TV

Survivor: Η Καινούργιου απαντά στη Σοφία και στα σχόλια για τη σεξουαλικότητα του Ασημακόπουλου

survivor:-Η-Καινούργιου-απαντά-στη-Σοφία-και-στα-σχόλια-για-τη-σεξουαλικότητα-του-Ασημακόπουλου

Survivor

“Αυτό που είπαμε χθες είναι για ποιο λόγο ανοίγει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία Μαργαρίτη, εφόσον ο ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ή κάποιος άλλος δεν έχει βγει να πει κάτι”, λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Μαργαρίτη στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και στον Κωνσταντίνο Καμέα, καθώς η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχτεί bullying λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Στο Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντέδρασαν έντονα.

«Για μένα είναι απαράδεκτη η Σοφία. Μόνη της η Σοφία άνοιξε ένα θέμα. Ο κόσμος μπορεί να γίνει ακραίος. Δεν έχω δει, όμως κανέναν να σχολιάζει τη σεξουαλικότητα κανενός. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σεξουαλικότητά του, γιατί η Σοφία ανοίγει ένα τέτοιο θέμα; Μόνη της σχολίασε στα social media. Ο δημοσιογράφος γι’ αυτό τη ρώτησε. Δεν θα έπρεπε να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, χωρίς εκείνος να έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Επιεικώς απαράδεκτη!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενοχλημένη η Σοφία Μαργαρίτη από τα σχόλια στο Ευτυχείτε, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας τα εξής: «Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κ…τούμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Ευτυχείτε απάντησαν στην πρώην παίκτρια του Survivor, αφού πρώτα έπαιξαν ολόκληρη τη δήλωση της Σοφίας:

«Όφειλα να το κάνω και στον Γιώργο και στον εαυτό μου. Κι εγώ βρέθηκα σε ανάλογη θέση όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν υπήρχε ο δικός μου αντίλογος να απαντήσω… Θεώρησα υποχρέωση μου να το κάνω αυτό. Και αδικήθηκε κατάφορα όχι μόνο για το θέμα των προτιμήσεών του, αλλά κι επειδή ο Τριαντάφυλλος τον εξέθεσε με κάποιο τρόπο. Μπήκα στη θέση της μαμάς του και θεώρησα ότι έπρεπε να λειτουργήσω προστατευτικά, μητρικά».

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στη συνέχεια: «Αυτό που είπαμε χθες είναι για ποιο λόγο ανοίγει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, εφόσον ο ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ή κάποιος άλλος δεν έχει βγει να πει κάτι».

Από την πλευρά της, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, δεν μάσησε τα λόγια της: «Ποιος την έχει ορίσει να κάνει τον αντίλογο; Ποιος είναι αυτός που θεωρεί και μιλάει για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου δημόσια και απαντά σε κάποια τρολ. Η δική μου η μάνα μού έχει μάθει ότι τα παιδιά όλου του κόσμου τα προστατεύουμε, δεν τα εκθέτουμε».

Related Articles

Άγριες Μέλισσες: Το σκάνε από το Διαφάνι σοκάροντας τους πάντες

admin

17 άνθρωποι ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στη βία και την κακοποίηση

admin

MasterChef: Η παίκτρια που έχασε μητέρα και νονά από κορονοϊό

admin

Τηλεθέαση: Κονταροχτυπήθηκαν Survivor, Άγριες Μέλισσες και MasterChef

admin

House of Fame: Αυτός αποχώρησε από την μουσική ακαδημία

admin

Survivor: Αναστάτωση με τη δήλωση «η γυναίκα θέλει πλάσιμο»

admin

Υποχθόνιος: «Εγώ έφερα πρώτος την Τραπ στην Ελλάδα»

admin

Η Φαμίλια: Ο πειρασμός

admin

Battle of the Couples: Η Σάσα Σταμάτη είναι μία disco queen!

admin