TV

Survivor: Μπουρλότο στο συμβούλιο από τον Αλέξη Παππά – Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

survivor:-Μπουρλότο-στο-συμβούλιο-από-τον-Αλέξη-Παππά-–-Αυτοί-είναι-οι-τρεις-νέοι-υποψήφιοι-προς-αποχώρηση

Συμβούλιο για τη δεύτερη υποψηφιότητα ήταν το αποψινό στο Survivor, με την μπλε ομάδα να είναι εκείνη που βρέθηκε στη δύσκολη θέση να ψηφίσει έναν παίκτη.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Την ασυλία από την μπλε ομάδα πήρε ο Γιώργος Κόρομι.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μάθει πώς είναι η συμβίωση στις ομάδες μετά τις αλλαγές, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να παίρνει τον λόγο.

«Το μεγάλο αγκάθι στο φετινό Survivor είναι ο Τζέιμς. Αυτός που λειτουργεί και από κάτω και από πλάγια για να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει. Είναι λάθος του Ηλία να κάνει παρέα με τον Τζέιμς. Η τακτική του δεν δουλεύει και θα μας πάρει όλους η μπάλα. Έχουμε στο μυαλό μας τον Ηλία να είναι ηγέτης της κόκκινης ομάδας, δεν μπορεί να κάνει παρέα με τον φαινομενικά ηγέτης της μπλε ομάδας που τα έκανε σκα… . Γίνεται έμμεσα και στο μέλλον θα γίνει άμεσα. Πέρα από το ότι έχουν φτιάξει μια καλύβα στην παραλία και ξοδεύουν χρόνο, μέσα είναι Τζέιμς, Κορο, Ηλίας, Ασημακόπουλος που θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Εκεί μέσα οι δύο εγκέφαλοι μοιράζονται απόψεις. Είναι απαγορευτικό. Μπορεί να βγω υποψήφιος αλλά όμως πρέπει να αφήσω το στίγμα μου. Ο Τζέιμς είναι το μεγάλο αγκάθι, πρέπει να φύγει», είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Βρίσκω αστεία αυτά που λέει. Όταν πάμε στον αγωνιστικό χώρο είμαστε αντίπαλοι, στην παραλία κάνουμε καλή παρέα. Το ότι εγώ κάνω παρέα με τον Ηλία δεν επηρεάζει», απάντησε ο Τζέιμς με τον Ηλία να αναρωτιέται «Πώς ήρθε το όνομά μου; Δεν το πιστεύω».

«Έχετε πολλά πάρε δώσε και μπορεί να είναι ύποπτα. Αυτή είναι η αρχή της κατάρρευσης της κόκκινης ομάδας και της δικής σου. Είναι η τελική ευθεία και πρόσεχε γιατί θα επηρεαστείς ανεπανόρθωτα από τον Τζέιμς. Είναι υποτιμητικό για όλους» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης.

«Έχω πει σε όλα τα άτομα ότι δεν επηρεάζομαι από το παρελθόν. Μπορώ να κρίνω μόνος μου», απάντησε ο Ηλίας.

«Είμαι σίγουρος ότι έχει βάλει το χέρι του ο Τζέιμς για πολλές συζητήσεις. Μπορεί να επηρεάσει πολλά παιδιά τα οποία έχουν λιγότερο το επικοινωνιακό. Έχει αποδεδειγμένα ένα μυαλό που είναι σαθρό. Έχουμε έρθει 4 άτομα από την μπλε ομάδα στην κόκκινη και επειδή γνωρίζουμε τα εσωτερικά της μπλε, με προσβάλει όταν γνωρίζω ότι ο Τζέιμς που έχω ένα ιστορικό μαζί του, μιλάει με ανθρώπους που επηρεάζουν την κόκκινη ομάδα και θα έχει αντίκτυπο στην ροή», συνέχισε ο Αλέξης.

«Είμαι ευτυχισμένος που έφυγα από την μπλε ομάδα γιατί έφυγα από αυτά τα δύο παιδιά. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μακριά τους, έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου και θα κάνω ότι έκανα και περισσότερο επειδή είμαι απέναντί τους», είπε ο Σάκης συμφωνώντας με τον Αλέξη.

Η ψηφοφορία

Η μπλε ομάδα ψήφισε ως πρώτη υποψήφια τη Χριστίνα. «Το περίμενα, τα αγωνίσματα στην μπλε ομάδα δεν με ευνόησαν. Θέλω να μείνω και να συνεχίσω να αγωνίζομαι».

Ο Ηλίας υπέδειξε τον Αλέξη Παππά.

«Είναι ιδιαίτερη περίπτωση, είναι χειριστικός και επηρεάζει. Πιστεύω ότι αν δεν ήταν εδώ θα ήμασταν λίγο πιο αγαπημένοι. Η ψήφος μου είναι για να ευνοήσει όλη την παραλία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Κόρομι υπέδειξε τον φίλο του Κώστα Παπαδόπουλο.

«Ήμουν ανάμεσα σε δύο. Για μικρή διαφορά θα ψηφίσω τον Κώστα, μίλησα μαζί του».

Η τετράδα της ψηφοφορίας είναι ο Τριαντάφυλλος, η Χριστίνα, ο Αλέξης και ο Κώστας.

- Survivor: Μπουρλότο στο συμβούλιο από τον Αλέξη Παππά – Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση -.

Related Articles

«Καμπανάκι» Σαρηγιάννη στο Live News: «Βλέπουμε πολύ χειρότερα από αυτά που ζούμε»

admin

Ναταλία Γερμανού: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγνώμη κύριε Μελά»

admin

Παύλος Παπαδόπουλος: «Αυτό που έζησα στο Power of love ήταν δέκα φορές Survivor»

admin

House of Fame: Σε αναβρασμό οι σπουδαστές με τα αρνητικά σχόλια – «Γελούσαν μαζί μας!»

admin

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Μάγκας είναι ο άνδρας που τηρεί τα λόγια του και δεν το παίζει μάγκας»

admin

Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται: «Με έριξε στο κρεβάτι και του έγδαρα το πρόσωπο»

admin

Στις Άγριες Μέλισσες ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του

admin

Ξέσπασαν στο Survivor με την Άννα Μαρία Βέλλη – «Είσαι ψεύτρα, κάνεις ριάλιτι»

admin

Βάσω Κολλιδά: «Είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ»

admin