WOMAN

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο χειρότερος μήνας

Τα-3-ζώδια-για-τα-οποία-ο-Απρίλιος-θα-είναι-ο-χειρότερος-μήνας

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο χειρότερος μήνας

Η ζεστασιά της άνοιξης έρχεται σιγά σιγά και είναι έτοιμη να φορτίσει τις μπαταρίες μας και με την περιοδο του Κριού να συνεχίζεται μέχρι τα μέσα Απριλίου, αυτή η ενέργεια είναι ζωντανή. Μερικά ζώδια θα χαμογελάσουν λίγο περισσότερο, όμως για τρία άλλα, ο Απρίλιος του 2021 θα είναι ο χειρότερος μήνας για να δοκιμάσουν και να ξεκινήσουν κάτι νέο, αλλά είναι η ιδανική στιγμή για να αξιολογήσουν ξανά τα κίνητρα και να πατήσουν το κουμπί επαναφοράς ακριβώς στην ώρα του καλοκαιριού. Εάν ανήκεις σε ένα από αυτά, μην πανικοβληθείς, επειδή έχεις περάσει αυτή τη διέλευση κάθε χρόνο της ζωής σου, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς.

Δίδυμοι

Η περίοδος του Κριού ξεκίνησε τονίζοντας την κοινωνική σου ζωή και την παρουσία σου στο διαδίκτυο και στις 6 Απριλίου, θα είσαι πρόθυμη να δημιουργήσεις νέες συνδέσεις με άτομα των οποίων οι πεποιθήσεις ευθυγραμμίζονται με τη δική σου. Οι κοινωνικές δραστηριότητες που απολαμβάνεις μπορεί να επιβραδυνθούν προσωρινά, καθώς η περίοδος του Ταύρου σου ζητά να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να αποσυρθείς και να ανασυνταχθείς ξανά. Όταν ο Ήλιος μετακινηθεί στον δωδέκατο Οίκο σου στις 19 Απριλίου, θα έχεις την τάση να επιβραδύνεις τους ρυθμούς και να επανεκτιμήσεις την ψυχική σου υγεία και το υποσυνείδητο σου. Αφιέρωσε αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστείς και αποσυνδέσου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν αισθάνεσαι πιεσμένη.

Διάβασε και αυτό: Για τη Σαρακοστή δοκίμασε να φτιάξεις αυτό το σπέσιαλ νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού

Ζυγός

Η περίοδος του Κριού δίνει έμφαση στις μακροχρόνιες σχέσεις και τις συνεργασίες σου και στις 18 Απριλίου, θα παρατηρήσεις ότι ενδέχεται να προκύψουν μερικές πολύ απαραίτητες συζητήσεις σχετικά με τη ρομαντική σου δυναμική. Καθώς η περίοδος του Κριού τελειώνει στις 19 Απριλίου, η περίοδος του Ταύρου θα σου ζητήσει να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στα συναισθηματικά και οικονομικά βάρη για τα οποία πιθανώς έχεις γίνει υπεύθυνη ως αποτέλεσμα αυτών των σχέσεων. Καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον όγδοο Οίκο των κοινών πόρων σου, θα είναι σημαντικό να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου σε βαθύτερο επίπεδο και να προσαρμόσεις ανάλογα τα προσωπικά σου όρια.

Δες και αυτό: Το ρύζι της… τεμπέλας θα σου λύσει τα χέρια

Τοξότης

Τα μεγάλα και αισιόδοξά σου όνειρα έχουν επικεντρωθεί σε ρομαντικές προσπάθειες και δημιουργικές έκφρασεις από τότε που ξεκίνησε η περίοδος του Κριού και στις 13 Απριλίου, αυτός ο τομέας της ζωής σου θα πάρει μια πολύ απαραίτητη ώθηση στη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, καθώς ο Ήλιος μετατοπίζεται στον Ταύρο στις 19 Απριλίου, θα σου ζητήσει να σηκώσεις τα μανίκια σου και να κάνεις λίγο ανοιξιάτικο καθαρισμό στο σπίτι σου. Θα παρακολουθείς προσεκτικά τις καθημερινές σου συνήθειες και ρουτίνες και στις 24 Απριλίου, μπορεί να υπάρξει ξαφνική αλλαγή στις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις σου καθώς ο Ερμής έρχεται σε σύζευξη με τον Ουρανό, τον πλανήτη των διαταραχών.

Related Articles

Τι λέει για τον χαρακτήρα σου ο τρόπος που οργανώνεις το σπίτι σου

admin

Όσα γίνονται καλύτερα μετά τα 50

admin

Έλαιο καρύδας, ένα superfood με πολλαπλά οφέλη

admin

Τα καλύτερα tips φροντίδας των ποδιών

admin

Πώς να φτιάξεις πεντανόστιμα μπισκότα με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και γλουτένη

admin

Σκέφτεστε να δοκιμάσετε τη δίαιτα των υγρών;

admin

Ποια είναι τα 6 μέρη του σώματος σου που προδίδουν την ηλικία σου

admin

Οι μύθοι ύπνου σχετικά με τον ύπνο που πολλοί πιστεύουν

admin

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το σωστό πλύσιμο των σεντονιών

admin