Top News

Στροφή στην ποιότητα για την Πετρούλα Κωστίδου

image

Η Πετρούλα Κωστίδου μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα τα δημοσιότητας η παρουσία της όμως στην ελληνική τηλεόραση έχει μείνει αξέχαστη.

Την είδαμε να λέει τα μποφόρ, τις θερμοκρασίες ή να παίρνει εν κινήσει επικές συνεντεύξεις από τον Τόμσεν και τα άλλα μέλη της Τρόικας. Ό,τι κι αν έκανε, πάντα το έκανε με νάζι, ψιλή φωνή και λιγοστά ρούχα.

Η άλλοτε ξανθιά σεξοβόμβα μιλάει για την μεγάλη στροφή στη ζωή της που περιλαμβάνει αρθρογραφία και συγγραφή βιβλίου.

«Οι περισσότεροι πιστεύουν πως για την κατάσταση της χώρας ευθύνονται ορισμένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, τραπεζίτες και άλλοι “μπαμπούλες” της ελληνικής ελίτ. Ναι, οι περισσότεροι σκέφτονται ακόμη με όρους Δημοτικού. Εστιάζουν στο δέντρο και χάνουν το δάσος. Και το δάσος είναι ο λαός. Αν η πλειοψηφία των πολιτών βρισκόταν σε θέση εξουσίας, θα είχε παρόμοια συμπεριφορά με τους τωρινούς εξουσιαστές. Η κάθε κυβέρνηση είναι μια μικρογραφία του ίδιου του λαού».

Έτσι ξεκινά το νέο της άρθρο με τίτλο «Ο πολιτικός “μέσα μου”» η Πέτρουλα Κωστίδου. Η άλλοτε ξανθιά σεξοβόμβα δεν θυμίζει σε τίποτα το «αφελές» κορίτσι που η ίδια πρόβαλλε μπροστά στις κάμερες γνωρίζοντας ότι «πουλάει». Εξαφανισμένη από τη σόουπμιζ και από τις κοσμικές εκδηλώσεις, η Πετρούλα Κωστίδου αρθρογραφεί σε ιστοσελίδα παρουσιάζοντας κάθε φορά σκέψεις της που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο.

«Υπάρχουν συμπεριφορές που μας πάνε πίσω. Εγώ γράφω καθώς στόχος μου είναι να δώσω στον ελληνικό λαό μια διαφορετική αλήθεια. Θέλω να βοηθήσω τους Έλληνες ατομικά και μαζικά».

Τα άρθρα της τα δημοσιεύει στο facebook και πολλές φορές δέχεται και «επιθέσεις». «Σχολιάζουν “Πετρούλα, δείξε κάνα μπούτι”», λέει, όμως η ίδια δεν επηρεάζεται.

image

«Έκανα ένα zoom out και είδα πως αυτό που θέλω να κάνω είναι να γράφω… Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι… Ξεκίνησα με τα άρθρα και συνεχίζω. Θέλω να με δει ο κόσμος ως μια διαφορετική παρουσία. Στόχος μου είναι να κάνω μετατόπιση συνειδητότητας», δηλώνει στη «Freddo» αποφασισμένη.

Και συνεχίζει: «Δεν βγαίνω, δεν πάω σε πάρτι, δεν πάω στα μπουζούκια. Δεν με εκφράζει όλο αυτό». Και αν πιστεύει κανείς πως η Πετρούλα έχει μια αναμενόμενη καθημερινότητα που περιλαμβάνει κουσκούς με φίλες, κομμωτήριο και ψώνια, η ίδια μας εντυπωσιάζει με την απάντηση της: «Τι κάνω καθημερινά; Διαβάζω το λιγότερο 10.000 λέξεις τη μέρα. Για να γράψεις πρέπει να διαβάσεις», δηλώνει στην εφημερίδα.

image Εκτός όμως από την ενασχόληση της αυτή, ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο, όχι για να δει τα αξιοθέατα, αλλά για να παραδίδει υλικό στον μεταφραστή της για το βιβλίο που ετοιμάζει: «Ετοιμάζω ένα βιβλίο στα αγγλικά, γνώρισα τον ατζέντη μου σε ένα από τα ταξίδια μου στο Λονδίνο και μου άνοιξε τα μάτια. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα φαντασίας που θα έχει και αληθινές “εικόνες” σε μορφή μυθοπλασίας», αποκαλύπτει.

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση και εάν θα έλεγε «ναι» σε ένα τηλεοπτικό comeback απαντά: «Όχι. Είμαι κάθετη. Δεν με αφορά η τηλεόραση. Τέλος τα γκόσιπ για μένα. Τι μπορεί να έκανα; Κάτι σύντομο, ένα 5λεπτο ένθετο, για παράδειγμα, για ένα αντισυμβατικό θέμα» εξηγεί και διευκρινίζει ότι θα μπορεί να ζήσει μόνο από το γράψιμο.

Related posts

Δούκισσα – Κατερίνα: Κόλαση!

celeb

Το μοντέλο που βάζει φωτιά με τις καμπύλες της

celeb

Η Josephine Skriver είναι ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί

celeb

Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα πουλάει ποπ κορν στο Παρίσι

celeb

Η Καλιφορνέζα που ξεσηκώνει

celeb

Αποτελεσματική ισχύς, γρηγορότερη ροή, απόλυτη αξιοπιστία

celeb

Oscars 2018: 13 υποψηφιότητες για το «The Shape of Water» του Del Toro

celeb

Μεσογειακή ομορφιά που αναστατώνει

celeb

Η Σαρλίζ Θερόν μιλά για τη λεσβιακή σκηνή στη νέα της ταινία

celeb