποφύγω. Από την άλλη, ας μην έχουμε αυταπάτες, σώζει ζωές.

Ζωή: Ένα σφηνάκι ύπαρξης, μια στιγμιαία ματιά στο παράθυρο του σύμπαντος. Τι πιο όμορφο δώρο!!


Ηθοποιός: Ο μοναδικός καλλιτέχνης που είναι ταυτόχρονα δημιουργός, ερμηνευτής αλλά και το ίδιο το όργανο!

Θέατρο: Το εργαστήρι ενός ηθοποιού, το σπίτι του και ο ναός του! Το άλφα και το ωμέγα . Το μέρος που καταθέτει άμεσα την ψυχή του.

Ισχυρογνωμοσύνη: Μικρός ήμουν αρκετά ισχυρογνώμων χωρίς να γνωρίζω τίποτα. Μεγαλώνοντας, το μόνο που άλλαξε, είναι πως ανακάλυψα πόσο αστείο είναι αυτό.

Καλοκαιρινά σχέδια: Διακοπές, νησί, ήλιος, θάλασσα, χαμόγελα και μια ελπίδα επανασύνδεσης.

Λογική: Σημαντική αλλά όχι πάντα απαραίτητη. Είναι στιγμές που η καρδιά ξέρει καλύτερα!

Μυθοπλασίες: Στην όποια μορφή τους, εξαιρετικά σημαντικές! Ψυχαγωγούν, καλλιεργούν και κυρίως εξάπτουν και πλάθουν τη φαντασία μας.

Νοερός: Νοερός ίσον Άνθρωπος. Το σημαντικότερο στοιχείο ενός πλάσματος με ενσυνείδηση.

Ξένο ή ελληνικό ρεπερτόριο: Καλό ρεπερτόριο!

Οικογένεια: Θεμέλιος λίθος στην κοινωνική κατάρτιση ενός ανθρώπου. Αισθάνομαι, συχνά, πως δεν δίνουμε πολύ σημασία στο ρόλο της οικογένειας. Πρέπει κάπου κάπου να στοχεύουμε στην εξέλιξη και καλλιέργεια του μοντέλου της οικογένειας. Από τη στιγμή που έχει ένα τόσο σημαντικό ρόλο, φέρει ταυτόχρονα και πολλές ευθύνες.

Προκατάληψη: Καμία, πέρασαν και δεν ακούμπησαν!


Ρόλοι: Λατρεύω όλους τους ρόλους! Ένας καλογραμμένος χαρακτήρας είναι ένας άνθρωπος που περιμένει τον ηθοποιό για να τον πλάσει. Κι όλοι οι άνθρωποι έχουν ενδιαφέρον.

Συγκρούσεις: Απαραίτητο συστατικό στις σχέσεις των ανθρώπων. Κάτι σαν το αλατοπίππερο στο φαγητό. Αρκεί να μην το παρακάνεις.

Ταλέντο: Κατά την ταπεινή μου άποψη, το πιο υπερεκτιμημένο στοιχείο ενός ηθοποιού. Κανένα ταλέντο δεν μπορεί να ξεπεράσει τη σκληρή δουλειά. Οι στόχοι κατακτούνται δεν χαρίζονται.

Υπομονή: Ένα προσόν που ποτέ  δεν είχα και που πάντα προσπαθώ να το αποκτήσω. Θαυμάζω τους ανθρώπους που παρά τις συνεχείς αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν να αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία τα εμπόδια τους.

Φιλαλήθης: Πάντα! Η αλήθεια είναι το όπλο μου. Είναι η μεγαλύτερη αξία. Πολλές φορές όμως έχω πληγώσει κόσμο επειδή απλά δεν χειρίζομαι το όπλο αυτό όπως πρέπει, με προσοχή.

Χαρμόσυνος: Όσο περνάει ο καιρός, όλο και λιγότερο. Η πανδημία και κυρίως ο εγκλεισμός έχουν σβήσει σε μεγάλο βαθμό τα χαμόγελά μας.

Ψυχή: Παρόλο που στην εποχή μας η επιστήμη της ψυχανάλυσης έχει κάνει τεράστια βήματα εγώ πάντα θα πιστεύω στην άβυσσο. Ούτε το ψηλότερο βουνό, ούτε η βαθύτερη θάλασσα, η μεγαλύτερη περιπέτεια είναι η εξερεύνηση της ψυχής.

Ωραίες συνεργασίες: Είχα την τύχη, όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι, να συνεργαστώ με υπέροχους ανθρώπους και άξιους επαγγελματίες.

Related Articles

Λιγνάδης: Τρίτο βράδυ στο κελί – Τι θα πει στην απολογία του

admin

O Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στον Μαρκουλάκη: «Καταλαβαίνω τη φόρτιση και την υποκειμενική του άποψη»

admin

Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη

admin

Συνταγή: Κοτόπουλο λεμονάτο με μανιτάρια και καστανό ρύζι

admin

Γιάννης Μπέζος: Ακούω πάρα πολλούς να μιλάνε. Ε, δεν είναι και οι πιο άγιοι άνθρωποι όλοι

admin

Η Antonella εξομολογείται: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο της οικογένειάς μου»

admin

Τιμώντας τις γυναίκες στο TV5MONDE

admin

Lil Nas X: «Δίνει πόνο» απαντώντας στους επικριτές του για το «σατανιστικό βίντεο»

admin

To ξέσπασμα του Λεωνίδα Καλφαγιάννη: Εσείς που με κοιτάτε, ξέρετε τι μου έχετε κάνει

admin