WOMAN

Ποια είναι τα 3 πιο δημιουργικά ζώδια

Ποια-είναι-τα-3-πιο-δημιουργικά-ζώδια

Ποια είναι τα 3 πιο δημιουργικά ζώδια

Ακόμα κι αν δεν είσαι εξοικειωμένη με τις αστρολογικές ιδιαιτερότητες, πιθανώς γνωρίζεις ότι κάθε ζώδιο έχει μια ιδιαίτερη και μοναδική φήμη. Οι Δίδυμοι είναι μεγάλοι ομιλητές, ο Σκορπιός είναι σέξι, οι Αιγόκεροι είναι σκληροί εργάτες. Αλλά ποια, από τα δώδεκα αγαπημένα μας αρχέτυπα, είναι τα πιο δημιουργικά ζώδια;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι σίγουρα το πιο δημιουργικό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Συνήθως είναι ζωγράφοι, φωτογράφοι, ηθοποιοί, ποιητές και καλλιτέχνες τατουάζ και αυτό γιατί το ζώδιο του νερού ενδιαφέρεται για τις τέχνες. Επειδή οι Καρκίνοι είναι το πρωτεύον ζώδιο του νερού (που σημαίνει ότι είναι μαζί ηγέτες και συμπονετικοί), έχουν την ικανότητα να αισθανόνται έντονα τα συναισθήματα καθώς και να τα απεικονίζουν σε οθόνη, καμβά, χαρτί ή μελάνι.

Εάν παρατηρήσεις ότι ο φίλος σου Καρκίνος εξαντλείται ή δεν έχει έμπνευση, πήγαινε τον στην παραλία, όπου η δύστροπη ψυχή του θα νιώσει σαν στο σπίτι της.

 6 φυσικά συστατικά για να κάνεις τα νύχια σου δυνατά και υγιή

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι διάσημος για την τεμπελιά και το πείσμα του, αλλά είναι κρυφά δημιουργικός. Επειδή ο Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη της Αφροδίτης (αυτής της γλυκιάς, αισθησιακής θεάς), αγαπά τα γλυκά πράγματα στη ζωή – φαγητό, ποτό, σεξ, καλή μουσική, όμορφη τέχνη… και η λίστα συνεχίζεται. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται τεμπέλης, είναι επειδή ο Ταύρος θέλει να καταβάλει προσπάθειες μόνο σε πράγματα που είναι πραγματικά παθιασμένος.

Εάν προσπαθήσεις να βάλεις τον Ταύρο σε ένα κουτί ή να τον κάνεις να ενεργεί «φυσιολογικά», θα ποδοπατήσει αυτό το κουτί, θα το ρίξει στα σκουπίδια και θα πάρει έναν υπνάκο για να ανακάμψει από όλο αυτό το δράμα. Δεν ταιριάζει ακριβώς με έναν τυπικό τρόπο ζωής 9 π.μ.-5 μ.μ.!

Ποια είναι τα 10 πράγματα που καλό είναι να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Είναι ευμετάβλητοι στη φύση, πράγμα που σημαίνει ότι τους αρέσει να πηγαίνουν με τη ροή και να κινούνται με τα ρεύματα της ενέργειας γύρω τους, οπότε είναι υπέροχοι σε πάρτι, επειδή μπορούν να ταιριάζουν με τα vibes του οποιουδήποτε. Είναι επίσης ένα ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι οδηγείται από το εσωτερικό του πάθος.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο ενεργειών οδηγεί σε ένα πολύ δημιουργικό ζώδιο. Όχι μόνο οι Τοξότες μπορούν να βρουν έμπνευση στα πιο συνηθισμένα περιβάλλοντα, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως έμπνευση σε άλλους. Ο Τοξότης είναι η μούσα του ζωδιακού κύκλου! Θεωρούνται επίσης οι εξερευνητές του ζωδιακού κύκλου, καθώς τους αρέσει να κινούνται συνεχώς και συχνά χρησιμοποιούν την περιπλάνησή τους ως τρόπο για να τροφοδοτήσουν την τέχνη τους.

Related Articles

Mπακαλιάρος – Σκορδαλιά: Τα “λάβαρα” του τραπεζιού μας

admin

Πονάς στον αυχένα και τους ώμους λόγω του στρες; Αυτές οι ασκήσεις θα σε κάνουν να ανακουφιστείς

admin

Λάχανο: Τα 4 σημαντικά οφέλη για την υγεία σου

admin

Πώς να φτιάξεις αχνιστά μύδια με φέτα και ρίγανη

admin

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η αλλαγή της ώρας

admin

Γιατί το 2021 θα έχουμε περιπέτειες με τον ανάδρομο Ερμή

admin

Thirtysomething: Τι συμβαίνει στο σώμα σου μετά την ηλικία των 30

admin

Πασχαλινά αυγά: 7 διαφορετικές τεχνικές και τα μυστικά τους για να διαλέξεις πώς θα τα βάψεις φέτος

admin

Νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

admin