TECH

Facebook: Έρχεται υπηρεσία της πλατφόρμας για εύρεση συντρόφου!

facebook:-Έρχεται-υπηρεσία-της-πλατφόρμας-για-εύρεση-συντρόφου!

Το

Facebook

έκανε γνωστό ότι θέτει σε λειτουργία τη νέα

υπηρεσία «ραντεβού» σε 32 ευρωπαϊκές χώρες

, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα. Η υπηρεσία Facebook Dating, που ήδη είναι διαθέσιμη σε 20 χώρες του κόσμου, επρόκειτο να ενεργοποιηθεί στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο, αλλά λόγω της πανδημίας καθυστέρησε.

Η νέα υπηρεσία, η οποία ξεκίνησε στις ΗΠΑ πέρυσι τον Σεπτέμβριο, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ειδικό προφίλ για εύρεση συντρόφου, το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορούν να διαγράψουν, εάν θελήσουν, χωρίς να επηρεαστεί ο λογαριασμός τους στο Facebook.

Το μικρό όνομα και η ηλικία του χρήστη θα εισάγεται στο Facebook Dating αυτομάτως από τον λογαριασμό του στο Facebook και δεν θα μπορεί να τροποποιηθεί, ενώ το επίθετό του θα παραμένει κρυφό. Πέρα από αυτό, ο χρήστης θα επιλέγει ποιες άλλες πληροφορίες από την προσωπική ζωή του θα εμφανίζονται.

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη της νέας υπηρεσίας, Κέιτ Όρσεθ, σε σχετική ανάρτησή της, «ξεκινούμε το Facebook Dating στην Ευρώπη για να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να βρουν ουσιαστικές σχέσεις μέσα από πράγματα που έχουν κοινά, όπως ενδιαφέροντα, γεγονότα και ομάδες».

Από τότε που λειτουργεί η υπηρεσία σε 20 μη ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με την Όρσεθ, έχουν γίνει περισσότερα από ενάμισι δισεκατομμύριο «ταιριάσματα». Το Facebook Dating περιλαμβάνει το Secret Crush, που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει έως εννέα φίλους ή ακολούθους από το Facebook και το Instagram, με τους οποίους ενδιαφέρεται για πιθανή σχέση. Αν και κάποιος άλλος χρήστης έχει κάνει το αντίστροφο, τότε πρόκειται για «ταίριασμα».

Για κάτι περισσότερο, υπάρχει η δυνατότητα εικονικού ραντεβού (virtual date) μέσω βιντεοσυνομιλίας. Ο ενδιαφερόμενος στέλνει ηλεκτρονική πρόσκληση σε κάποιον/α και, αν πάρει θετική απάντηση, οι δύο τους μπορούν να τα πουν στην οθόνη. Η συνέχεια μπορεί να είναι εκτός οθόνης.

Ειδήσεις σήμερα: Σοκ από τον υπερδιπλασιασμό των κρουσμάτων σε μία εβδομάδα – Τι εκτιμούν οι ειδικοίΔίκη ΧΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην απόφαση για τη φυλάκιση ή όχι των καταδικασθέντωνΠέθανε εθελοντής στην κλινική δοκιμή της AstraZeneca – Bloomberg: Δεν είχε πάρει το εμβόλιο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, -

Related Articles

«Επιστροφή στο γραφείο» επιλέγουν οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με μεγάλη πανελλαδική έρευνα της PULSE RC για την SOCIALDOO

admin

Έκλεισε προσωρινά το αμερικανικό Καπιτώλιο μετά από φωτιά στο κτιριακό συγκρότημα

admin

Κατά περίπου 620 εκατ. ευρώ μειώθηκε το δημόσιο χρέος

admin

Χ. Μαας: Η Τουρκία να σταματήσει να παίζει με τη φωτιά- Συνάντηση με Τσαβούσογλου

admin

Στα 585 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού – 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

admin

Οι ημερομηνίες – σταθμοί στην ταραχώδη προεδρική θητεία του Τραμπ

admin

Ήρθαν και στην Ελλάδα τα rapid test αντιγόνου με δείγμα σάλιου

admin

Βρέθηκε η «Κόλαση»: Εξωπλανήτης με ωκεανούς από λάβα και καταιγίδες από βράχους

admin

Οι Rolling Stones βγάζουν… μπάρες σοκολάτας

admin