Uncategorized

Υπάρχει, τελικά, οριστική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας;

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Δρακωτό, MD, πλαστικό χειρουργό (Instagram: @drdrakotos).

Κάτω από το δέρμα υπάρχει ένα δίκτυο συνδετικού ιστού που κρατά το λίπος στη θέση του. Εάν αυτό το δίκτυο δεν είναι ισχυρό και οι ιστοί δεν είναι καλά συνδεμένοι μεταξύ τους, το λίπος αρχίζει να διαπερνά αυτό το πλέγμα και να διογκώνεται δημιουργώντας ακανόνιστους κυματισμούς στην επιφάνεια. Αυτό είναι το φαινόμενο που ονομάζεται κυτταρίτιδα. Όσες γυναίκες ταλαιπωρούνται από τα ενοχλητικά εκείνα βαθουλώματα κυρίως στην περιοχή των γλουτών και των μηρών και την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» γνωρίζουν ότι είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζεται δύσκολα. Οι επαναλαμβανόμενες ενέσιμες θεραπείες με διάφορες ουσίες, τα μασάζ και η γυμναστική μπορεί να έχουν κάποια αποτελέσματα, αλλά δε λύνουν το πρόβλημα και σίγουρα όχι οριστικά και ολοκληρωτικά.

Η συσκευή που αντιμετωπίζει την αιτία

Και το πρόβλημα δε λύνεται, γιατί δεν αντιμετωπίζεται η αιτία του. Για πρώτη φορά όμως ήρθε στην Ελλάδα το Cellfina, η μοναδική συσκευή με έγκριση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και μάλιστα με μία μόνο συνεδρία. Σε τι όμως είναι τόσο διαφορετική αυτή η συσκευή, ώστε να πραγματοποιεί αυτά που καμία άλλη μέχρι τώρα δεν κατάφερε;

Cellfina: Η επανάσταση στην κυτταρίτιδα

Η απάντηση βρίσκεται στον τρόπο λειτουργίας της. Η συσκευή κόβει, με τη βοήθεια βελόνας που φέρει η ειδική κεφαλή, τα λεγόμενα ινώδη διαφραγμάτια που υπάρχουν σε κάθετη φορά κάτω από το δέρμα των γλουτών και των μηρών των γυναικών. Αυτά είναι οι μεγάλοι ένοχοι που δημιουργούν το ανάγλυφο και τα βαθουλώματα που βλέπουμε στο δέρμα, καθώς το τραβούν προς τα μέσα. Η συσκευή μάλιστα είναι έτσι μελετημένη και προγραμματισμένη, ώστε αυτό να γίνεται με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο αφήνοντας μια λεία επιφάνεια. Η ελεγχόμενη αυτή διαδικασία που εξασφαλίζει η συσκευή του Cellfina είναι το γεγονός που καθιστά σίγουρη την επιτυχία του αποτελέσματος και διαφοροποιεί τη διαδικασία από όποια απόπειρα διόρθωσης με χειροκίνητα μαχαιρίδια και βελόνες.

Τα αποτελέσματα

Μετά από μια πενταετία λειτουργίας στην αμερικάνικη ήπειρο και στον Καναδά τα στατιστικά αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μπορεί κανείς να πει ότι τουλάχιστον για μια πενταετία το πρόβλημα διορθώνεται.

Related posts

Οι γάτες μπορούν να κολλήσουν κορονοϊό από τον άνθρωπο – Τι ισχύει για το αντίστροφο

celeb

Μάρλεν από το MasterChef 4: Έκλεισα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, θα συνεχίσω το plus size modelling

celeb

Υγιεινά σνακ για την παραλία: Τα καλύτερα σνακ για θάλασσα και εκδρομή από την δρ Μαρία Ψωμά

celeb

Αντίο ακμή! Καθαρή επιδερμίδα χωρίς σπυράκια με τις συμβουλές του δερματολόγου

celeb

Μεζέδες Καθαράς Δευτέρας και θερμίδες: μετράμε τι θα πάρουμε από χαλβά, λαγάνα, καλαμαράκια, ελιές, ταραμοσαλάτα και άλλες λιχουδιές

celeb

Η INTERAMERICAN εστιάζει στις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας με ιδιόκτητες υποδομές

celeb

Θες τέλεια πόδια; Δες τα 9 βήματα για έξυπνο ξύρισμα σαν αποτρίχωση

celeb

Kim Kardashian Slays In Sexy Leather Jumpsuit While Cozying Up To Kanye In Romantic New Pics

celeb

Bob 2.0 | Αυτή είναι η νέα εκδοχή του δημοφιλούς κουρέματος

celeb