TV REPORT

8 Λέξεις: Θανάσιμη απειλή για τον Οδυσσέα και την Έρση!

8-

8 Λέξεις: Ο κλοιός σφίγγει για τον Οδυσσέα… Μετά το συμβάν με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του και το απειλητικό σημείωμα που του άφησε ο άγνωστος, ξέρει ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να σοβαρεύει, αλλά αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Έρση, για να μην την τρομάξει. 

Για κακή του τύχη όμως η Έρση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα στην τσέπη του και θέλει να πάρει. τα μωρά και να φύγει από το σπίτι, γιατί φοβάται πολύ. Στο μεταξύ, γνωρίζει τον Δημοσθένη, τον οποίο αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή, ωστόσο του φέρεται με ευγένεια, για να μην εξαγριώσει τη μητέρα του. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα επιστρέφουν στο γραφείο, στην προσπάθεια τους να κάνουν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους. Ο Μιχαήλ τους υποδέχεται με χαρά και συγκίνηση. Ο Μάρκος επιχειρεί να προσεγγίσει τον Νικηφόρο, αλλά και αυτή τη φορά πέφτει σε «τοίχο». Ο Αιμίλιος για πρώτη φορά παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι κάτι νιώθει για εκείνη και η σχέση τους φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν περάσει στο επόμενο στάδιο. Ο Οδυσσέας δεν ενδίδει στον συναισθηματικό εκβιασμό που του κάνει η Έρση και αρνείται να παρατήσει την υπόθεση.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Συγκλονίζει συνεργάτης του Dj που πέθανε από κορονοϊό στο gossip-tv: «Είναι τεράστια απώλεια»

Επανασύνδεση Μάρκου – Ναυσικάς

Ο Μάρκος «πολιορκεί» ερωτικά τη Ναυσικά, κι εκείνη, αν και αρχικά δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό, ενδίδει στις πιέσεις του. Αγνοεί όμως πως ο Δημοσθένης είναι κάτω από το σπίτι της και έχει εικόνα της κατάστασης… Σύντομα ο Μάρκος πετά στα σύννεφα για την επανασύνδεση του με τη Ναυσικά και θέλει να το πει σε όλους. Η Ναυσικά, από την άλλη, είναι πιο επιφυλακτική και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει επίσημες ανακοινώσεις. Ακόμα και στο τραπέζι που τους κάνει ο Μιχαήλ με τη Βικτόρια, όμως, ο Μάρκος δεν κρατιέται και τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Συζητιέται σε όλα τα δελτία, εκτός από το κανάλι του Αρώνη, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Αιμίλιο. Παράλληλα, η Ιφιγένεια χαίρεται που οι γονείς της γύρισαν και πάλι στις δραστηριότητες τους. Ο Φρίξος παρακολουθεί τον Δημήτρη, αλλά γίνεται αντιληπτός και αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να καλυφθεί. Η Ερση ζητάει τη βοήθεια της Ναυσικάς, με σκοπό να πείσει τον Οδυσσέα να πάψει να κυνηγάει αυτή την ιστορία και τον δολοφόνο της κοπέλας. Ο Άκης βλέπει την Ηλιάνα να μαραζώνει και της δίνει το «πράσινο φως» να χωρίσει από τον Αλέκο. Η Ηλιάνα αναθαρρεύει και ζητάει διαζύγιο… Ό Οδυσσέας συνεχίζει να πιέζει τον αστυνόμο με σκοπό να ξεσκεπαστεί η αλήθεια, αλλά η Τζένη παίρνει άδεια και εξαφανίζεται από το νησί. Ο Αλέκος ξεκαθαρίζει στην Ηλιάνα πως δεν πρόκειται να της δώσει διαζύγιο μέχρι να πετύχει τον σκοπό του. Η Ελισάβετ εκμυστηρεύεται στον Αιμίλιο πως έχει αρχίσει να δένεται μαζί του, αλλά εκείνος δεν μπορεί να της υποσχεθεί πολλά. Παράλληλα, η Μάγδα ανησυχεί για το αν η Ελεονώρα είναι ζωντανή… Η Ολυμπία μαθαίνει πως θα μείνει μόνη με τον Νικηφόρο για λίγες μέρες και παριστάνει την άνετη, ενώ εκείνος νιώθει πολύ άβολα. Ο Δημήτρης γυρεύει τον Φρίξο στο μαγαζί του με άσχημες διαθέσεις.

Οι απειλές κορυφώνονται

Η Έρση λαμβάνει ένα νέο απειλητικό σημείωμα και αρχίζει να ανησυχεί για τα παιδιά της… Σύντομα φτάνει στα όρια της με τις ανώνυμες απειλές, που πλέον έχουν γίνει πολλές και δείχνουν ότι κάποιος πολύ επικίνδυνος άνθρωπος έχει βάλει στο στόχαστρο την οικογένεια τους. Ο Οδυσσέας αναγκάζεται να πει στην ‘Ερση ότι θα σταματήσει να αναμιγνύεται σε αυτή την ιστορία, ενώ παράλληλα κατηγορεί τον Φρίξο, τον Σπύρο και την Ιφιγένεια ότι κάποιος από αυτούς μίλησε και οι πληροφορίες έφτασαν στα αφτιά του άγνωστου δολοφόνου. Στο μεταξύ, οι υποψίες του Άκη για τη συμπεριφορά του Αλέκου προς την Ηλιάνα όλο και πληθαίνουν. Κάνει ακόμα μία συζήτηση με την κόρη του, αλλά αυτή τον διαβεβαιώνει ότι όλα πάνε καλά στον γάμο της και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… Όμως δεν τον πείθει. Η Ναυσικά συναντιέται στην Κέρκυρα με τον Δημήτρη και ανταλλάσσουν σκληρά λόγια μεταξύ τους. Ένα τυχαίο περιστατικό έξω από το σουβλατζίδικο του Φρίξου αποκαλύπτει στον Οδυσσέα την αλήθεια για τον δολοφόνο της κοπέλας που βρέθηκε καμένη. Ο Οδυσσέας είναι πεπεισμένος ότι η ουλή που είδε στο χέρι του άντρα, ο οποίος είναι υπεράνω πάσης υποψίας και τριγυρνάει τόσο καιρό ανάμεσα τους, είναι ίδια με αυτή που είδε στο χέρι του άντρα που ψάχνει τόσο καιρό! Την ίδια στιγμή, ομολογεί και στην Τζένη τη διαπίστωση του. Αυτή του εξομολογείται την αλήθεια και οι δυο τους πηγαίνουν στο γραφείο του εισαγγελέα και καταθέτουν.

Ανεξέλεγκτη ζήλια

Η ένταση ανάμεσα στον Αιμίλιο και την Ελισάβετ συνεχίζεται, καθώς η ζήλια από την πλευρά της είναι έντονη. Η Κατερίνα μην εξαγριώσει τη μητέρα του. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα επιστρέφουν στο γραφείο, στην προσπάθεια τους να κάνουν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους. Ο Μιχαήλ τους υποδέχεται με χαρά και συγκίνηση. Ο Μάρκος επιχειρεί να προσεγγίσει τον Νικηφόρο, αλλά και προσαρμόζεται στη δουλειά, γίνεται έξαλλη όμως όταν Ιφιγένεια και Μιλτιάδης της λένε να βγάλει τα μαύρα ρούχα του πένθους. Η Βικτόρια διεκδικεί κάποια χρήματα από τον Δημήτρη για μια συνεργασία που εκκρεμεί, γεγονός που κάνει τον Άκη έξαλλο. Η Εύα κάνει ακόμα μία νύξη, στον Νικηφόρο για το ποτό και μένει άφωνη όταν αυτός γίνεται επιθετικός μαζί της.

Στα χέρια των Αρχών

Η κατάθεση του-Οδυσσέα και της Τζένης πιάνει τόπο και ο δολοφόνος της, καμένης γυναίκας συλλαμβάνεται ως βασικός ύποπτος για τον φόνο της Παρασκευής Βεργίδη. Η σύλληψη του βέβαια προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην παρέα της Κέρκυρας. Όλοι τον ξέρουν καιρό τώρα και τον εκτιμούν. Ο Φρίξος όμως δεν πείθεται ότι ο συγκεκριμένος άντρας έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα. Δεν θεωρεί ότι έχει τη στόφα του δολοφόνου. Ο Μιλτιάδης παροτρύνει τη Σμαράγδα να κάνει περισσότερη παρέα με την Κατερίνα, για να τη βοηθήσει να ξεχαστεί, ενώ η Βικτόρια καλεί τους Μαρόγλου σε δείπνο. Ο Αιμίλιος υπόσχεται στην Ελισάβετ να περάσουν μαζί ένα διήμερο στο Ναύπλιο. Ο Νικηφόρος ζητάει συγγνώμη από την Εύα για τη συμπεριφορά του, όμως αυτή επιμένει πως έχει θέμα με το αλκοόλ και πρέπει να το αντιμετωπίσει. Η εμφάνιση της Ελεονώρας έρχεται να ταράξει τη ζωή του Αιμίλιου, που «στριμώχνεται» από τις απειλές της. Η Εύα φεύγει για Λονδίνο, με σκοπό να συνετίσει τη Ρωξάνη, και ο Νικηφόρος νιώθει άβολα με την παρουσία της Ολυμπίας στο σπίτι. Ο Φρίξος αμφιβάλλει για τις κατηγορίες κατά του φερόμενου ως δράστη και τελικά δικαιώνεται, αφού η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη ενός ακόμα υπόπτου για τον φόνο της άτυχης γυναίκας. Ο Μάρκος «πολιορκεί» τη Ναυσικά και τελικά καταφέρνει να την… τουμπάρει. Η Σμαράγδα πείθει την Κατερίνα να πάνε μαζί για γιόγκα. Ο Έκτορας αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες για τον Αιμίλιο και το παρελθόν του.

Στοιχεία-φωτιά

Το κινητό του Νικηφόρου πέφτει κατά λάθος στα χέρια της Ολυμπίας και η μικρή ακούει την ηχογράφηση στην οποία ο Μάρκος παραδέχεται όλη την αλήθεια για τα αναβολικά. Η Ολυμπία αντιγράφει στο κινητό της τον διάλογο Νικηφόρου-Μάρκου και πλέον ξέρει ότι έχει στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό, που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε πολλούς ανθρώπους. Ο Οδυσσέας περιμένει με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις από την υπόθεση της δολοφονημένης γυναίκας και πλέον ανησυχεί ότι μπορεί να κατηγόρησε άδικα έναν άνθρωπο. Ο Μιχαήλ, που εξακολουθεί να δέχεται τις επιθέσεις του Άκη, είναι πολύ συγκινημένος από τη στήριξη του Μιλτιάδη, που για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πόσο πολύτιμος συνοδοιπόρος είναι. Ο Έκτορας κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη και η απάντηση της θα τον εκπλήξει, σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Related posts

Η αποκάλυψη! «Παρουσιάστρια ήθελε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να μπει στο J2US»

celeb

Άγριες Μέλισσες: Ο Κλεομένης προσεγγίζει ερωτικά τον Μελέτη

celeb

Γιατί ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν μπορεί να αποκαλέσει “συνάδελφο” τον Γιώργο Κωνσταντίνου;

celeb

Οργή για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

celeb

Masterchef 4: Πέταξε το φαγητό στα σκουπίδια και ξέσπασε σε κλάματα

celeb

Προσωπικά: Μια εκπομπή για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

celeb

Happy Day: Το spoiler του Μάριου Αθανασίου για τη σειρά Έρωτας Μετά και το συγκλονιστικό επεισόδιο

celeb

The Bachelor: Αποχώρησε και εμφανίστηκε στο Happy Day με μονόπετρο-Άφωνη η Σταματίνα

celeb

Η Φαμίλια: Χάσμα, χασμάτων

celeb